BILGELIK YOLU (TANRI:YEMİNER) (BİLGİ,KARANLIK,ÖLÃ

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Not : Dark wizard ruhun var fakat benim tarafımdan değiştirilmiş ve çarpıtılmış bir halde.. Bu çarpıtma kalbine saf kötülüğü tamamen yerleştirmek içindir..

Dark Wizard da tapınağın ana salonuna, SamWhiil ve ufak çocuğun durduğu salona gelmişti.. Kendisini yorgun hissediyordu.. Ayakta durmuş konuşan ikiliyi gördü.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

yenı bırısının geldıgını duydu.arkasına baktı bu da kım bole celımsız ama
benden bıle nerede ıse seytan bakıslı cocuktan aldıgı cevaplar rahatlatmıstı
onu, bu nedenledır kı atesın yanın dan uzaklasmaya cesaret ettı artık usumuyodu.sanırım artık ben de burası kadar soguğum diye dusundu devam ettı...
bastard ını ben dostum derscesıne pelerının altına ıttı
bu tapınagın ıcınde bu karanlıga hızmet edenler zaten dusman olamazlardı yavasca yaklastı.ve hos geldın karanlıklar tapınagına
sanırım sende yenılerdensın darkwızard dedı
bı an afalladı nasıl olduda adı cıkmıstı bırden agzından....

iste o an emın oldukı bız aydınlıgın yerıne karanlıgı getırecek olanlar
secılmıs kısılerız ve buda bızım basarılı olacagımızı gosterır
gozlerındekı saskınlık yerını hırs ve karanlıgın bılınmezlıgıne bırakmıstı ...

artık bazı seylerden emındı....
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ã?ocuk yeni gelenlere baktı...

"Burası efendimizin tapınağı, efendimiz bizden sadece kendimiz için çalışmamızı ister " dedi.. yeni gelenlere baktı, fikirler kafasında olgunlaşıyordu. Eğer Yeminer burayı yeni gelenlere bırakıyorsa bir bildiği vardı.. tapınakta çok uzun bir süredir kalmıyordu, belki bikaç hafta belki de birkaç ay ama Yeminer'in öğretilerini çok iyi kavramıştı..

SamWhill in yanına yaklaştı, Dark Wizard ve ikisi yanyanaydı..

"Yoldaşlarım, tapınağın başrahibi burada değil ve seçilmiş olan da yakınlarda değil.. Burada sadece bizler varız ve bu da bir anlama gelir.. lordum Yeminer bizden kontrolü ele almamızı istiyor.. Neden burada oturup lordumun nefret ettiği pis varlıklar gibi ona yalvarıp hiçbirşey yapmadan duralım ki?.. Bence kendi gücümüzü aramalıyız, Yeminer in dileğinin böyle olduğunu düşünüyorum.. kendi yolumuzda yürümeli ve bu tapınağın yönetimini ele geçirmeliyiz..." dedi genç delikanlı, oldukça heyecanlıydı, her an sinsi kafasında yeni fikirler beliriyordu, evet mutlaka Yeminer'in dileği bu olmalıydı, onlar seçilmiş olanlardı ve kontrolü ele geçirmek onların hakkı olmalıydı.

Dark_Wizard ve SamWhill genç çocuğa baktılar, gerçekten çok gençti fakat zeki birisi olduğu bakışlarından belliydiç... Bu tapınakta ikisi de yeniydi fakat bu tapınağın öğretilerini biliyorlardı.. Kaos ve güç.. Yeminer'in istediği şeyler bunlardı ve bu delikanlının fikirleri ikisini de sağlayacakmış gibi görünüyordu..

SamWhill bunun bir sınav olmasından şüphelendi, belki de bir bağlılıö sınavı fakat o esnada çocuğun elinde bir süvari kılıcı belirdi, sapı ağzını açmış ölüm kusacak bir ejderin kafasıydı ve kılıç sanki alevler içinde yanıyormuşcana kırmızıydı... Bu sadece bir şeyi işaret ediyor oalbilirdi, Yeminer delikanlıyı kutsuyordu..

