Okumadan yazamazsın derler ne kadar doğrudur bilinmez, ilk yazan neyi okumuş o zaman ?? di mi ama okumak ilham verir özellikle içten yazılmış yazılarım okumak...
Aslında "Ben,Strahd - Bir Vampirin Anıları" kesinlikle bütün o "FRP satanist işidir,şöyledir,böyledir" diyen hı...ağalarına okutulmalı.Ulan adamın vampir olma nedenine bakar mıın?Bi kadını elde etmek için...Daha ne bee!!Bundan daha masum ne olabilir?
Abi bizimkilere kalırsa mesele ona da bi kulp bulurlar.bu kitap milletin karısına göz dikmeyi öğretiyo.adam bacasına göz dikmiş kitapta (Baksen!)
Toplayın şu satanist kitabını yakın hepsini, okyuyanları da asın taksim meydanında ibreti alem için!(olur mu olur burası türkiye)
ya ben orta okuldayken bize tecavüz edilen bi kadınla ilgili kitap okutmuşlardı ona bakarsanız hemde edebiyat dersinde.... Edebiyatla ilgisi olmayan son derece aptal bi kitap ve bu insanlar bizim kitaplarımızı sorguluyor satanist işi diolar onlara diyebilicek pek fazla laf yok bence
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
walla hatırladığım kadarıyla o karanlıktan korkan bir vampirdi bende dark elfim beni yakalıamaz o geyik nerdeydi ya karanlıktan korkan vampir, kan tutan barbar falan bulamadım