BILGELIK YOLU (TANRI:YEMİNER) (BİLGİ,KARANLIK,ÖLÃ
Sensei, on kasabadaki yaşanan salgından memnun kalmış, oradaki adamlarıyla telepatik bağ vebalılardan kurban edileceklerin tapınağa diğerlerinin ise orduda kullanılmak üzere karargaha getirilmesini emreder.
Yanında ona doğru gelen bir güç dalgası hisseder, onun konsantresini bozmaktadır bu güç dalgası. Sensei yavaş yavaş konsantresini kayberder, verilmesi gereken emirler zaten verilmiştir. Yavaşça ayağa kalkmaya başlar , tamamen telepatiden ayrıldığında etraftaki ışık süzmesini görür. Findor karşısında asası karanlık bir ışık yayarken kırmızı gözleryle ona doğru bakmaktadır.Sensei findor a doğru ilerler, tam önünde durur...
--Kurbanlar geliyor findor , 10 kasaba halkı geliyor, yoluna çıkacaklar. Hepsi vebalı, hepsi efendimiz için geliyorlar. Emirleri aldılar bir kısmı buraya kurban olma için geliyor. Bir kısmı da orduda görev alacak. Görevin doğrultusunda yoluna çıkacaklar, hiç bir şey hissetmezler, sadece buraya gelme amacındaırlar. Seninb emirlerine harfiyen uyacaklar. Ey kötülğün baş rahibi duy beni zaman kaybetmemeliyiz, Efendimizin verdiği görevler en kısa sürede yapılmalıdır. Zaman kötülük zamanı...
Findor'un yanından geçerek oradan ayrılmaya başlar...
Yanında ona doğru gelen bir güç dalgası hisseder, onun konsantresini bozmaktadır bu güç dalgası. Sensei yavaş yavaş konsantresini kayberder, verilmesi gereken emirler zaten verilmiştir. Yavaşça ayağa kalkmaya başlar , tamamen telepatiden ayrıldığında etraftaki ışık süzmesini görür. Findor karşısında asası karanlık bir ışık yayarken kırmızı gözleryle ona doğru bakmaktadır.Sensei findor a doğru ilerler, tam önünde durur...
--Kurbanlar geliyor findor , 10 kasaba halkı geliyor, yoluna çıkacaklar. Hepsi vebalı, hepsi efendimiz için geliyorlar. Emirleri aldılar bir kısmı buraya kurban olma için geliyor. Bir kısmı da orduda görev alacak. Görevin doğrultusunda yoluna çıkacaklar, hiç bir şey hissetmezler, sadece buraya gelme amacındaırlar. Seninb emirlerine harfiyen uyacaklar. Ey kötülğün baş rahibi duy beni zaman kaybetmemeliyiz, Efendimizin verdiği görevler en kısa sürede yapılmalıdır. Zaman kötülük zamanı...
Findor'un yanından geçerek oradan ayrılmaya başlar...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Miria karargaha geldiğinde orclara "yola çıkmak için gerekli eşyaların listesini veriyorum sizlere en kısa zamanda bu isteklerimi yerine getirin" diye emretti.Bu listede giymesi için bordo renkte bir tulum, bir çift topuklu çizme, bir kemer ve omuzlardan bağlanabilir bir pelerin vardı.Ayrıca 10-15 kadar da küçük bıçaklar ve uzun bir halat bulunuyordu.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Findor sensei iyi dinledikten sonra ordan ayrılır ve odasına haraket eder..
ve yanın gelen bir hizmetkarın söylediklerini dinler bu şahıs mirianın ihtiyaç listedsini sormaya gelmiştir findor " hepsini hemen temin edin ve kıza götürün " der bi kaç saat sonra istekleri bir deri torba içinde kıza teslim edilir findor miria ya seslenir sesi tapınakta yankılanır "umarım istediklerini buulmuşsundur işin bittiğinde yanıma gel..
Ã?ilek Rp bundan sonra Karanlık mağaranın gizemi adlı başlıkta devam edicek
ve yanın gelen bir hizmetkarın söylediklerini dinler bu şahıs mirianın ihtiyaç listedsini sormaya gelmiştir findor " hepsini hemen temin edin ve kıza götürün " der bi kaç saat sonra istekleri bir deri torba içinde kıza teslim edilir findor miria ya seslenir sesi tapınakta yankılanır "umarım istediklerini buulmuşsundur işin bittiğinde yanıma gel..
Ã?ilek Rp bundan sonra Karanlık mağaranın gizemi adlı başlıkta devam edicek
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Findor kapıyı duydu ve içeri gelmesini söyledi içeri giren miria idi hiç kadasını kaldırmadan "oraya oturabilirsin istersen çok yakında yola çıkıcaz beklemede olalım burda beraber adarmin de gelcşektir " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
"Tabikide iyi edersin arka tarafta giyinebilirsin rahat olabilirsin bemde hazırlanmaya başlıyacam şimdi beraber hazırlanırız sen başla ben burda hazırlanırım " dedi ve masadan kalktı kendi eşya silah ve iksir dolabına yöneldi..