Kılıç saf bir alevle parlarken delikanlı diz çöktü ve dua etti..

"Lordum bana ve yanımda olacaklara güç ver.. senin için, kendimiz için çalışıp hep güçlü olacağımıza yemin ediyoruz.
güç amacın, k
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

samwhiil cocugun soledıklerını dınledı dınledı .... ne garip aslında ılk geldıgı andan onun buraya kendısı ıcın bırakıldıgını zannetmıstı ama o da onun sonradan gelmıstı hedeflerı buyuk ve tehlıkelı .
bı an suphelendı yoksaben mı yanılıyoum yoksa benı denıyormu yemıner
lanetını uzerıme salmak ıcın agzımdan cıkacak ewt senınle yonetımı elıme
almaya calısacagım cumlesını beklıyodu ama o anda cocugun elındekı kılıcı gordu
o da cocukla bırlıkte yemıner onunde egıldı ettı ve ...
efendım and ıcerım kı ben de dostlarımla bırlıkte bu gorevı yane tapınagın yonetımını ele gecırmeye calısacagım and ıcerım kı...
gozlerı karanlıkta parladı ıcınde bı tereddut olustu ıste o anda acaba dogru mu yapmıstı bu tehlıkelı olabılır dı o zaman kacarım bende ıste dıye dusundu.kafasında bı ses olustu anıden kım oldugunu bılıodu bu kısının "kacmak mı benden kacamazsın bu sadece senı olumunu bıraz daha gecıktırır o kadar ihanet soz konusu ıse olum kacınılmazdır"
and ıcerım kı kacmak sozugu aklımdan bıle gecmeyecek cunku bılıorum aklım da hayatımda artık bu amac ve sen varsın elını kılıcın kabzasına koydu ve bagırarak yuce yemıner verdıgın gorevler ugruna gerekırse en buyuklerle gerekırse bızden bırı ıle bıle karsılasmaya hazırım"....
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ã?ocuk SamWhill e baktı, birşeler değişmişti.. hem kendisinde hem de SamWhill de

"Tamam karanlığın yolcusu, bunu başaracağız... " dedi genç adam... Bunun nasıl olacağını bilmiyordu fakat bi şekilde başarma peşindeydi...
Findor, başrahip onun önünde diz çökecekti...

SamWhill 'in kolundan tuttu ve gözlerinin içine baktı..

"Bunu başarmamız gerekiyor... " efendimize layık olmak için...

Ama ilk olarak 10 kasabaya gitmemiz gerekiyor.. efndimizin gücü orada yoğun ve ayrıca orada oldukça fazla güç toplayabiliri... ne dersin?"
güç amacın, k
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

D W konuşulanlar karşısında şaşırmıştı.Bu 10 kasaba işi kafasını karıştırıyordu.Sabit düşünemediği için aklına pak bişey girmiyodu ama konsantre oldu ve içinde bulunduğu durumu düşündü.Belki bunu yapmak çok kötü bi fikir olmuştu.
kafasında bı ses olustu anıden kım oldugunu bılıodu bu kısının "kacmak mı benden kacamazsın bu sadece senı olumunu bıraz daha gecıktırır o kadar ihanet soz konusu ıse olum kacınılmazdır"
ve bunun çok ahmakça bi fikir olduğunu ve asıl davasının ne olduğunu tekrardan kavramış oldu.Artık geri dönüşü yoktu ve herşeye hazırdı...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

eger efendımız bole ıstıosakı senın vucudun ıle bızımle iletisim kuruyo o
zaman senın sozun onun sozudur ama unutmakı nezaman kı kendı ıradenle onun kını karıstırırsan olursun hem de benım elımde...

cocugun gozlerıne baktı derınler hem karanlık hemde yuce yemıner vardı
cocuga baktı ama cocuga bakar gıbı degıl yemıner bakar gıbı ewt dedı efendımız eger bı emrınız olursakı karanlıga hızmet suretı ıle amadeyım....

