Kendime hakim olamadım ve SENSEİ'yle birleşmeye kara

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

evet arkadaşlar burdada belli olsun diye açıklıyorum artık ki adaletin altısına katılmamdan soora iyice belli olmuştur.Azalin ve gorathda biliyodu sadece inandırıcı olması için yaptılar artık diğerleri de bilsin:Ben azalin için casusluk yapıyordum.Senseinin planlarını azalin'e ve gorath'a söylüyordum.Saygılar :lol:

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Güzel bu bana ders olacak emin ol ki bana katılanlar büyük sınamadan geçecekledir artık. Gelecek çok kanlı olacak...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Eh Sensei bu benim sana yaptığım en büyük oyundu sanırım. Böylece sizinle ilgili bir çok bilgiye kavuşuş oldum sevgili vampir dostum :D

Haytta kalmak büyük çaba isteyen bir uğraştır Sensei. Tifilerayı bunu başardığı için kutlamak istiyorum.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

rp dışı: tıfıleraya bir şey söylemedim ona söylediklerimi sen de biliyorsun... :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Bu Başlık altında birleşenler 1 hafta sonra karanlığın tapınağına bekleniyorsunuz içinizdeki karanlığı yansıtıp ödüllerinizi almak ve görevlendirilmek üzere

Findor
Baş Rahip
Sensei
Seçilmiş Savaşçı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Bu kez sondu...Drow senseiye katılmış,ayrılmış ve tekrar katılmıştı...Sonuncusunda en büyük hatayı yapıp bir vampir olmuştu.Fakat şimdi ondan son olmak üzere ayrılıyordu.Ã?ncelikle azalin için yaptığı casusluk ve adaletin beşlisine katıldığı sırada çok şey öğrenmişti.Artık bitmişti.Ağzındaki vampirlere özgü dişlerini farketti.şehirde acaba bu laneti üstünden kaldırabilecek kadar güçlü birisi varmıydı?Olsa bile onu artık şehre kabul edeceklermiydi?Drow aklında karışıklıklarla ormanda ilerledi...

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Post Reply