hayatınızda seyrettiginiz en iyi filmler...
telmor blade ve x-man serisi tamamen son tekonoloji yapılarak çekilmiş action filmleridir ve onlardan daha iyilerini bana bildirisen memnun olurum hani kendi braşlarında bil kötüler ya. Bu filmlere bir kaç örnek daha gerkiyorsa ONE, ve Spider man'i de buna katabiliriz...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Sensei benim yazdığım şuydu
ben sadece hayvan mezarlığına kendi türünde bile kötü dedim. Gene şekil-A'dan anlaşılacağı üzere benblade ve X-men filmlerinin kendi türlerinde bile en iyi olmadıklarını belirtmişim. bahsettiğin son teknoloji kullanılarak çekilmiş action filmleri klasmanında her halde MATRIX gibi bir kurgu şaheseri varken bu filmlere pek söz hakkı düşmez. bende blade ve x-men'i severim iyi filmlerdir ama sadece iyi. tabi siz bir şaheser olarak görebilirsiniz ama bu sınıfta bir film düşündüğüm zaman aklıma ilk gelecek isim MATRIX bu kadar basit sadece ileri teknoloji kullanılmamış çok iyi bir kurgusu var. heralde bu konuda bana katılırsın
artık katıl be kardeşim MATRIX dedik yav daha ne diyelim
şekil-A'da görüldüğü üzerebide tutupta blade, x-men, hayvan mezarlıgı yazan arkadaşlar var artık size söyleyecek laf bulamıyorum. Neyse belkide siz şuana kadar pek iyi filmler izlemediğinizden dolayı izlediğiniz filmler içinde en iyilerini yazdınız. o zaman haklısınız. koyunun olmadığı yerde tekeye abdurrahman çelebi derler hesabı. Ã?ünkü bu filmler kendi türlerinde bile en iyi değil. hatta hayvan mezarlığı kötü bile denebilir korkuyla gerilimle alakası yok.
artık katıl be kardeşim MATRIX dedik yav daha ne diyelim
Yaa abi Matrix demişsin de ne bileyim bilim kurgu deyince ilk aklıma gelmiyo ne kadar düşünsem. Orjinal bir konu olduğunu kabul ediyorum. Yine de... Daha iyisi olurdu gibi geliyor. Ã?rneğin bir Uzay yolu daha hoş gelmişti bana. Veya Yeni cennet diye bir film vardı o da süperdi . Aklıma gelmeyen başka filmler de var. Matrix ise biraz suyu çıktığından bana biraz ters geliyor. Biraz da şu kuralın dışına çıkamadığı için .: İlk film sanat diğerleri para için yapılır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Firble yeni cennet'i izlemedim ama Matrix konusunda haklı olduğun noktalar var çok suyu çıktı ama bence hala en iyi dediğim gibi kugusu yeter. ilk filmi izlediğiniz zamanı hatırlayın konu üzerine felsefi hatta dini tartışmalar bile olmuştu.
ama senin gül hatrın için ifademi biraz yumuşatayım "Matrix kendi dalında en iyi filmlerden biri"
valla bundan daha fazla yumuşatamam. hala buna da itirazı olan varsa kalbim kırılır valla
bu arada saw'ın konusu bana pek içaçıcı gelmemişti ama izlemediğim için ne desem yalan olur. gerçekten iyi ise yazık olmuş çünkü geçenlerde sinamaya gittiğimde pek izlenecek bir film bulamadım saw'ı da pas geçip exorcist the beginning'e gitmiştim sırf zaman geçirmek için eğer saw gerçekten iyi ise yazık etmişim 7.5 milyon+2 saat boşa gitti demektir.
ama senin gül hatrın için ifademi biraz yumuşatayım "Matrix kendi dalında en iyi filmlerden biri"
valla bundan daha fazla yumuşatamam. hala buna da itirazı olan varsa kalbim kırılır valla
bu arada saw'ın konusu bana pek içaçıcı gelmemişti ama izlemediğim için ne desem yalan olur. gerçekten iyi ise yazık olmuş çünkü geçenlerde sinamaya gittiğimde pek izlenecek bir film bulamadım saw'ı da pas geçip exorcist the beginning'e gitmiştim sırf zaman geçirmek için eğer saw gerçekten iyi ise yazık etmişim 7.5 milyon+2 saat boşa gitti demektir.
Yeni cennetin soyle bir konusu vardi. Tutuklularin getirilip de saliverildikleri bir gezegende geciyor. Gezegende insanlar iki gruba ayrilmis durumdalar copleler beslenenler onlari ve yeni gelenleri yagmaliyanlar... Ve buraya getirilen iki tutuklunun hikayesi anlatiliyor. Devamindan israrla bahsetmeyecegim.... Belki izlersiniz benim cok cok cok hosuma gitmisti...
Peki muhtemelne bildiginiz bir film. Blade Runner.. Yine bilimkugu ben cok hosuma gitmisti. Bir de bir film daha var Star gate... O da mütisti.
Peki muhtemelne bildiginiz bir film. Blade Runner.. Yine bilimkugu ben cok hosuma gitmisti. Bir de bir film daha var Star gate... O da mütisti.
HARBE GİDEN
Yeni cennetin konusu güzelmiş inşallah elime düşerde izlerim. gerçi benim film değişimi yaptığım yerde bunu bulabileceğimi pek sanmıyorum ama neyse inşallah diyelim.
star gate'de baya iyiydi. sonra dizi yapmışlardı ilk başlarda biraz sarmıştı ama sonradan onunda suyu çıkmıştı. gerçi ne yapsınlar gezegenler galaksiler arası zıpla azıpla da bir yere kadar.
star gate'de baya iyiydi. sonra dizi yapmışlardı ilk başlarda biraz sarmıştı ama sonradan onunda suyu çıkmıştı. gerçi ne yapsınlar gezegenler galaksiler arası zıpla azıpla da bir yere kadar.
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Azalin"]valla 2004 ve 2003 içinde izlediğim en ii film....
saw=testere dir.
üstüne tanımam[/quote]
biraz karışıktı be
saw=testere dir.
üstüne tanımam[/quote]
biraz karışıktı be
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yaaa diziyi izleyemedim yaa.. Gerçekten izlemeyi istiyodum oysaa... Star Gate i ...
Neyse bu arada bir de Sinek diye bir film vardı iki tane.. O da beni çok etkilemişti. Konuyu çok ince dokuduklarını düşünüyorum : )
Neyse bu arada bir de Sinek diye bir film vardı iki tane.. O da beni çok etkilemişti. Konuyu çok ince dokuduklarını düşünüyorum : )
HARBE GİDEN