bı sure bekledı sonra d w ye dondu sen yoksun ben yokum artık bız ve karanlık var yavas yavas hazırlanalım gezılmesı gereken on koy var daha

oda da kendı ıcın ayrılan yataga gıttı once oturdu rahattı zırhını cıkarıp uzandı bıraz kestırıp sora yola cıkarız ben bıraz yorgunum hem de heyecanlıyım

kalkınac ılk ıs olarak fallen bastard ını cıkartı ustunde yer sıyahlıklar vardı ama keskındı sankı eskısın den paladınken oldugundan daha keskındıgerlerının naaptıgına bakmadı bıle sıyahlı hızmetkara seslendı
buraların nıcelıklı bı harıtasını bul bana...

rp dısı-yenı baslıkla rp ye baslayabılırız uygunsa baslıkuygun degıl
Image
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

samwhiil hazırlıklarını bıtırdıkten sonra tapınagı dolasmak ıcın cıktı...
cok fazla oda vardı....gercekten kalabalık olmayı hakedıyoruz dıye dusundu... sonra bı hole geldı dolasırken burası da neresı ıdı baktıgı zaman bı taht vardı holun sunun devasa kolonları susleyen ıslemeler den cok etkılendı bır sure ınceledı o sırada bı tısıltı duydu ... hosgeldın samwhiil
samwhiil kılıcına davrandı ve kımsın dıye bagırdı ... adam yanına yaklastı yavasca gecıp tahta oturdu...
-kılıcını kınına koy ben senseı dedı
konusmadan dınledı o cırkın suratına baktı sıvrı dıslerıne ozenle baktı dınledı tısıldadı ama bıraz seslıce...
-emırler verdı ayrıntılar vs. ve ıste bu yuzden 10 koyede gıtmen gereklı
calısle konus sana ıhtıyaclarını temın edecektır

ve sakın gıtmeden once yemıner ızın almayı unutma...sakın yankılandı bu kez holde sakın sakın sakın
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

rp dısı--bu rp senseı de ızın alınarak yapılmıstır yanlıs msn de gecen bı konusmanın aktarımı...
Image
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

rp dışı: ben bu rp yi daha düzgünce sizlere yansıtacağım sayın site sakinleri...

Samwhiil , tahtta oturan gecenin karanlığına karışmış kişiyi görür. Sensei yavaşça başını havaya kaldırır , yemyeşil parlayab gözleriyle samwhiile bakar. Samwhiil'in, sensei'nin karşısında cesurca ayakta duruyor, hiç bir korku belirtisi göstermiyordu. Sende kimsin diye sordu sensei'ye, ve kılıcını çığlığa benzer bir sesle kınından hızla çekti.

