Tanrısal güç
-
blackdagger
- Kullanıcı

Aslına bakarsan ben de senin tam tersini düşünüyordum. yazgını tanrısı belki de en güçsüzüdür.. Ã?üknkü gücü neredeyse hiç yoktur.. Ã?ünkü herkes kendi yazgısını belirler.
Tabi herkesin yazgısının önceden belirlendiğini düşünürseniz dediğim doğru olmuyor ama ben herkesin kendi kaderini kendisinin çizdiğini düşünüyorum.
Tabi herkesin yazgısının önceden belirlendiğini düşünürseniz dediğim doğru olmuyor ama ben herkesin kendi kaderini kendisinin çizdiğini düşünüyorum.
let gods smiles upon you.
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Hepsi söylenmiş, bir tek elementler söylenmemiş. İlginç. Ben de onu savunayım bari.
Evrenin temelinin elementlerden oluştuğunu düşünürsek ve evren olmadan hiçbirinin bir anlamı kalmazsa ben element diyorum. Ama bir yandan da bunun anlamsız bir tartışma olduğunu düşünüyorum, vücudumuzdaki hangi organ en önemli demek gibi bir şey bu.
Evrenin temelinin elementlerden oluştuğunu düşünürsek ve evren olmadan hiçbirinin bir anlamı kalmazsa ben element diyorum. Ama bir yandan da bunun anlamsız bir tartışma olduğunu düşünüyorum, vücudumuzdaki hangi organ en önemli demek gibi bir şey bu.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Zaman ; eğer mutlak zafer anında zamanı dondurabilrsen ve bu gidişatı kimse değiştiremeyecekse Lord Feanor'a katılırım.
Ama elementler olmasa hiçbir canlı varlık devamlılığını sürdüremez ve bu durumda diğer tanrıların var olması için neden kalmaz. Yaşamın olmadığı yerde ölüme ne gerek varki? tabi öldükten sonrası için bir şey diyemem
Ama elementler olmasa hiçbir canlı varlık devamlılığını sürdüremez ve bu durumda diğer tanrıların var olması için neden kalmaz. Yaşamın olmadığı yerde ölüme ne gerek varki? tabi öldükten sonrası için bir şey diyemem
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...