BILGELIK YOLU (TANRI:YEMİNER) (BİLGİ,KARANLIK,ÖLÃ
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

"dark wizard Amraf Felan tapınağa hoşgeldinizz içeri girin ve etrqafı gözlemleyin ruhlarınız gece yarısında alınacaktır iyi bir hizmet ve sonsuzluk için...
Efendi Erethan sizde buyrun ve beklemede kalın yakında temsilcimiz yanınıza inicektir.." diye ses gerekenlerin kulaklarına fısıldandı...
Efendi Erethan sizde buyrun ve beklemede kalın yakında temsilcimiz yanınıza inicektir.." diye ses gerekenlerin kulaklarına fısıldandı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Amras ilk kez bu tip bir savaşa katılıyordu ama heyecanlı değildi,daha önceden yendiği bir histi bu.Oturdu ve ne tür bir emir alacağını beklemeye başladı...

Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Erethan düşünceliydi,beklemesi söylenmişti,bunu normalde hoş karşılamazdı,hayatının hiçbir döneminde bekletilmekten hoşlanmamıştı,ama büyü eğitimi ona sabrı öğretmişti...insan istediği şeyi elde edebilmek için önce sabretmeliydi...derken önünde mavi bir geçit açıldı büyücünün...bir süre bakındı ve adımını attı...biran sonra artık tapınakta değildi...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

Amras_Falas ve Dark_Wizard tapınakta geziniyorlardı.. etrafı gözlüyorlardı. Tapınak ne gösteriğşli bir yerdi ne de izbe düşkün bir yer... Her yerde sadelik hakimdi. Biraz dolaştıktan sonra ikisi de içlerine kötülüğün dolmaya başladığını hissettiler. her an etraf biraz daha kararıyor başları dönüyordu.. Biraz zaman geçtikten sonra etrafta hiçbirşey hissetmemeye başladılar. Etraf sonsuz bir boşlukla dolmuştu sanki... Bu boşluk ilk önce huzur vericiydi fakat daha sonra boşlukta belli belirsiz karanlık bir şekil oluşmaya başladı. Bu şekil belirginleştikçe etraf ısınmaya ve tüm benlikjlerinde.. vücutlarında ve ruhlarında dayanılmaz acılar çekmeye başladılar... Acı neredeyse dayanılmaz bir seviyeye gelmişti ki.. şekil tamamen karşılarında belirginleşti... Bu garip bir şekilde aşağıya doğru yanan bir alev parçasıydı... Sanki tüm dünyayı yakarmış gibi kızgınlıkla yanıyordu.. BVu alev gittikçe onlara yaklaştı ve en sonunda artık tamamen vücutlarınısarmıştı.. Ruhlarının bedenlerinden sanki vakumla çekilir gibi çekildiğini hissettiler.. Ölüm denilen şey bu olsa gerek diye düşündüler fakat ölüm bile bu kadar uzun sürmezdi.. sanki bitmeyecek gibi görünen bu acı belli bi zaman sonra zatyıfladı fakat aynı zamanda kendi ruhlarıda tamamen vücutlarından çekilmişti.. boşluktaydılar, ne ir şevinç vardı nede hüzün duyuyorlarda ... sadece bir acı varlığı ve yokluğu pek belli olmayan ama her an bi şekilde fark ettikleri.
Daha sonra kendi ruhları.. biraz önce vücutlarından koparlıdığını hissettikleri ruhları nasıl olduğunu, nasıl anladıklarını bilemdikleri şekilde onlara anlaşılır ve görünür olmuştu.. Hemen karşılarında duruyordu faak değişmişti... Ruhlar karanlık bir güç tarafından çarpıtılmıştı..
Bizi kabul edin dediler sanki ruhlar onlara .. seçim onlarındı..
Daha sonra kendi ruhları.. biraz önce vücutlarından koparlıdığını hissettikleri ruhları nasıl olduğunu, nasıl anladıklarını bilemdikleri şekilde onlara anlaşılır ve görünür olmuştu.. Hemen karşılarında duruyordu faak değişmişti... Ruhlar karanlık bir güç tarafından çarpıtılmıştı..