--Ben senin hayatında görebileceğin korkuyum, ben senin kabuslarında arkanda bakmadan korkup kaçtığın kişiyim, ben senin ömrünü belirleyecek olan kişiyim!!!!...
Sensei tahtından kalktı. Üzerine giydiği ağır zırhı tüm endamıyla karanlıkta sanki bir inciymişçesine parlıyordu.Samwhiil'in yanına doğru yürüdü. Sam kendine yaklaşan , içinden büyük bir kötülük yayılan Sensei karşısında biraz geriledi, ama hala kaşları çatık bir şekilde cesaretle ayakta duruyordu.Sensei samwhiile bir adım kala...
--Hadi savaşçı göster bana gücünü, vur bana.
Sam kılıcını havayı yaran çığlıkları içinde sensei ye doğru salladı. Sensei ani bir hareketle bu saldırıyı savuşturdu ve sam'in kılıcı tutan elinden yakaladı.
--Sadece aptallar buna cüret edebilir...
Sensei sam'in kolunu büktü ayrıca diğer eliyle de sam'i boğazından tuttu ve yüzünü onun yüzüne yaklaştırarak konuşmaya başladı.
--Sennnnn!!!!!Efendimizin izniyle bu tapınağa girmiş olan, damarlarında kötülük olan, bu gücü boşuna harcama. Düşünnnnnnn!!!!! Ölmek ne kadar kolay değil mi?!!!!
Sensei'nin çürük kokan nefesi samwhiil'in iğrenmesine neden oldu. Sensei samwhiil'in boğazını daha da sıkara onu havaya kaldırdı. Sam'in yüzü kıpkırmızı kesilmiş bir şekilde yutkunmaya çalışıyordu. Sensei Sam'in kılıç tutan elini daha da büktü. Sam kılıcı elinden düşürdü. Sensei sam'in göğsüne doğru elini uzattı. Yavaşça sivri parmakları olan eldiveni sam'in kaburgalarına doğru soktu. Sam acıyla kıvranıyor ve titriyor ama sensei'nin onu boğazından tutan kolu sabit kalmış hiç hareket etmeden onu tutmaktadır. Sam'in göğsünden kan damlaları yere dökülmeye başlar...
--Ölmek ne kadar kolay değil mi?!!!!! Efendimizi aptalca ölmek için bağlı olanlar lazım değil, ona kötülük yapan, gerekirse bunun için ölecek kişiler lazım!!!
Sensei boğazından tuttuğu eliyle samwhiil'i yere fırlatır. Arkasında durankara cüppelilere bir el hareketi yapar. Hemen üç tanesi sensei'nin etrafını sarar biri sensei'nin kana bulanmış elini silerken diğer ikisi sensei'nin yerdekini işaret etmesiyle sam'in yanına giderler. Ã?rkütücü melodiler halinde dua etmeye başlarlar. Sam'in yaraları yavaşça kapanmaktadır. Sensei arkasını Sam'e döner, oturduğu tahtına doğru yönelir.
--Sammm!! Çok cesur birisin. Burada aldığın ders sana tüm ömrün boyunca yol gösterecek. şimdi bu cesaretini Efendimiz için kullancaksın. Karanlığın karargahına gittt!!10 kasabadan gelen orduların, karargaha gelme görevi sana ait. Yanına almak istediğin birileri varsa onu komutan calis'a belirt. Bundan başka yanına alacağın araç, gereçleri calis sana temin edecektir...!!!!!
Sensei yavaşça tahtına otururken, yılan tıslamasına benzer bir sesle...
--Ã?LMEK ÇOK KOLAY samwhiil!!!!
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

ewt samwhiil az once oluodu. bunu asla kendın den bırıne yapmazdı sam kotuydu herkes ama kuralsız deıldı...
prensıplerı vardı...
ayaga kalktı bakındı sole bı. sora konustuklarını dınledı ellerı kan ıcındekı adamın korkmuyodu ...
sadece tedırgınlık acaba ona arkamı donebılırmıyım bır daha
konusma bıttı
yavasca dısarı yoneldı
benı oldurmek bu kadar kolaysa neden varım dıye dusundu... dedigı gıbı olmek kolaydı...
kolay dı ama bu kadar cok dusman kazanmak da ıyı degıldı ...
hayretle odasına dondu
hıc bısey konusmadı dıgerlerı ıle sustu
sadece dusundu... bı kac saat
sonra calıs ın yanına gıttı.
ona odadakı cocukların ısmını verdı
iste bunlar benım yoldaslarım istedıgım harıtayı da umarım alabılırım
real_death
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by real_death »

Legolas'ın köyü bi geçmişi waedı.annesini bi savaşta kaybetmişti ve ruhunda kin vardı.bunun için karanlığın tek ve yegane efendisi yeminere dua etti:
beni de yanına al!annemi öldüren pis insanı bulup yok etmem için kartanlığın ve kötülüğün gücüne ihtiyacım var!
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

