Karanlık Mağaranın Gizemi...

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

RP Dışı : Oyuna Yeminer ni başrahibi olarak başladım ve yola o sebebten dolayı çıktım nasıl olucak ??
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

öyleyse büyülerini değiğştir ve tekrar başla.. ayrıca tuzağı bulup bulamadığınıza ben karar veririm arkadaşlar bulmuş gibi davranmayın sadece tuzak arıyosanız özellikle onu söyleyin.. bunun dışında dikkatli yürüyorum yazdığınızda ben anlarım tuzak falan aradığınızı...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

RP Dışı;:anlaşıldı rahiplikten bana gelicek herhangi farklı bir durum varmı ?? irek cleric yada şaman olayına giricem

bu mesajları cevabından sonra silersen iyi olur
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

hayır normal bi cleric olursun.
güç amacın, k
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

RP dışı-----
ok yeminer ben senin karar vereceğini bilmiyordum..E şimdi tuzağı bulduk mu bulmadık mı devam edelim mi
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Tuzak yok... burası sade bir orman.. devam edin.. bu tür şeylerle uğraşmanız sizi yavaşlatır...

Gurup ormanın içerisinden ilerliyordu, ormanda birkaç saat zorla ilelemelerine karşın çok fazla yol alamamışlardı.. En sonunda Findorun haritasında işaterlediği yere yaklaştıklarını fark ettiler.. Buraya yaklaştıkça koşullar daha da ağırlaşıyordu ve Findor acayip sesler duymaya başladı.. Bu sesleri tanımlayamadı fakat Yeminer'in etrafla ilgili uyarılarını hatırladı.
güç amacın, k
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"sesler " dedi findor kendi kendine ve yanındakilere oturmasını söyledi..

diz üstüne çöktü ve dinlemeye başladı hafif uğultular ve araya sıkışmış çığlıklar sanki derinden dünyanın merkezinden bu ormana çıkıyordu findor anlam veremedi ve diğerlerine dönerek artık zaman kaybetmemeliyiz gidiyoruz" dedi ve ayağa kalktı daha temkinli bir şekilde yürümeye başladı..
Gözleri etrafında sürekli dönüyor ve bir şeyler arıyordu
bir giriş bir kapı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

artık ormanda sessiz ve dikkatli bir şekilde gitmeleri gereken yeri arıyorlardı adarmin etrafta bakınırken çok dikkatli olmaya çalışıyordu..
kendi kendine " acaba çok fazla mı paranoya yapıyoruz hayır hayır biliyorumki çok fazla tehlike ve düşman var onlar için hazırlıklı ve dikkatli olmalıyız " kukuletası görüntüsünü engelliyordu ve onu kafasından aşağıya indirdi daha iyi görüntü ve netice almak için findor ve çilek e seslendi " ne planlıyorsunuz? "
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Findor eğilmiş sesleri dinliyordu.. Bu sesler biraz sonra daha belirgin bir hale geldiler... bunların birtakım varlılardan geldiği belliydi fakat bunlar findorun daha önce görmediği varlıklardı. Boyları neredeyse normal insan boyutlarındaydı gve kollarında kancalar vardı.. Kancalar bir insan kolu boyunda ve oldukça fazla tehlike arzedebilecek boyutlardaydı. Eğildikleri ağaçalrın arasından 5 kişileik bu gurubu izledi Findor.. etrafı kokluyor gibi görünüyorlardı fakat Findorun anlayabildiği kadarı ile daha kendilerini fark edememişlerdi.. kişilik gurup ormanın içinde az rastlanan açıklıklardan birisinde toplanmış duruyorlardı.. Her biri farklı yönlere bakıyorlardı ve aralarında 5-10 metre fark vardı..
İki ayak üzerinde hafif kambur bir şekilde duruyorlardı ve sağa sola bakınıyorlardı...
güç amacın, k
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Miria sessiz kalmaları gerektiğini düşünüyordu. Bu yaratıkların ya da her neyse amaclarını iyice anlamalrı gerektiğine inanıyordu. Ve nasıl saldıracaklarını...İşte o zaman bişeyler planlayabilirlerdi..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Miria yaratıkların amacını anlamaya çalışıyordu... İlk başta amaçsız bir şekilde dolaşıyopr gibi görünüyorlardı fakat Miria daha sonra yaratıkları yavaş yavaş anlıyordu.. Etrafa bakınıyor ve sağlam ağaç arıyorlardı ve ellerinin yerindeki kılıç gibi pençelerle ağaçları kesiyorlardı.. Gurup saklanmış beklerken bir ağacı seçen yaratıklar biraz uğraştıkltan sonra küçük bir ağacı kesip yüklendiler ve onların geldiği yönün tersie doğru ağacı taşımaya başladılar
güç amacın, k
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Miria bu olanları gördükten sonra yeni yeni düşünceler oluştu kafasında. Sanki bir üretim için görevlendirilmişlerdi. Bİran için onları takip etmek geldi içinden.. Ama hiçbişey söyleyemedi arkadaşlarına...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

yeminer wrote:Findor eğilmiş sesleri dinliyordu.. Bu sesler biraz sonra daha belirgin bir hale geldiler... bunların birtakım varlılardan geldiği belliydi fakat bunlar findorun daha önce görmediği varlıklardı. Boyları neredeyse normal insan boyutlarındaydı gve kollarında kancalar vardı.. Kancalar bir insan kolu boyunda ve oldukça fazla tehlike arzedebilecek boyutlardaydı. Eğildikleri ağaçalrın arasından 5 kişileik bu gurubu izledi Findor.. etrafı kokluyor gibi görünüyorlardı fakat Findorun anlayabildiği kadarı ile daha kendilerini fark edememişlerdi.. kişilik gurup ormanın içinde az rastlanan açıklıklardan birisinde toplanmış duruyorlardı.. Her biri farklı yönlere bakıyorlardı ve aralarında 5-10 metre fark vardı..
İki ayak üzerinde hafif kambur bir şekilde duruyorlardı ve sağa sola bakınıyorlardı...
findor bu yaratıkların açıkta durmasına anlam verememişti çünkü direk saldırıya açık bir şekilde duruyorlardı findor onlara saldırmanın iyi bir taktik olmadığını düşündü hem olnarın ney olduklarını bilmiyor hemde sayı olarak onlardan fazla idiler miria nın onları gözlemlediğini fark etti ona dönerek
"benim göremediğim bir şey görüyormusun ? " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor un aklına bir şeyler geldi ama harakete geçmek için daha erkendi..
yavaşça onları izlemeye başladı arkasındakilere "ben gidiyorum gelen gelir saldırmayacağız sadece izleyeceğiz " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bir süre izleyen findor yavaş yavaş anlamlandırıyordu..
ve tam o sırada şahin inin sesini duydu ve havada ağaçların arasından zar zor gördü onu şahin yavaş yavaş alçalıyordu ve onun yanına hemen koluna indi ayapında bir not vardı calis ten geliyordu..
"notunuz bana ulaştı fakat dha mühim işler var " yazıyordu"
findor içinden " bu adam olmaya başlayacak " dedi ve gözlemine devam etti
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply