KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya kasabaya doğru gidiyordu..İyilik için mi diye düşündü...Hayır dedi..Bizim yaşayabileceğimiz bir yer için..Eğer önemli olan iyinin bizi koruması değil kötülüğün bizi yok etmesi dedi içinden...Sonra bunları düşünürken etrafına bakmadığına dikkat etti..İçinden sessizce küfür etti...Sonra arkasına dönüp geldiği yoldan geri döndü,gruba içinden kıza kıza...Ama geldiğinde derin bir nefes alıp,sessizliğini korudu çünkü sanırım bir iş yapıyorlardı...
Jacta alea est.
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel kasabaya gitmelerini hızlandıracak olan büyünün yapılısını izliyordu..Başbüyücü Erethan büyüyü yapmaya başladıgında önce içini bir ürperti sarmış,sonrada grupla beraber büyünün sonucu için beklemeye başlamıştı.Beklemekten başka çaresi yoktu.Beklerken Orene görevini yerlerine getirmelerine yardım etmesi için dua etti.Duasını tam bitirecekken aklına kasabadaki zavallı insanları düşünen şovalye''Lordum oradaki zavallıları kurtarmamıza yardım et''diye ekledi ''Adalet için'' diyerek duasıni bitirdi.
Horcoel hala büyünün sonucunu beklemekteydi.Ancak güçlü büyülerin yapılmasının bir sabır işi oldugunu biliyordu yapılacak bir an dikkat dagınıklıgı herşeyi tersine çevirebilirdi.Bu tür düşüncelerden sıyrılan Horcoel sabırlıca beklemeye devam etti..
Horcoel hala büyünün sonucunu beklemekteydi.Ancak güçlü büyülerin yapılmasının bir sabır işi oldugunu biliyordu yapılacak bir an dikkat dagınıklıgı herşeyi tersine çevirebilirdi.Bu tür düşüncelerden sıyrılan Horcoel sabırlıca beklemeye devam etti..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

KAsabadaki zaman, Firble ın büyüü ile durmuştur, kasabadaki herkes için...
sensei kasabada değildir...
Erethan ın scrolldan okuduğu büyü başarıya ulaşmıştır ve kasabanın yakınına bir geçit açılmıştır
not: kasabaya girdiğinizde zamanın duruşu sizi etkilemeyecek ama zamanda donmuş kişiler ise sonsuz bir bozulmazlığa girmişlerdir.. büyü 1 saat sürecektir ve bu zaman zarfında büyü etkisi altındakiler zarar almaz durumdadırlar, herhangi bir büyünün de hedefi olamazlar...
sensei kasabada değildir...
Erethan ın scrolldan okuduğu büyü başarıya ulaşmıştır ve kasabanın yakınına bir geçit açılmıştır
not: kasabaya girdiğinizde zamanın duruşu sizi etkilemeyecek ama zamanda donmuş kişiler ise sonsuz bir bozulmazlığa girmişlerdir.. büyü 1 saat sürecektir ve bu zaman zarfında büyü etkisi altındakiler zarar almaz durumdadırlar, herhangi bir büyünün de hedefi olamazlar...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Erethan sözlerini sonlandırdığı anda elindeki parşömenden dumanlar çıkmaya başladı,bir süre sonra bu dumanlar yok oldu,artık elinde tuttuğu boş bir kağıt parçasından ibaretti...bu esnada önündeki boşluk dalgalanmaya başlamıştı,bir suya atılmış bir taşın yarratacağı şekilde bir merkezde oluşan dalgalar halkalar oluşturacak şekilde genişleyerek havada yayılıyorlar ve 2 metrelik bir çap oluşturduktan sonra birşeye çarpmış gibi dağılıyorlardı.ardından bu dalgalanma durdu...artık büyücünün önünde zifiri karanlık bir geçit duruyordu....
"Müsadenizle önce ben gideyim" dedi büyücü ve adımını karanlığa attı,atar atmaz karanlık onu kapladı...
Sanki bir buz duvarını geçiyormuş gibi hissetti Erethan bir anlık soğuk ve ardından kasabanın 200 metre ilerisinde bir korulukta açtı gözlerini ve diğerlerini beklemeye başladı.