yeminer wrote:Amras_Falas ve Dark_Wizard tapınakta geziniyorlardı.. etrafı gözlüyorlardı. Tapınak ne gösteriğşli bir yerdi ne de izbe düşkün bir yer... Her yerde sadelik hakimdi. Biraz dolaştıktan sonra ikisi de içlerine kötülüğün dolmaya başladığını hissettiler. her an etraf biraz daha kararıyor başları dönüyordu.. Biraz zaman geçtikten sonra etrafta hiçbirşey hissetmemeye başladılar. Etraf sonsuz bir boşlukla dolmuştu sanki... Bu boşluk ilk önce huzur vericiydi fakat daha sonra boşlukta belli belirsiz karanlık bir şekil oluşmaya başladı. Bu şekil belirginleştikçe etraf ısınmaya ve tüm benlikjlerinde.. vücutlarında ve ruhlarında dayanılmaz acılar çekmeye başladılar... Acı neredeyse dayanılmaz bir seviyeye gelmişti ki.. şekil tamamen karşılarında belirginleşti... Bu garip bir şekilde aşağıya doğru yanan bir alev parçasıydı... Sanki tüm dünyayı yakarmış gibi kızgınlıkla yanıyordu.. BVu alev gittikçe onlara yaklaştı ve en sonunda artık tamamen vücutlarınısarmıştı.. Ruhlarının bedenlerinden sanki vakumla çekilir gibi çekildiğini hissettiler.. Ölüm denilen şey bu olsa gerek diye düşündüler fakat ölüm bile bu kadar uzun sürmezdi.. sanki bitmeyecek gibi görünen bu acı belli bi zaman sonra zatyıfladı fakat aynı zamanda kendi ruhlarıda tamamen vücutlarından çekilmişti.. boşluktaydılar, ne ir şevinç vardı nede hüzün duyuyorlarda ... sadece bir acı varlığı ve yokluğu pek belli olmayan ama her an bi şekilde fark ettikleri.

Daha sonra kendi ruhları.. biraz önce vücutlarından koparlıdığını hissettikleri ruhları nasıl olduğunu, nasıl anladıklarını bilemdikleri şekilde onlara anlaşılır ve görünür olmuştu.. Hemen karşılarında duruyordu faak değişmişti... Ruhlar karanlık bir güç tarafından çarpıtılmıştı..

Bizi kabul edin dediler sanki ruhlar onlara .. seçim onlarındı..
RP DIşI:Pardon biraz geç cwp attım.

RP İÃ?İ: Amras bugünü uzun bir süre beklemişti ve hazırlanmıştı.Yeminer daha lich'ken onun izinde yürümüş ve ondan eğitim görmüştü. Tamamen hazırdı ve bir an bile tereddüt etmeden ruhunu kabul etti.Artık bu yoldaydı ve geri dönmeyecekti.Ztn istese de bir daha dönemeyeceğini hissetti! :twisted:
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

oda ya gırdı... yataga uzandı.
dusnmeye basladı.. ya ölseydı zaten kaybetcek fazla bıseyı yoktu ama
o da karanlıga bıseyler katmak ıstiyodu...
genctı bazı seyler konusun da eksıktı...
gozlerı doldu dostlarına arkasıını dondu agladı agladı...
aglarken de dusundu korktuğu ölümmüy dü du. o da karardı daha fazla karardı...zifiri karanlık olunca icinde karanlıgın buyudugunu dostluktan ıyılıkten kalan herseyın oldugunu hisset ti...
kalktı bayagi bi zaman gecmişti...
gozlerı kanlanmıs hala hıckırıyodu yankılanıyodu karanlıklar tapınagın da hıckırıkları yenılmenın verdıgı bı ezıklık mı yoksa hıc dovusmeden yenılmek mı...
dısarı cıkmak istemıyodu ama ıhtıyacı vardı igrenc nefes kokusu gıtmıyodu burnundan...
bu koku aklın dan gıtmesını engellıduyo..
yemıner'e tapınılması ıcın yapılan bı oda ya gıttı yalvardı...
"kadim lich yeminer'e yalvardı artık hazırım ölmeye de öldürmeye de""
Image
Dark_WizarD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dark_WizarD »

D W artık kendini hazır hissediyodu.Bu köylere gitme olayı belki onun bu işlere ısınmasına yardımcı olacaktı.Sabırsızlıkla bekliyordu we sordu:
-Eee,ne zaman yola çıkıyoruz??

:twisted:
Locked