Karanlık Mağaranın Gizemi...
Findor un kafasında ses yankılandı bir acı tüm bedenini ügüçle beraber kapladı..
"miria hemen çıkıyoruz adarmin kapının orda olmalı zamanı geldi beni takip et..." dedi ve odasından çıktı kapısını kilitledi tapınakta haykırdı " gidiyorum yokluğum boşlayacağımı sanmayın gözüm ve kudretim her zaman üstünüzde olucak uşaklar " dedi ve öne düştü her şey hazırdı kapıya yöneldi ve bekleyen adarmin i görünce seslendi " hemen şimdi yola çıkıyoruz " dedi onu es geçerek asası ile yola düştü..
"miria hemen çıkıyoruz adarmin kapının orda olmalı zamanı geldi beni takip et..." dedi ve odasından çıktı kapısını kilitledi tapınakta haykırdı " gidiyorum yokluğum boşlayacağımı sanmayın gözüm ve kudretim her zaman üstünüzde olucak uşaklar " dedi ve öne düştü her şey hazırdı kapıya yöneldi ve bekleyen adarmin i görünce seslendi " hemen şimdi yola çıkıyoruz " dedi onu es geçerek asası ile yola düştü..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Kara Zırhları ve cübbesi içinde önden konuşmadan gidiyordu findor...
Sürekli etrafını gözlüyordu bir süre sonra calis in kampının yanından geçtiler onu gören orc lar direk yere yattılar ve bağlılıklarını gösterdiler...
Bir gün daha geceye yüz vuruyordu...
Güneşin batışını izlemek ona birhuzur veriyordu biliyorduki arkasından karanlıklar çökecekti..
Karanlık ruhunu diyar üzerinde yayarken grup seri bir şekilde yolda ilerliyorlardı...
Saatler ilerledikçe güneşin yok olma noktasına gelen çizgisi yerini halen koruyordu artık gece geliyordu...
Findor bir ıslık çaldı sihirli bir şarkı gibi ses yankılandı yolun dört bir yanında bu onun haberleşme şekli idi kartalı onlara yol göstericekti üzerlerinde tur atıyordu findor kendini tapınağa kapattığından beri katral tapınak semalarında sessizce uçuyordu..
Findor cebinden parşomeni çıkarıdı haritayı inceleri de bir yolun ağzından sola dönmeleri gerektiğini fark etti ve o tarafa doğru yöneldi haritada on kasaba gösterilmişti...
"çok yolumuz var " dedi arkasındakilere dönerek adarmin sessiz bir şekilde ilerliyordu miria ise yolları inceliyordu her an tetikte gibi bir hali vardı onun içinde kapıldığı fırtınaları biliyordu bu fırtınalar ya onu sahile vuracak yada göklere çıkaracaktı..
Yoldan giderken uzakta karanlığın geldiği tarafta bir grubun ağır şekilde ilerlediğini gördü " bunlarda nesi " dedi kendi kendine ama hemen ardından Sense inin bahsettiği lanetlenmiş vebalı grup olduğu geldi..
Tam üstlerine Doğru geliyorlardı Findor Durdu ve miria ve adarmin de durdu arada 100 metre kalmıştı Sensei nin dediklerini hatırlamıştı..
Findor bu vebadan etkilenmeyecekti ama diğerlerini için garanti yoktu.
Arkasına dönerek "Ağız veburnunuzu bir bez ile kapayın mümkün se nefes bile almayın şimdi onlarla konuşucam " dedi ve beklemeye başladı...
Sürekli etrafını gözlüyordu bir süre sonra calis in kampının yanından geçtiler onu gören orc lar direk yere yattılar ve bağlılıklarını gösterdiler...
Bir gün daha geceye yüz vuruyordu...
Güneşin batışını izlemek ona birhuzur veriyordu biliyorduki arkasından karanlıklar çökecekti..
Karanlık ruhunu diyar üzerinde yayarken grup seri bir şekilde yolda ilerliyorlardı...
Saatler ilerledikçe güneşin yok olma noktasına gelen çizgisi yerini halen koruyordu artık gece geliyordu...
Findor bir ıslık çaldı sihirli bir şarkı gibi ses yankılandı yolun dört bir yanında bu onun haberleşme şekli idi kartalı onlara yol göstericekti üzerlerinde tur atıyordu findor kendini tapınağa kapattığından beri katral tapınak semalarında sessizce uçuyordu..
Findor cebinden parşomeni çıkarıdı haritayı inceleri de bir yolun ağzından sola dönmeleri gerektiğini fark etti ve o tarafa doğru yöneldi haritada on kasaba gösterilmişti...
"çok yolumuz var " dedi arkasındakilere dönerek adarmin sessiz bir şekilde ilerliyordu miria ise yolları inceliyordu her an tetikte gibi bir hali vardı onun içinde kapıldığı fırtınaları biliyordu bu fırtınalar ya onu sahile vuracak yada göklere çıkaracaktı..
Yoldan giderken uzakta karanlığın geldiği tarafta bir grubun ağır şekilde ilerlediğini gördü " bunlarda nesi " dedi kendi kendine ama hemen ardından Sense inin bahsettiği lanetlenmiş vebalı grup olduğu geldi..
Tam üstlerine Doğru geliyorlardı Findor Durdu ve miria ve adarmin de durdu arada 100 metre kalmıştı Sensei nin dediklerini hatırlamıştı..
Findor bu vebadan etkilenmeyecekti ama diğerlerini için garanti yoktu.
Arkasına dönerek "Ağız veburnunuzu bir bez ile kapayın mümkün se nefes bile almayın şimdi onlarla konuşucam " dedi ve beklemeye başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
aralarında geçen bir kaçö dakika lık konuşmadan sonra findor arkasındakiler seslendi
" gidiyoruz ileride bizi bekleyen hediyeler var " dedi ve gülümsedi...
hep beraber yürümeye başladılar
miria ve adarmin e dönerek " yolumuz artık dahada tehlikeli çok dikkatli olmamız lazım sen miria buı gördüklerin hakkında ne ddüşünüyorsun vebalı yaratığa dönmüş insanlar işte bize itat etmeyenlerin sonu bu olucak tır " dedi
" gidiyoruz ileride bizi bekleyen hediyeler var " dedi ve gülümsedi...
hep beraber yürümeye başladılar
miria ve adarmin e dönerek " yolumuz artık dahada tehlikeli çok dikkatli olmamız lazım sen miria buı gördüklerin hakkında ne ddüşünüyorsun vebalı yaratığa dönmüş insanlar işte bize itat etmeyenlerin sonu bu olucak tır " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
"Çok zekisin miria çünkü kazanacak taraftasın " dedi ve adarmin e " evet hediyeler Tanrımız tarafından bize gönderilen hediyeler onları bu yolculukta kullanıcaz bu görevi canımız pahasına da olsa bitirmemiz gerekli " dedi ve ilerlemeye devamö etti
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Miria Findor'un bu sözlerine gülümseyerek karşılık verdi ama bu gülümseyişte bile bir sertlik ve kararlılık seziliyordu. Temkinli adımlarla yürüyordu bakalım neyle karşılaşacaktı...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Gurup 10 kasaba yakınlarına gelene kadar kayda değer birşeylerle karşılaşmadı. Gayet sakin geçen bir yolculuk olmuştu.. Etraftan kimse zaten herhangib ib rharekete kalkışmıyordu. Koca siyah savaş aygırlarının üzerindeki üç cüppeli şahısa yan bakabilecek kadar kafayı yemiş kimseyle karşılaşmamışlardı.
En sonunda 10 kasaba yakınlarındaki hariatda işaretlenmiş olan ormanın yakınına geldiler. Karanlık orman girişinden itibaren sık ağaçlarla kaplıydı ve guruptakileirn burnuna pek te hoş olmayan kokular geliyordu. Findor ormana bir göz attı.. Yeminer ormanın pek de tekin olmadığını söylemişti fakat kokunun dışında pek de tehlikeli bişey göremiyordu Findor.. atlarla gidebilecekleri son yer burası gibi görünüyordu.. Ana yoldan bikaçyüz metre içerideki ormanlığın girişine varmışlardı...
En sonunda 10 kasaba yakınlarındaki hariatda işaretlenmiş olan ormanın yakınına geldiler. Karanlık orman girişinden itibaren sık ağaçlarla kaplıydı ve guruptakileirn burnuna pek te hoş olmayan kokular geliyordu. Findor ormana bir göz attı.. Yeminer ormanın pek de tekin olmadığını söylemişti fakat kokunun dışında pek de tehlikeli bişey göremiyordu Findor.. atlarla gidebilecekleri son yer burası gibi görünüyordu.. Ana yoldan bikaçyüz metre içerideki ormanlığın girişine varmışlardı...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Miria etrafa bir göz attıktan sonra kısık bir sesle işte benim geldiğim yer dedi. Karanlık ve kaos... Derin bir nefes aldı ve arkadaşlarına baktı hadi artık girelim şu yere der gibi...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Rp Dışı : Büyü Listemi Geçiyorum...
Level 1' den 9 adet büyü
Level 2' den 7 büyü
Level 3' den 5 büyü
Level 4' den 3 büyü
------------------------------------------Liste------------------------------------
Level 1--->Wall of fog, grease, sleep, charm person, magic missille, mage armor, ray of enflement,chromatic orb,mount
Level 2--->Flaming Sphere, Web, Protection From Arrow, İnvisibilty, Miror İmage, Darkness 40 feet radius, alterself
Level3-->Slow,Hold person, fly,dispel magic, fireball(veya bence Lightning bolt)
Level4-->Minor globe invaribility, confusion, animate dead
şimdilik bunları uygulayabilirim duruma göre değiştirebilirim...