"Müsadenizle önce ben gideyim" dedi büyücü ve adımını karanlığa attı,atar atmaz karanlık onu kapladı...
Sanki bir buz duvarını geçiyormuş gibi hissetti Erethan bir anlık soğuk ve ardından kasabanın 200 metre ilerisinde bir korulukta açtı gözlerini ve diğerlerini beklemeye başladı.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya büyücünün açtığı karanlık geçit nedeniyle önce irkildi..Çok itici gelmişti ona.Bekledi,büyücünün yada başkasının önden gitmesini çünkü açıkça gelmeden önce denilenleri duymadığı için bunun ne olduğunu bilmiyordu..Sonra büyücü önden gitmek istediğini belirtti,Freya etrafına baktı,o da hemen ardından portaldan girdi..Bir anlığına o büyünün etkisine girdi sonra hemen çıktı..Kendini ağaçlarla çevrili bir alanda buldu..Hemen ilk gördüğü kişi olan büyücüye sordu..:
-Neredeyiz?
-Neredeyiz?
Jacta alea est.
-
Eldarin
Eldarin büyünün kulağına gelen eşsiz tonlamasını ve draconic in güçlü kullanımını pür dikkat dinlemişti ve önlerinden açılan geçite doğru yönelerek erethan ve freya nın ardından geçitten geçti ve yeni bulundukları bölgede kendisini buluverdi.
koruluk bir yerdi burası.
'belki büyülerim için ekstra birkaç malzeme bulabilirim burada,tabi karşıma çıkarlarsa.' diye iç geçirdi.ardından erethan a döndü.
''bravo dostum.deminki büyü gerçekten etkileyiciydi.ve tekrar birlikteyiz seninle.''
ardından freya ya döndü.daha önce birkaç kez bu kasabaya uğramıştı ve çevresindeki ufak ormanlık araziyi kısmen tanıyordu.
''kasabanın yakınlarındayız freya,sen ne umuyordun ki.''
Eldarin diğer arkadaşların da gelmesini bekledi.kasabaya gidiş yolunun yönünü hatırlıyor gibiydi.emin olmak için zihnini biraz daha uyandırmayı denedi.
RP DIşI:OREN bu arada gündüzmü gece mi?ortamdan bahseder misin biraz.
koruluk bir yerdi burası.
'belki büyülerim için ekstra birkaç malzeme bulabilirim burada,tabi karşıma çıkarlarsa.' diye iç geçirdi.ardından erethan a döndü.
''bravo dostum.deminki büyü gerçekten etkileyiciydi.ve tekrar birlikteyiz seninle.''
ardından freya ya döndü.daha önce birkaç kez bu kasabaya uğramıştı ve çevresindeki ufak ormanlık araziyi kısmen tanıyordu.
''kasabanın yakınlarındayız freya,sen ne umuyordun ki.''
Eldarin diğer arkadaşların da gelmesini bekledi.kasabaya gidiş yolunun yönünü hatırlıyor gibiydi.emin olmak için zihnini biraz daha uyandırmayı denedi.
RP DIşI:OREN bu arada gündüzmü gece mi?ortamdan bahseder misin biraz.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Tinwé geçitte benliğinin biryerden biryere taşındığının fena halde farkındaydı.ama dayandı.soğuğa aldırmaksızın geçti ve erethan ve diğerlerinin durduğu yerde belirdi.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
zerath açılan geçite teredütle baktı daha önce böle bişi hiç görmemişti temkinli bir şekilde kapıdan geçti geçitten geçtikten sonra önce ağaçlar gördü sonra görüntü git gide karardı düşücek gibi hissetti kendisini sonra toparlandı güçlükle ayağa kalktı 2 saniye sonra hiç birşey olmamış gibiydi 'bir çeşit yanetki olmalı bu konu hakkında bilginiz varmı sayın büyücü' ve bir şey daha dikkatini çekti ilk defa gruptan birisi ile konuşuyordu...