Dolabı açtı ve giyiceği eşyaları çıkardı.
bunlar bir tam teşkil bir büyücü seti idi her tür gizeme sahip bir setti ekstralarını sadec e findor biliyordu özel bir yapımdı cübbe rob pelerin asa botlar ve onun gibi temel giysilerden oluşuyordu..
Usta yapımı dagger ının kınına koydu bıçaklarını sağ ve sol bilek altına yerleştirdi.
Hevy cros bow unun sıtrına taktı iksir torba ve şişelerini kıyafetinde yüzlerce cepten bir kaçına yerleştirdi bunlar iyileştirici iksir ler otlar şifa lı sihir maddeleri tozlar ve bunun gibi yardımcı malzemelerdi..
kılıcını cübbesinin altına koydu..
artık hazırdı ve sort çantasını da hazırlamıştı ilk yardım malzemeleri ve ilaçlar ile doluydu çanta 6 günlük yiyecek vardı bunu yanına alacaktı..
artık ağırlaşmaya başladığını hissetti ve son olarak deri zırhını da giymeyi unutmamıştı..
yanına bir kaç eşya daha aldı ip kanca vb gibi basit ama önemli şeyler artık hazırdı oturdu ve biraz dua etti...
Efendisine bu görevde ona yardımcı olması ve güç vrmesi için.
Dolabı açtı ve giyiceği eşyaları çıkardı.
bunlar bir tam teşkil bir büyücü seti idi her tür gizeme sahip bir setti ekstralarını sadec e findor biliyordu özel bir yapımdı cübbe rob pelerin asa botlar ve onun gibi temel giysilerden oluşuyordu..
Usta yapımı dagger ının kınına koydu bıçaklarını sağ ve sol bilek altına yerleştirdi.
Hevy cros bow unun sıtrına taktı iksir torba ve şişelerini kıyafetinde yüzlerce cepten bir kaçına yerleştirdi bunlar iyileştirici iksir ler otlar şifa lı sihir maddeleri tozlar ve bunun gibi yardımcı malzemelerdi..
kılıcını cübbesinin altına koydu..
artık hazırdı ve sort çantasını da hazırlamıştı ilk yardım malzemeleri ve ilaçlar ile doluydu çanta 6 günlük yiyecek vardı bunu yanına alacaktı..
artık ağırlaşmaya başladığını hissetti ve son olarak deri zırhını da giymeyi unutmamıştı..
yanına bir kaç eşya daha aldı ip kanca vb gibi basit ama önemli şeyler artık hazırdı oturdu ve biraz dua etti...
Efendisine bu görevde ona yardımcı olması ve güç vrmesi için.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Miria önce bordo renkteki tulumunu giydi kemerini taktı ince beline. Sonra çizmelerini giydi torbadan çıkardığı bıçakların ikisini çizmenin içine diğerlerini kemerde bulunan ceplere koydu. Bıçaklar sıralı bi şekilde sarkıyodu. Diğer yanına ise halatı takmıştı. Pelerinini taktı ve son olarak saçlarını topladı. Güzel bir topuz yapmıştı saçlarını. Findor'un yanına döndü ve artık hazırım dedi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

Darkness'ın kendini yeniden bulması gerekiyordu ve karanlık her zaman ilgisini çekmişti.Karanlık Tapınak'a girmek istiyordu ve bunun için YEMİNER'e dua etti belki onu kabul eder diye:
-Karanlık efendi!Lütfen beni de yanına kabul et!İçimdekini belki böyle kontrol edebilirim!Bana bir yol göster!
Artık YEMİNER'den bir mesaj bekliyordu.
Diyara gelen ve kalbinde en ufak kötülük olan herkes gibi Dark_Wizard da karanlığın çağrısını işitmişti.. O karşı konulmaz istek, kötülük yapma, hükmetme isteği Dark_Wizard'ın da kalbini doldurmuştu...
Yeminer'in sözlerini kalbinde hissetti Dark_Wizard..
"Ben bana tapınacak ahmaklar ordusu değil kendi çıkarlarını düşünen karanlık kişiler istiyorum. Kendinize faydalı olduğunuz sürece benim için değerlisiniz. Zamanı geldiğinde.. lejyonlarım diyarları topukları altında ezerken ezilmek değil o topukları yönetmek isteyen bana katılsın "
Bu sözler'i kalbinden duymuştu Dark_Wizard.. diyarları karanlığa boğmak için geldiyse tapınağa o da herkes gibi kabul görecek ve ruhunu Yeminer'e verecekti... Karanlığın tapınağında bu bir ritüeldi.. Hiç kimse karanlığa ruhunu satmadan bu tapınağa giremezdi.. Ruhunu Yeminer'e verenler saf kötülüğü içlerinde hisseder, hayatlarının çok küçük bir anında da olsa Yeminer olurlardı.. yani karanlığın, diyarları ve tüm evreni kontrol etmeye and içmiş kötü varlığın ta kendisi ve bu ayinden sonra Yeminer'e asla ihanet edemezlerdi. Ã?ünkü artık kendileri Yeminer ile bir bütün olurlardı, karanlık, acımasız, çıkarcı ve alabildiğine kötü..