Bilgi amaçlı yazılmıştır
Level 1' den 9 adet büyü
Level 2' den 7 büyü
Level 3' den 5 büyü
Level 4' den 3 büyü
------------------------------------------Liste------------------------------------
Level 1--->Wall of fog, grease, sleep, charm person, magic missille, mage armor, ray of enflement,chromatic orb,mount
Level 2--->Flaming Sphere, Web, Protection From Arrow, İnvisibilty, Miror İmage, Darkness 40 feet radius, alterself
Level3-->Slow,Hold person, fly,dispel magic, fireball(veya bence Lightning bolt)
Level4-->Minor globe invaribility, confusion, animate dead
şimdilik bunları uygulayabilirim duruma göre değiştirebilirim...
Bilgi amaçlı yazılmıştır
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Findor etrafına ve haritaya baktı " buradan gireceğiz " dedi karanlık dolu ormanın havasını içine çekti ve ormana baktı....
mirianın bakışlarını fark etmişti ve adarmin ede seslenerek " giriyoruz " dedi ve asası ile ormana yürümeye başlamadan önce atlara dönerek bir şeyler mırıldandı o koca siyah beygirler koşmaya başladılar...
findor önden ormanın içine girdi burası buram buram tehlike koksada bunun dışında garip bir koku daha vardı findor un hayvanı gözükmüyordu ama sürekli sesini şitiyordu gelebilecek bir tehlikeye karşı uyarılarda bulunuyordu...
içeri doğru adımlarını attılar ve ormana artık girmişlerdi....
mirianın bakışlarını fark etmişti ve adarmin ede seslenerek " giriyoruz " dedi ve asası ile ormana yürümeye başlamadan önce atlara dönerek bir şeyler mırıldandı o koca siyah beygirler koşmaya başladılar...
findor önden ormanın içine girdi burası buram buram tehlike koksada bunun dışında garip bir koku daha vardı findor un hayvanı gözükmüyordu ama sürekli sesini şitiyordu gelebilecek bir tehlikeye karşı uyarılarda bulunuyordu...
içeri doğru adımlarını attılar ve ormana artık girmişlerdi....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
not : Arkadaşlar her gün ya da 2 günde bir yazı yazacağım.. Bu yazılar turnlerin bitiş yazılarıdır.. Herhangi iki yazı arasında cevap yazmadıysanız sizin hareketlerinizi tahmin etmeye çalışıp oynamış sayacağım. Buna karşı herhanghi bir itiraz hakkınız yoktur. Eğer birşey yaptıysanız geri alamazsınız. Bazen günde 2 belki daha fazla yazı atabilirim önemli olan gün dür.. yani bi günde sadece 1 turn geçer.. Büyülerini değiştiriyorsan yine yukarıda yazdığın gibi büyülerini yaz findor ama rahipliğini saymıyorum bu rp de çünkü sadece wizard büyüleri almışsın. Değiştiremezsin.. oyuna böyle devam edeceksin. Sadece benimle (yeminer) günde 1 kez belirsiz bir şekilde iletişimde bulunabilirsiniz. >Rp ye şimdilik süre koymuyorum.. istediğiniz kadar uzatabilirsiniz ama belli bi süre sonra zaman sınırrınız olacaktır. şu anda unuttuğum ayrıntıları istediğim zaman değişltirebilirim
Miria ve Hoptirik Findorun ardından ormana girmişlerdi. Zemin yıllardır toplanan çürük yapraklarla la dolmuş pek te tekin olmayan yerin yapısı daha da belirsizleşmişti.. Haritada küçük ayrıntılarla ilgili hiç bilgi yoktu.. her yerde bataklıklar ya da ona benzer tehlikeli şeyler bulunabilirdi.
Miria ve Hoptirik Findorun ardından ormana girmişlerdi. Zemin yıllardır toplanan çürük yapraklarla la dolmuş pek te tekin olmayan yerin yapısı daha da belirsizleşmişti.. Haritada küçük ayrıntılarla ilgili hiç bilgi yoktu.. her yerde bataklıklar ya da ona benzer tehlikeli şeyler bulunabilirdi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Miria'nın yüzünde pis bir gülümseme okundu. "Bizi bu tarz şeylerle durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz ey zavallılar!!!" diye haykırdı ve bu haykırış uzun bir süre ormanda yankılandı. İlk adımı Miria atmıştı bu berbat yerlere olabilecek şeylere hazırlıklıydı. Yaprakların hışırtısından pek birşey duyamıyordu. Ama adımları temkinliydi. Belirli bir süre yürüdükten sonra Miria yapraklarla örtülmüş bir tuzağı buldu ve arkadaşlarını uyardı. Ã?ncelikle tuzağın mekanizmasını çözmeliydi. Tuzakta sadece bir ip vardı ama bu ip pek dolambaçlıydı. İpi takip etti ve bir ağacın yukarısında son buldu. Bu gidişin dönüşü olacağını biliyordu. Ve 2 seçeneği kalıyordu. Ya ipi kesmek yada ipin üstünden geçmek. Arkadaşlarına döndü ve " Ne yapmamız gerektiğine karar verelim. Eğer ipin üstünden geçersek olası bir savaş durumunda farkında olmadan bu ipe takılarak tuzağı çalıştırabiliriz. Ben kesmekten yanayım" dedi ve arkadaşlarının cevabını bekledi.