Bizi kabul edin dediler sanki ruhlar onlara .. seçim onlarındı..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
burası mı.. burası mı... derken sehrın bayaa dısın da bı tapınaktak onundeydı dısarıda ıle ıcerısının karanlıgı bellı olan.
Karanlık buyuk eskı kapıyı ıttı acarken zorlandı.sankı burdan ıcerı gırmek ıcın cok kotu olman gerekıyo sen yeterı kadar kotu msun dıyodu.bı an bunalrı duydu.cevap verdı bekledıgındende fazla hemde.kapı sankı kendını saldı.iceri girdi kımse yoktu guzel bır dekorasyon guzel bı sessızlık acaba bana bahsedılen senseı ve yemıner nerede ne zaman bana vaadedilen islere baslayabılecez.
Derken siyah cubbelı lu bırının yaklastıgını gordu bu taraftan efendım odanıza lutfen
ıcerde ılk kelımeler dokuldu agzından yemıner ve senseı nerde
bır yankı tekrarladı bu buyuk holde soyledıklerını
yemıner ve senseı nerde
yemıner ve senseı nerde
yemıner ve senseı nerde.....
Karanlık buyuk eskı kapıyı ıttı acarken zorlandı.sankı burdan ıcerı gırmek ıcın cok kotu olman gerekıyo sen yeterı kadar kotu msun dıyodu.bı an bunalrı duydu.cevap verdı bekledıgındende fazla hemde.kapı sankı kendını saldı.iceri girdi kımse yoktu guzel bır dekorasyon guzel bı sessızlık acaba bana bahsedılen senseı ve yemıner nerede ne zaman bana vaadedilen islere baslayabılecez.
Derken siyah cubbelı lu bırının yaklastıgını gordu bu taraftan efendım odanıza lutfen
ıcerde ılk kelımeler dokuldu agzından yemıner ve senseı nerde
bır yankı tekrarladı bu buyuk holde soyledıklerını
yemıner ve senseı nerde
yemıner ve senseı nerde
yemıner ve senseı nerde.....
Boş tapınakta Yeminer de Sensi de yoktu.. çünkü onun da yakında öğreneceği üzere yeminer yalvarıp yakaran kişiler isatemezdi.. çalışan kötülük yapan beyinler arardı... Burada sadece ilk gelenler ve dinlenenler bulunurdu.. Karanlık silüet onu bir odaya götürdü. burada sadece çocuk denecek yaşta birisi vardı.. ateşin önüne oturmuş sadece ateşe bakıyordu.. Sırtında zengin bir cüppe vardı fakat rahip olmadığı açıktı..
güç amacın, k
güç amacın, k
Ã?ocuk findor tarafından giderken orda bırakılmıştı...
findor onu bir kasabadan ölmek üzere karanlık duygulariçindeiken
kinini ateşini intikam ateşiin vekaranlığını büyütmesi için tapınağa getirmişti..
çocuk etrafta geziniyor ve sürekli düşünüyordu nasıl yaparım nasıl yaparımda büyük bri karaklık kuvvete yardımcı oluru yada onun başına geçerim diye
çocuk orda gezen hizmetkarlardan birine seslendi..
"bana bulunduğumuz bölgenin ve on kasaba bölgesinin haritasını getirin plan zamanı gelmiştir" dedi ve beklemeye başladı..
findor onu bir kasabadan ölmek üzere karanlık duygulariçindeiken
kinini ateşini intikam ateşiin vekaranlığını büyütmesi için tapınağa getirmişti..
çocuk etrafta geziniyor ve sürekli düşünüyordu nasıl yaparım nasıl yaparımda büyük bri karaklık kuvvete yardımcı oluru yada onun başına geçerim diye
çocuk orda gezen hizmetkarlardan birine seslendi..