Yeminer'in inananları diyarlar üzerinde ki çalışmalarına başlamışlardı... Diyarlardaki habis varlıkları, orkları trolleri goblinleri ve çok daha kötü binlerce varlığı bir araya topluyorlardı. Zamanı geldiğinde diyarları ele geçirmek için hazırlanıyorlardı.
Yeminer'in sözlerini kalbinde hissetti Dark_Wizard..
"Ben bana tapınacak ahmaklar ordusu değil kendi çıkarlarını düşünen karanlık kişiler istiyorum. Kendinize faydalı olduğunuz sürece benim için değerlisiniz. Zamanı geldiğinde.. lejyonlarım diyarları topukları altında ezerken ezilmek değil o topukları yönetmek isteyen bana katılsın "
Bu sözler'i kalbinden duymuştu Dark_Wizard.. diyarları karanlığa boğmak için geldiyse tapınağa o da herkes gibi kabul görecek ve ruhunu Yeminer'e verecekti... Karanlığın tapınağında bu bir ritüeldi.. Hiç kimse karanlığa ruhunu satmadan bu tapınağa giremezdi.. Ruhunu Yeminer'e verenler saf kötülüğü içlerinde hisseder, hayatlarının çok küçük bir anında da olsa Yeminer olurlardı.. yani karanlığın, diyarları ve tüm evreni kontrol etmeye and içmiş kötü varlığın ta kendisi ve bu ayinden sonra Yeminer'e asla ihanet edemezlerdi. Ã?ünkü artık kendileri Yeminer ile bir bütün olurlardı, karanlık, acımasız, çıkarcı ve alabildiğine kötü..
Yeminer'in inananları diyarlar üzerinde ki çalışmalarına başlamışlardı... Diyarlardaki habis varlıkları, orkları trolleri goblinleri ve çok daha kötü binlerce varlığı bir araya topluyorlardı. Zamanı geldiğinde diyarları ele geçirmek için hazırlanıyorlardı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Sensei çalışmalarını bitirmiş. Yeni planları uygulamak için efendisinin kutsaması için olduğu yerde secdeye durdu...
--EFENDİM, GOBLİNLERİ İTAAT ALTINA ALDIM. 10 KASABADA Ã?LÃ? ORDULARI KARARGAHA DOğRU YOLA Ã?IKTI. İRADENİZLE KUZEY DENİZİNDE DONANMA KURMAK AMACIYLA Ã?ALIşMALARIMI UYGULAMAYA GİDECEğİM!!!
Sensei olduğu yerde durmuş,kafası yere doğru eğik, yere koyduğu kılıc tutuyordu, gözlerini kapamış , kötülük karanlık onu sararken efendisinin kutsamasını bekliyordu...
--EFENDİM, GOBLİNLERİ İTAAT ALTINA ALDIM. 10 KASABADA Ã?LÃ? ORDULARI KARARGAHA DOğRU YOLA Ã?IKTI. İRADENİZLE KUZEY DENİZİNDE DONANMA KURMAK AMACIYLA Ã?ALIşMALARIMI UYGULAMAYA GİDECEğİM!!!
Sensei olduğu yerde durmuş,kafası yere doğru eğik, yere koyduğu kılıc tutuyordu, gözlerini kapamış , kötülük karanlık onu sararken efendisinin kutsamasını bekliyordu...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
-
Dark_WizarD
- Kullanıcı

Darkness kalbinin derinliklerinde hissediyordu yemineri,karanlık tarafının isyanını...Yeminerin anlayacağını düşünerek mırıldandı:
-Kendime faydalı olmak tabi ki benim için önemli ama benim önemli bir amacım war:
Beni hayal kırıklığına uğratmış olan ve daha önce bana verilmiş bir sözün tutulmasını önleyen kişiye yani "Logan" a yalnızlığın ne kadar tiksinç ve umutsuzluğun ne kadar acı olduğunu göstermek!...
Erethan Lord Oren'in tapınağından ayrıldıktan sonra,atını karanlığın tapınağına doğru yönlendirmişti,tam olarak yerini bilmiyordu ama bulmak sorun olmayacak gibiydi,çevredeki yaşam giderek solmaya başlamıştı atının adımları huzursuzdu...'burası rahat edilecek bir yere benzemiyor' diye geçirdi içinden 'tam yeminer'e göre'...biraz daha ilerlediğinde tapınak görüntüye girmişti...Tapınağa belli bir mesafe kala atından indi ve Tapınağa doğru ilerlemeye başladı...birkaç dakikalık bir sürenin sonunda tapınağın önündeydi..."ben Erethan görüşmek için geldim..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker