deitysiz cleric nasıl olur anlamış değilim aslında commune büyüsünü yapmaya çalışmadan önce bunun olmayacağını sanıyordum büyüde bir şeyleri öğrenmek için deity ne başvuruyorsun oda sana bilgi veriyor sonundaki açıklamada ise deitysiz clericlerin aligment ına yakın bi deity ye sorabileceğinden bahsediyor sasçma geldi ama sonraki oyunda deitysiz bi cleric oldum ve oynarken daha da saçma olduğunu anladım acaba birilri izah edebilir mi ?
player s hand bookta yazıyor domaini tam bilmiyorum ama herhalde istediği iki tane alıyor sabah özellikle bir tanrıya dua etmiyo ama herhalde tanrıların varlığına inancı ona divine spell yaptırıyodur
ya bi kere niye bir tanrı ona güç versin ki. öyleyse ben de isterim. her tanrılara inanan büyü yapabilsey di ohooo. ya bu clericleri çok abartmışlar ya
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
şu ana kadar hiçbir kitapta böyle bir cleric görmedim bana kalırsa frpyi yeni tanıyıp cleric olmak isteyen ama henüz tanrıları tanımayanlar için yaratılan bir hak... Bütün tanrılara tapmak bana ilginç geliyor örneğin sitede de bahsedilen bir çekişmeyi ele alalım.. Bir rahip önce Masktan büyü istiyor sonra cyricten... Birbirlerine sadece zıt olmayan aynı zamanda birbirleri ile savaşan iki tanrı nasıl bir rahibe aynı anda güç verebilir bana biraz ters geliyor...
Evet burada ciddi bir karşıklık çıkıyor... Bende bunu kastedmiştim hem iyilik hem kötülük tanrıları ya da düşman tanrılar nasıl aynı kişiye kudret verebilirki? Bana çok mantıksız geliyor açıkça... Belki epic bir hikayede olabilir ama normalde mantık dışı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power