ANLAşILMADIğINI DÖşÖNENLERE...
Sınavın sonundaki ölüme konsantre olanlar sınavı çözmenin güzelliğini keşfedemezler.
Arkadaşlar hayat iyi ve kötü tüm yanları ile güzeldir. En kötüyü ve en güzeli biz kendi içimizde yaratıyoruz.
Hayatı boş ve anlamsız bir süreç olarak görmeyin. Mutluluğu bu dünyada erteleyenler (çalışıp elde edemeyenler demiyorum direk erteleyenler) hiçbir zaman bu duyguya kavuşamazlar benim fikrimce..
Tıpkı hayatlarını para kazanmaya adayıp yaşamayı zengin olduktan sonraya bırakanların bekledikleri anın hiç gelmemesi gibi.
Arkadaşlar hayat iyi ve kötü tüm yanları ile güzeldir. En kötüyü ve en güzeli biz kendi içimizde yaratıyoruz.
Hayatı boş ve anlamsız bir süreç olarak görmeyin. Mutluluğu bu dünyada erteleyenler (çalışıp elde edemeyenler demiyorum direk erteleyenler) hiçbir zaman bu duyguya kavuşamazlar benim fikrimce..
Tıpkı hayatlarını para kazanmaya adayıp yaşamayı zengin olduktan sonraya bırakanların bekledikleri anın hiç gelmemesi gibi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- nonagam
- Kullanıcı

Düşünmeyi hep sonsuz bir eylem olarak görürdüm ama sonra doktorlar dedi ki bunu sebebi kişilik bozukluklarım ve akut şizofrenimmiş... Sonra tekrar düşündüm düşünmeyi ve işin işinden çıkamadım... Kısaca bu "makul ölçü" neresi oluyor kine? cidden soruyorum... şu ana kadar aldığım tek yanıt "öncelik listene göre değişir" gibin bir şeydi , ama bunun bir halta yaradığı yok... Bunu uygulamaya çalışsam da çalışmasam da , tek bir şeyin dahi sonu yok , herşeyi bilmeden tek bir şeyi bilemiyoruz... Ve, Evet ,sonu yok dedim , çünkü bilmediğimizi bilmediğimizi bilmiyoruz( valla gıcıklığına yapmadım , yada espri yapmaya çalışmadım,başka nasıl ifade edebilirim ki , kısaca a diyelim buna artık ama) . ama yazabildiğime göre a'yı biliyorum ( yada farkındayım diyelim ) , öyleyse bildiğim ( yada bilinen diyelim , yada doğruluğuna inanılan diyelim , gerçi sonuncu işleri biraz karıştırıyor ama ) herşeyin doğruluğu sallanıyor... gördüğün gibi başa da döndük , işin yoksa bi de döngüden çıkmaya uğraş... bilmem soru(nu)mu anlatabildim mi..sphnx wrote:herşeye üzülürseniz sizi kim kurtaracak.Bence herşeyi düşünmemeliyiz.Ama bunu duyarsızlık olarak algılamayın.Tamamen ilgisizlikten bahsetmiyorum.Makul ölçülerde olursa iyidir.
bence gezip eğlenmeyi kış mevsimi engelleyemez ki ben kış mevsimini severim bana gizemli gelir burda kendimi sorgulama zamanı bulurum neyin yanlış gittiğini nasıl düzeltebileciğimi bu zamanlarda daha sık sorgularım.sonra gökyüzüne bakar kapalı bulutlar arasındaki maviliği görmeye çalışır o maviliğin ötesini düşünürüm ve o anki ruh halim kötüyse birden ne kadar yanlış yaptığımı boşa üzüldüğümü anlayıp dışarı çıkar ve eğlenmeye bakarım...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
hmm anlıyorum ama demek istediğim havalar soğuyunca gezilemiyeceği değildi hava koşullarının insan ruh yapısı üzerinde ne kadar etkili olduğunu kaç kere tecrübe ettiğimi sayamadım açıkcası bunu özellikle burda söylememin sebebi şu anda belkide gerçekten kendimizi iyi hissetmek için daha fazla fırsatımız olmasıydı şahsen ben kendi adıma soğuk havaları sevmiyorum ama bu hiç gezmiyorum anlamında değildi.
neyse ama burdan nereye varma istediğimi sorma bende bilmiyorum çünkü...
hmm
neyse ama burdan nereye varma istediğimi sorma bende bilmiyorum çünkü...
hmm anladım tabi herkes soğuk havayı sevecek diye bişey söz konusu değil.ya en önemlisi kim kendini nasıl mutlu hissediosa öyle yapsın. (bu nasıl bi cümle yaws?!) bencede eldeki imkanları olumlu yönde değerlendirmek en iyisi...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Bak böyle söyleyerek benide düşündürdün !!! Ama bende kışı daha çok severim çünkü kışın doğmuşum yani yaşama merhaba dediğim an ...
