Ben filmin dört ya da beş saatlik hayvani bir versiyonunu izledim. Verdiğim yarım saatlik aralarla film bittiğinde gün doğuyordu.. Ve tek kelime ile muhteşemdi. (Sonu özellikle) Ama belki filmin bir bbölümünde magazinvari bazı yerler sen ve bazı arkadaşlar için sıkıcı olmuş olabilir. Ama sanırım siz de film bittiğinde o heyecanı hissetmişsinizdir.
En sonunda yeryüzündeki tanrıçanın meryeme dönüşmesi özellikle.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hellboy'u izledim geçen. Çizgi roman uyarlaması bildiğiniz gibi, sanırım fantastik sinema kategorisine giriyor. Belki de çizgi romanını okumadığımdan filmi iyi bir uyarlama olarak buldum. Genel olarak izlenebilir bir film. Boş bir vaktinizde seyredin derim.
Konusunu bir parça olsun anlatsana abi ben hiçbir şey bilmiyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
haha kentaky doru sölemiş bi slagonunda kötülere cehennemi yaşatın felan diyodu...ama hoş ya ben beğendim doğrusu ince espiriler felan var.zevkle izlenen bi film
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Filmin genel konusu şu abi. İkinci Dünya savaşı sırasında almanlar savaşı ne pahasına olursa olsun kazanmak için cehennemle dünya arasında bir boyut kapısı açıyorlar. Fakat boş zamanlarında genelde dünyayı kurtaran amerika kapı açıldıktan belli bir süre sonra bu planı bozuyor. Kapı sadece saniyeler süresince açık kalıyor fakat bu süre içinde içeri bir mahlukat girmeyi başarıyor. Bu da Hellboy denen arkadaş. Amerikalı bilim adamı bu arkadaşı yetiştiriyor ve de Amerika onu doğaüstü yaratıklarla mücadelede kullanıyor falan fıstık.
Ah ne kadar şirin ne bileyim çok hoşuma gitmedi. Hellgirl olsa bir yere kadar.
En azından ikinci dünya savaşında geçse idi film bari.
HARBE GİDEN
Bilimkurgu veya korku dışında fantazi içerikli şimdiye kadar çekilmiş bütün filmleri saydık heralde (mitoloji içeren klasikler hariç) film kalmadı başka varsa söyleyin izleyelim.
Ha bi de Yüzüklerin Efendisi serisi var izleyin fena diil
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Fantazi deyince Peter Pan vardır .. Ã?nce onu anmadan geçmeyelim. Sonraunicorn un yolculuğu var ki o da çok güzeldir bunlar aklıma gelenler.
HARBE GİDEN
Bi açıdan ewet ama Cem Yılmaz yapınca da farklı olur frp dimi.Ã?rneğin büyücü büyüsünü yaparken araya komedi sokar ve ii gırgıra getirir.Zaten amaç da reyting almak.Ondan adı G(güzel)O(olmazsa)R(reyting)A(almaz)