Muhteşem diye düşündü Vİlthas, daha önce bu büyü hakkında biryerlerde birşeyler okumuş olduğunu hatırlayarak.. Yavaşça geçitten geçti, kendini bir girdapa doğru çekiliyormuş gibi hissetti, ama bir saniye sonra koruluktaydı.. Daha önce gelenlerin yanına gitti, güneş daha yeni doğmuştu.. Sonra erethana dönerek "Etkileyiciydi.." dedi ve ekledi "Peki şimdi ne yapacağız?"
-
Eldarin
Eldarin erethan ın gözkırpışına aynen karşılık verdi.'evoker işte' diye iç geçirdi.ardından elf Vilthas ın yanlarında belirdiğini gördü.
"Peki şimdi ne yapacağız?" diye sordu Vilthas.
Eldarin beyaz cüppesini düzeltti Vilthas a yöneldi.
''önce herkesin gelmesini bekleyelim kutlu elf.sonra herkesin bi fikri olacaktır elbet.diğer arkadaşların hala gelmediklerine bakılırsa büyüye biraz önyargıyla bakıyorlar herhal.''
ardından Eldarin sessizliğe gömüldü.yanlış hatırlamıyorsa yola doğudan devam edecek olurlarsa kasabaya varacaklardı.
"Peki şimdi ne yapacağız?" diye sordu Vilthas.
Eldarin beyaz cüppesini düzeltti Vilthas a yöneldi.
''önce herkesin gelmesini bekleyelim kutlu elf.sonra herkesin bi fikri olacaktır elbet.diğer arkadaşların hala gelmediklerine bakılırsa büyüye biraz önyargıyla bakıyorlar herhal.''
ardından Eldarin sessizliğe gömüldü.yanlış hatırlamıyorsa yola doğudan devam edecek olurlarsa kasabaya varacaklardı.
"Kim biz büyücülere güveniyor ki, kendimiz dışında.." diye görüşünü belirtti Vilthas, "Siz iki başbüyücü varken benim gibi bir büyücünün ne yardımı olabilir bilemiyorum, ama en küçük büyünün bile kaderimizi değiştirebileceğini biliyorum.." diye ekledi ardından.. Sonra eldarinin baktığı yöne bir bakış attı, sanırım kasabaya o yoldan ulaşacaklardı..
-
Eldarin
Eldarin kaşlarını hafifçe indirerek yarı_elfin çekik gözlerini merhametle inceledi.
''eğer bizler* birbirimize güvenmeyeceksek,kimse birbirine güvenemez demektir ve emin ol birbirimize güvenmessek hiçbirşey başaramayız Oren in evladı.kendini küçük görmeyi bırak!lakin hepimiz burada aynı iş için çalışıyoruz ve ölüm de hepimiz için aynı mesafede olacak.''
Vilthas ın soluk yüzüne bir süre daha baktı ardından konuşmasına devam etti.
''atım Dynather ile beraber buralarda bir süre bulunmuştuk.koruluk beni yanıltmıyorsa kasaba buranın doğusunda ,hemen dışarıda.''
ardından Vilthas a tekrar döndü.
''adını duymuştum...'' bir süre durakladı.
''Vilthas...seni tanıdığıma memnun oldum.''
Ve Eldarin kaşlarının altından izlediği yarı elfe e doğru elini uzattı.Mağrur yüzü memnuniyetle bilge elfi inceliyordu...
''eğer bizler* birbirimize güvenmeyeceksek,kimse birbirine güvenemez demektir ve emin ol birbirimize güvenmessek hiçbirşey başaramayız Oren in evladı.kendini küçük görmeyi bırak!lakin hepimiz burada aynı iş için çalışıyoruz ve ölüm de hepimiz için aynı mesafede olacak.''
Vilthas ın soluk yüzüne bir süre daha baktı ardından konuşmasına devam etti.
''atım Dynather ile beraber buralarda bir süre bulunmuştuk.koruluk beni yanıltmıyorsa kasaba buranın doğusunda ,hemen dışarıda.''
ardından Vilthas a tekrar döndü.
''adını duymuştum...'' bir süre durakladı.
''Vilthas...seni tanıdığıma memnun oldum.''
Ve Eldarin kaşlarının altından izlediği yarı elfe e doğru elini uzattı.Mağrur yüzü memnuniyetle bilge elfi inceliyordu...