"bana bulunduğumuz bölgenin ve on kasaba bölgesinin haritasını getirin plan zamanı gelmiştir" dedi ve beklemeye başladı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
cocuk kımdı neden onun oldugu odaya gelmıstı.bı sure atese bakan cocuga baktı cocuk ılgısızdı sınırlendı elı kılıcına gıttı ama ıkımızde buradaysak bı nedenı olmalı dıe dusundu sen kımsın ve neden buradasın ?
en onemlısı yemıner ve senseı bana fındorun bahsettıgı kısıler nerde bı sure cocugun na donmesını bekledı belkı de cevap alırım umudu ile cocuk ona dondu ve...........
en onemlısı yemıner ve senseı bana fındorun bahsettıgı kısıler nerde bı sure cocugun na donmesını bekledı belkı de cevap alırım umudu ile cocuk ona dondu ve...........
not : findor tek karekter oynat.. NPC ler oyunlarda dm ler tarafından oynatılır.
Ã?ocuk gelenin ayak seslerini duymuştu. Bu tapınaktayken hiç kimseden korkmuyordu. Bizzat başrahip tarafından buraya getirilmişti. Yanına gelene baktı ve onu selamladı.
" Selam.. "
" Buraya yeni geldin sanırım " dedi çocuk.. aslında uzun süredir ateşin başında beklemekten başka birşey yapmamıştı ve kimin gelip gelmediğini bilmesine imkan yoktu fakat bir şekilde biliyordu.
"Efendim Yeminer'le ilgili sorularınızı bana sorun, onunla ilgili cevapları da benden alacaksınız" dediğini dudu, aslında bunları söylemek istemiyordu fakat istemeden ağzından dökülmüştü bnu kelimeler.. Daha sonra bakışlaını ateşten adamın suratına kaldırdı, gözleri uzun süredir aynı yere baktığından dolayı kıpkırmızıydı, yüzü ise bir şekilde çok güzel ama korkunçtu.. Yeminer'in tarzıydı bu, karşı konulamaz kötülük, anlaşılamaz çirkinlik.. Daha sonra çöocuk ayağa kalktı, tapınaktaki gelecek i,şinin ne olduğunu biliyordu... Başrahip burada değildi ve hazır o yokken bir daha hiç gelememesini sağlamakta onun işiydi..
İlk başta bu düşünceleri kendisine birraz garip geldi.. Daha önce hiç bu şekilde düşünmezdi fakat daha sonra yüzünde çarpık bir gülümseme belirdi.. ve bir kez daha yeni gelene baktı..
" Hoş geldin SamWill, tapınağa " dedi.. Hala yüzünde o acayip gülümseme vardı ve gözleri hala kırmızıydı..
Ã?ocuk gelenin ayak seslerini duymuştu. Bu tapınaktayken hiç kimseden korkmuyordu. Bizzat başrahip tarafından buraya getirilmişti. Yanına gelene baktı ve onu selamladı.
" Selam.. "
" Buraya yeni geldin sanırım " dedi çocuk.. aslında uzun süredir ateşin başında beklemekten başka birşey yapmamıştı ve kimin gelip gelmediğini bilmesine imkan yoktu fakat bir şekilde biliyordu.
"Efendim Yeminer'le ilgili sorularınızı bana sorun, onunla ilgili cevapları da benden alacaksınız" dediğini dudu, aslında bunları söylemek istemiyordu fakat istemeden ağzından dökülmüştü bnu kelimeler.. Daha sonra bakışlaını ateşten adamın suratına kaldırdı, gözleri uzun süredir aynı yere baktığından dolayı kıpkırmızıydı, yüzü ise bir şekilde çok güzel ama korkunçtu.. Yeminer'in tarzıydı bu, karşı konulamaz kötülük, anlaşılamaz çirkinlik.. Daha sonra çöocuk ayağa kalktı, tapınaktaki gelecek i,şinin ne olduğunu biliyordu... Başrahip burada değildi ve hazır o yokken bir daha hiç gelememesini sağlamakta onun işiydi..
İlk başta bu düşünceleri kendisine birraz garip geldi.. Daha önce hiç bu şekilde düşünmezdi fakat daha sonra yüzünde çarpık bir gülümseme belirdi.. ve bir kez daha yeni gelene baktı..
" Hoş geldin SamWill, tapınağa " dedi.. Hala yüzünde o acayip gülümseme vardı ve gözleri hala kırmızıydı..
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı