Karanlık sanatlar!

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
wizard_of_darkness
Kullanıcı
Kullanıcı

Karanlık sanatlar!

Post by wizard_of_darkness »

Gizemli ve karanlık büyülerin iyilik amacına kullanılması için oluşması beklenen bir birlik
wizard_of_darkness
Kullanıcı
Kullanıcı

Buraya gelen herkes kendini Dark wizard'a tanıtmak zorundadır.Dark wizard bu işlerde yeni olduğu için bu aralar yardım edebilecek herkesi birliğine beklemektedir!
I'm darkness
Maybe a man,maybe a devil...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ne sevdiğini nasıl bir büyücü olduğunu hiç bir zaman birşey demem ister iyi ister kötü birisin.Ama bence bir düşün kötüler dünyayı almış sandece onlar var nekadar seversin burada saedce ölmece var yada ölmen arkadışın yok tanıyabileceğin insanlar yok ne kadar savaşa bilirsin.Ben kötüleri severim hep yaşamalarını isterim ama iyileride severim onşarın hep yaşamsını isterin.Düşün aynı şeyleri iylerde yapıyo kötüleri yok ediyo sedece iyiler hepcak hiç birşey yok herzaman aynı şeyler.Sen isteni şecebilirsin ama bence sadece kötülerin yaşamalarını düşünme.

-------------------------------------------------------------------------------------
rp olarak yaptım haberin olsun ben kırmızı cübbeyim.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Size bir iyilik yapayım,sizi ölümden kurtarayım onun sizi yenmesini engelleyeyim.HAhahaha...
Gelin ve ruhunuzu bana teslim edin belki sizi ödüllendiririm.Büyülerim işte böyle bir iyilik için hizmetinizde.Anladığınız üzere cüppemin rengi siyahtır.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
wizard_of_darkness
Kullanıcı
Kullanıcı

Bakn bylar,BEN KÃ?TÃ? DEğİLİM!!!
Birçok büyücünün,insanın ve diğer ırkların zülüm çekmiş olduğu "KARABÃ?YÃ?" sanatını kontrol ederek iyilik adına kullanmaktır amacım!Ã?ünkü kontrolden çıkınca herkesi yokedebilir!BU YÖZDEN böyle bir işe girişiyorum!
Eğer yardım edecekseniz kendinizi tanıtın ve uzmanlık alanlarınızı.
Ve eğer iyiyseniz destek olun,ama köstek değil...
I'm darkness
Maybe a man,maybe a devil...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Ben Erethan savaş büyücüsü,ve şukadarını söyliyeyim,kara büyüyü nasıl kullandığındır mühim olan...büyünün karabüyü olması değil
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

büyünün iyiliği veya kötülüğü amaç doğrultusunda belirlenir ama unutmamalı ki bazı büyüler sadece "kötülük" için dizayn edilmiştir. Ve dikkatli olunmazsa insanı yolundan saptırıp eğilimini bile değiştirebilir. Kontrol etmek kolay olmaz çoğu zaman.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Pöh!kara büyü mü?_benim bildiğim önceki edition da kaldı kara büyüyü iyilik bazlı kullanım şekli.yoksa yanlış mı biliyorum?_
yanlış anlamayın karabüyü okulunu eleştirmiyorum.tüm büyü okullarına olan saygım eşit,fakat kara büyüye herzaman temkinli yaklaşmak gerekir.ona hükmettiğini sanarsın ama bir bakmışsın ki onun esiri olmuşsun.bence ancak mükemmel bir irade karabüyüye hükmetmeyi başarabilir ve görüyorum ki henüz buna erişmiş değilsiniz.
kara büyü yanlızca onu kullananlara karşı denenmelidir.onun size verebileceği tek iyilik budur.
rütual lerden uzak durun,mecbur kalmadıkça kara büyüye danışmayın...
Eldarin Symeon;herhangi bir beyaz cüppeli
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

İyilik için kara büyü kullanmak.Sadece gülüyorum.Hangi iyilikten bahsediyorsunuz ya da kötülük.Birisini öldürmek iyilik midir ona yapılan yoksa kötülük mü?Kimisi ölümü başlangıç olarak görür kimisi son.Ha kişiye verilen lanetlere gelince kimisi bunu hediye olarak algılar kimisi ise onulmaz bir hastalık.Siz ne yapmaya çalışırsanız çalışın sonuç bunu karşı tarafın nasıl algıladığına bağlıdır.şimdi bana iyilik martavalları okumayın.Hanginizin içinde güce bağımlılık yok hanginiz bir yerlerde kimseyle paylaşmadığınız gizli büyüler saklamıyorsunuz ve hanginiz eline bir fırsat geçtiğinde daha güçlü olmak adına herşeyi silmezsiniz.İyilikmiş peh...
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

CHANGES wrote:İyilik için kara büyü kullanmak.Sadece gülüyorum.Hangi iyilikten bahsediyorsunuz ya da kötülük.Birisini öldürmek iyilik midir ona yapılan yoksa kötülük mü?Kimisi ölümü başlangıç olarak görür kimisi son.Ha kişiye verilen lanetlere gelince kimisi bunu hediye olarak algılar kimisi ise onulmaz bir hastalık.Siz ne yapmaya çalışırsanız çalışın sonuç bunu karşı tarafın nasıl algıladığına bağlıdır.şimdi bana iyilik martavalları okumayın.Hanginizin içinde güce bağımlılık yok hanginiz bir yerlerde kimseyle paylaşmadığınız gizli büyüler saklamıyorsunuz ve hanginiz eline bir fırsat geçtiğinde daha güçlü olmak adına herşeyi silmezsiniz.İyilikmiş peh...
Heal---> necromancy :)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Büyünün iyiliğinden bahsediyoruz burada okulu sınıflandırmıyoruz.Ayrıca necromancy okulunu kötülükle bağdaştırmamak gerekir zira white necromancer diye de bir kavram var.[/quote]
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

şahsen ben gizemli ve karanlık buyulerimi insanların iiligi icin nie kullanıyımkı yani karanlık sonucta :???:
for !_FRP_!
legacy_user_3568

Post by legacy_user_3568 »

karanlik kotu buyuler iyilik amacina kullanmak bence biraz sacma hangi kotu kullanir
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Doğru , büyüyü hangi amaçla kullanırsanız odur yönelimi.

Ama sonuçta kara büyü gücünü karanlık taraftan alır. Daha doğrusu "öteki taraftan". İşte burada kara büyüyü "iyilik" için kullanmaktan bahsederken "kimin iyiliği?" sorusu gündeme gelir.

Her ne kadar "necrocominicon" (bilmeyenler için : necrocominicon gerçek bir kitaptır ve günümüz kara büyü kültünün temel taşıdır , dünya üzerinde tek bir orjinal kopyası mevcuttur , ama kült-shoplarda yeni derlemeleri bulunabilir) sadece kara büyü hakkında olmasa da , kara büyü (RP dünyalarında) çoğunlukla sadece "güç" elde etmek için kullanılan bir sanattır.

Doğru , "öte dünya" gücünü ruhu geri çağırmak (resurrect) ya da iyileştirmek için kullanmak da mümkün , ama bunun mutlaka bir karşılığı vardır (senaryo ile oynanan bir RPde en azından , PC RPlerin getirdiği tembelleştirici etki ile her şey mana-ver-büyü-teslim-al formatına indirgenmiş durumda). Ve bu karşılıklar "satın alınan" iyiliğe oranla çok büyük bedeller olabilir (örnekleri hayalgücünüze bırakıyorum).

"Kara büyüyü kontrol altında tutmak" iyi fikir. Ama bir büyü okulunu kontrol altında tutmanın en iyi yolu kullanımını sınırlayarak gücünü yaymasını önlemektir.

Güç sizinle olsun. :D
lil'grin'brin'
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Karanlıktan bir yaratığı çağırdığınızda bu yaratığı ne kadar çok iyilik yönünde kullanabilirsiniz ki? Elbette bu yaratık gene gelip kötülüğünü sergileyecektir. Kara büyünün iyilik doğrultusunda kullanılacağını düşünmek gerçekten ilginç ve değişik bir olay...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Post Reply