En çok olmak istediğiniz ırk?
-
winterwolf
- Kullanıcı

Yarım-elf... Nedendir bilmeme bu ırk hep çekici gelmiştir bana. Hem RP leri güzel (gerçi çoğo bir insanın azgınlığı sayesinde dünyaya geliyor
) hem de hem insanlar gibi çabuk öğrenebiliyorlar ve uzun bir hayatları var. Hem dünyaya bakış açıları da ne insanlarınkine ne ellerinkine benziyor...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
ben de irda olmak isterdim arkadaşlar.onların dragonlance de ilk yaratılmış olması ,müthiş güzellikleri,büyüye olan bağlılıkları bni herzaman irda olma tutkusuna itmiştik.
tabi bide mind flayer olmak isterdim ama bu tamamen farklı bir olay.........
tabi bide mind flayer olmak isterdim ama bu tamamen farklı bir olay.........
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
PhrenologisT
- Kullanıcı

-
Death-Knight
- Kullanıcı

ejderha olmak en mantıklısı. netekim shapeshift özelliğin ile istediğin her ırka dönüşebilirsin...
ejderha olma yönündeki kişisel görüşüm ise tamamen üstünlük açısından. yani ben şu halimle bile kendimi insanoğlunun %80'inden üstün görüyorum, bana ejderha olmak yakışmazda ne yakışır?
mamafih ejderha olsaydım sürekli insan formnuda dolaşırdım zannımca çünkü dünyada dış görünüşümün sahip olduğum güç ve bilgiyi saklaması, insanların beni bu konularda küçük görmesi kadar eğlenceli birşey yok. kim bir üniversite öğrencisinin otobüsleri tutup fırlatabileceğini, dünyadaki tüm dilleri konuşabileceğini düşünür?...o andaki yüz ifadelerini görmek için herşeyi yaparım.
ejderha olma yönündeki kişisel görüşüm ise tamamen üstünlük açısından. yani ben şu halimle bile kendimi insanoğlunun %80'inden üstün görüyorum, bana ejderha olmak yakışmazda ne yakışır?
mamafih ejderha olsaydım sürekli insan formnuda dolaşırdım zannımca çünkü dünyada dış görünüşümün sahip olduğum güç ve bilgiyi saklaması, insanların beni bu konularda küçük görmesi kadar eğlenceli birşey yok. kim bir üniversite öğrencisinin otobüsleri tutup fırlatabileceğini, dünyadaki tüm dilleri konuşabileceğini düşünür?...o andaki yüz ifadelerini görmek için herşeyi yaparım.
<div>-sıkıldım-</div><br>
ejderha olmak isterdim, mesefe tanımadan uçmak, rüzgarı vücudumun her hücresinde hissetmek isterdim, yalnızlık acıtırken canımı uçmak isterdim göklerde...
hissiyat ve saygılarımla...
hissiyat ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Tabikii ejderha...Uzun bir ömüre sahip olup ölümcül güçlere sahipler.Ama herkesin nie elf olmak istediğinide anlamış değilim ejderha olmak varken melkortun görüşüne katılıyorum

-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!