frp oynayan bir grup genç....
efektlerin fazla suyunu çıkarmadan, muhabbete ve belki biraz kombata yer verilerek yapılabilir... efekt yapacam diye komik olmanın alemi yok... hayal denilen şey sonsuzdur ve fantaziyi görselleştirmenin bir çok yolu vardır...
aslında uzun yıllardır aklımda var böyle bir şey ama kafa dengi ve başladığı işi yarım bırakmayacak adam bulmak zor... hikaye ve kurgu da tamam sayılır... ama kader işte... kağıtların arasında beklemedeker senelerdir...
aslında uzun yıllardır aklımda var böyle bir şey ama kafa dengi ve başladığı işi yarım bırakmayacak adam bulmak zor... hikaye ve kurgu da tamam sayılır... ama kader işte... kağıtların arasında beklemedeker senelerdir...
Aurë entuluva...!!
- Galat-tirin
- Kullanıcı

mükemmel bir girişim olur emin ol ama sadece bunu kendin için yapmış olursun sağlam bir sponsor olursa ve gerçekten uraşılırsa belki istenilen hedefe kitleyede ulaştırılabilr .bence
bu konuda size bilgisayar ,soundtrack ,kostüm ve mekan gibi konularda yardımcı olabilirim.fakat girişceğiniz olay gerçekten masraflı olur hepimiz için ama inanıyorum ki herkes içinde unutulmaz bir deneyim olur.
eğer zaman ve gerekli destekler sağlanır ise inanın bana bursada okadar çok mekan bulabilirizki size gözlerinize inanamazsınız valla. tabi eğer bu işe girişilerse findor ile elimizden geleni yaparız emin olun ve belki bursa tayfasındanda bize destek verenler çıkar eminim
umarım hayallerde kalmaz ...
bu konuda size bilgisayar ,soundtrack ,kostüm ve mekan gibi konularda yardımcı olabilirim.fakat girişceğiniz olay gerçekten masraflı olur hepimiz için ama inanıyorum ki herkes içinde unutulmaz bir deneyim olur.
eğer zaman ve gerekli destekler sağlanır ise inanın bana bursada okadar çok mekan bulabilirizki size gözlerinize inanamazsınız valla. tabi eğer bu işe girişilerse findor ile elimizden geleni yaparız emin olun ve belki bursa tayfasındanda bize destek verenler çıkar eminim
umarım hayallerde kalmaz ...
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Bir ara Dragonlance Trailer project diye birşey vardı.Biz sihirde otururken 20 kişi gelip ring mail yapmaya çalışıyorlardı birkaç masada.O kadar uğraştılar kostümleri hatta raistlinin lenslerine kadar herşeyi ayarladılar ama telif haklarından yattı iş uğraştıklarıyla kaldılar.
Bu arada eğer bir film projeniz varsa gülünç birşey olmaması için uğraşılması gerekiyor.
Ufak bir dijital kameradan daha iyi donanım gerekiyor.Sahne montajı yapmak falan gerekiyor bilgisayarda.Bilen biri lazım yani.
Bu arada eğer bir film projeniz varsa gülünç birşey olmaması için uğraşılması gerekiyor.
Ufak bir dijital kameradan daha iyi donanım gerekiyor.Sahne montajı yapmak falan gerekiyor bilgisayarda.Bilen biri lazım yani.
olaya fantazi katalim
tütsü kokusu ve bir kaç mumla aydinlatilmis bi odada 3 arkada$ masa üstü frp oynar. hikayenin en güzel yerinde bir gate açilir ve bir beyaz sakalli bir adam ortaya çikar. 3 arkada$ hiç bir $ey anlamaz.Büyücü 3 arkadasi gate çeker 3arkadas karekterlerinin özelliklerini tasir büyücü ve 3 arkadasin maceralarini anlatir.
sonu ise olum kalkin sabah oldu sesiyle biter nihahahaha
tütsü kokusu ve bir kaç mumla aydinlatilmis bi odada 3 arkada$ masa üstü frp oynar. hikayenin en güzel yerinde bir gate açilir ve bir beyaz sakalli bir adam ortaya çikar. 3 arkada$ hiç bir $ey anlamaz.Büyücü 3 arkadasi gate çeker 3arkadas karekterlerinin özelliklerini tasir büyücü ve 3 arkadasin maceralarini anlatir.
sonu ise olum kalkin sabah oldu sesiyle biter nihahahaha
- dwarfgarflin
- Kullanıcı

- mightywolf
- Kullanıcı

Arkadaslar yapılan ufak bir film, Oynaılan bir oyunu sahneye tasıyan bir film olacaksa olur zaten... Bunu "Yuzuklerin Efendisi" gibi bir filmle bire bir tutmak sacma olur.
Yapılmak istenen, FRP meraklılarına guzel ve surukleyici bir film yapmak ise, bunun icin imkanlar cercevesinde uzun bir sure calısıldıktan sonra yapılacak bir film ister digital kamera dan isterse pro. kameradan olsun fark yapmaz diyorum...
(Kamera arkası bilgime dayanarak) Cekicek olan kisinin ustalıgı filmi kaliteli yapar. Ama montaj sart...
Bu arada boyle birseyde elimden geldigince yardım ederim.
Yapılmak istenen, FRP meraklılarına guzel ve surukleyici bir film yapmak ise, bunun icin imkanlar cercevesinde uzun bir sure calısıldıktan sonra yapılacak bir film ister digital kamera dan isterse pro. kameradan olsun fark yapmaz diyorum...
(Kamera arkası bilgime dayanarak) Cekicek olan kisinin ustalıgı filmi kaliteli yapar. Ama montaj sart...
Bu arada boyle birseyde elimden geldigince yardım ederim.
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
Amatör olarak da yapılsa bence gerçekten büyük bir yapım olur. Yayınlanmasa bile kendi imkanlarımızın el verdiği ölçüde böyle bir çekim yapsak en azından geleceğimizde izleyeceğimiz güzel bir anı olarak kalır ve belki de büyük kuruluşların eline geçer fikir beğenilir ve oyunda geçen karakterlerin ünlü artistler tarafından oynanması bile önerilebilir...
Çok mu uçtum yaa?!
Çok mu uçtum yaa?!
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
- mightywolf
- Kullanıcı

Ã?ilek fazla uçmadın bence.. Dediklerin cok dogru, cunku buyuk filmler bile ufak bir amotor cekimden esinlenile biliyor. Hatta bununla ilgili bir film bile cekildi. Yanılmıyorsam japon genclerin cektigi amotor bir film, bir sekilde birinin eline geciyo fikiri beyeniyor, bunu film yapıyor, filmin ismini bilmiyorum ama oyuncuları Eddy morphie tarzında oyunculardı.
digelim olmadı boyle birsey yinede cekerkende oynarkende eglenebilecegimiz bir sey ola bilir. Amac hatıra ve eglenceyse, sonuna kadar varım
digelim olmadı boyle birsey yinede cekerkende oynarkende eglenebilecegimiz bir sey ola bilir. Amac hatıra ve eglenceyse, sonuna kadar varım
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
Eheheh zaten ben bizim haftasonu oynadığımız oyuna bir gün kameramı getirmeyi düşünüyorum daha sonra üzerinde çeşitli grafi tasarımları yapabiliriz. Hem sizinoyundan hem de bizim oyundan kesitler...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...