karlı bir yaz günüymüş annem beni nasıl edipte doğursam şu bebeyi diye düşünürkene doktor amca gelip annemin karnını kesmiş ( sezeryan)
dünyaya gelmem gelmem insanlık için büyük bir mucizeymiş . O günden sonra insanları hep sevdim ehhh konu burdan sonra başlıyor evet insanların aslında hilekar , yalancı, kendi çıkarlarını düşünen, karşılıksız bir iyilik yapmayan birer canavar olduğunu orta okulda anlamıştım. Ama insanları ginede seviyorum
karlı bir yaz günüymüş annem beni nasıl edipte doğursam şu bebeyi diye düşünürkene doktor amca gelip annemin karnını kesmiş ( sezeryan)
dünyaya gelmem gelmem insanlık için büyük bir mucizeymiş . O günden sonra insanları hep sevdim ehhh konu burdan sonra başlıyor evet insanların aslında hilekar , yalancı, kendi çıkarlarını düşünen, karşılıksız bir iyilik yapmayan birer canavar olduğunu orta okulda anlamıştım. Ama insanları ginede seviyorum
insanları seviyorum bende hayatıda yaşamayıda kısacası herşeyi ancak o konuda bile bencilim kimseye sevdiğimi belli edemiyorum...etmiyorum belkide bilmiyorum o yüzden kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum merak ediyorum en son anneme ne zaman anneciğim dediğimi yada babama sarılıp ağladığım günleri şimdi bana uzak bir hatıra gibi gelio ama bu benim havai bir tip olmamdan kaynaklanmıo suçu kimseye atmak istemiyorum aslında ama yanlış tercihler belkide beni bu yapıya soktu (benim yanlış tercihlerim diil) neyse ama olumsuz değilim hiçbirşeye karşı sadece dışa kapalıyım biraz insanlar beni anlamıomu evet ama böyle olmasını ben istiyorum açıkcasıesen wrote:Bak böyle söyleyerek benide düşündürdün !!! Ama bende kışı daha çok severim çünkü kışın doğmuşum yani yaşama merhaba dediğim an ...
Ya bilemiyorum şu ana kadar inanın çok kötülük gördüm.Ama benim vaktim değerli bu tarz insanlarla uğraşmıyorum artık.Cezalarını ben vermesemde Tanrı onları mutlaka cezalandıracaktır.Ama yeri ve zamanında da acaip çingene, çirkef olurum kabul ediyorum.Saçını başını yolarım vallahi...Kinci bir yapıya sahibim eh kova burcuyum nede olsa...
-------bu arada bende kışın doğmuşum ocak ayında-------
-------bu arada bende kışın doğmuşum ocak ayında-------
saol esen
cilek inan bende gördüm ama hiçbirzaman tam anlamıyla hakkımı arayamadım aramaya kalktım dilin bir karış uzun dediler sustum kaaleye almıo bizi dediler bağırdım sesini yükseltme dediler kırıldım terbiyesiz oldum bu böyle uzayıp gitti ve gitmeyede devam edicek ne yazıkki kimbilir belki bir gün benim bir çocuğum olur onu bu at gözlüğü takan toplumdan uzaklaştırırım belki kendimden başka birisi için yaşarım bilmiyorum... kısacası yoruldum ama pes etmiyorum...
cilek inan bende gördüm ama hiçbirzaman tam anlamıyla hakkımı arayamadım aramaya kalktım dilin bir karış uzun dediler sustum kaaleye almıo bizi dediler bağırdım sesini yükseltme dediler kırıldım terbiyesiz oldum bu böyle uzayıp gitti ve gitmeyede devam edicek ne yazıkki kimbilir belki bir gün benim bir çocuğum olur onu bu at gözlüğü takan toplumdan uzaklaştırırım belki kendimden başka birisi için yaşarım bilmiyorum... kısacası yoruldum ama pes etmiyorum...
Bence kendinden başka birisi için yaşadığın an kendin olmaktan çıkarsın. Bu hayatta herşeyden önce sen geliosun yani kendin. Ben önemliyim bu hayatta ben neyin nasıl olmasını istiyosam öyle olur. Bana bişey olduğu zaman acısını ben çekerim geri kalan kısım sadece söylenir vah vah geçmiş olsun die. Ve üzülür ama belirli bi zaman sonra bu üzüntüsü de geçer. Bence herşeye rağmen kendin için yaşa, kendin ol
Valla bilmiyorum yapım gereyi her zaman düşündüğümü söyledim ve olduğumdan farklı göstermek için çalışmadım. Yani ben ne isem oyum o yüzden kendisi gibi olmayan insanlardan daima negatif elektrik almışımdır ne bileyim ya anlayacağın beni ben olduğum için kabul ediyorsa ne ala yoksa istediği gibi yaşamakta özgürdür benden uzak allaha yakın olsun ama şu kadarınıda ilave edeyim inanılmaz cana yakınımdır gerçi sevdiğimi sever nefret ettiğimide asla yanıma yaklaştırmam
Ayrıca vukaatlarım var söyleyeyim
Ayrıca vukaatlarım var söyleyeyim