Yüksek Büyücülük Kulesi (RPG) / Sınava Gir

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Dragonfly aradığını bulamamıştı.
Düşünceli olarak yürümeye devam etti.
Aklındaki soruları bir bir ayıklarken dudaklarından herhangi bir büyücü işimizi göremeyecektir sanırım kelimeleri döküldü.
Haderah sence haksızmıyım buraya gelişin nasıl olduysa geri dönmende öyle olacaktır.
Bunun içinde ben güçlerimi kullanmak istemiyorum açıkçası.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Pekala Sir Dragonfly. Ama tam olarak kafnızdakini çıkaramadım. Benim düşüncem biraz daha bekleyelim. Hem geldiğim şekilde derken büyü yoluyla mı demek istediniz genel olarak? Yoksa beni buraya gönderen büyücünün mü beni alması lazım? Benim bu akademide öğretilen büyüye aklım pek yatkın değil. şehirde de doğmadım.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Pekala benim geri dönmem lazım ama seni bie süreliğine burda bırakmam gerekecek.
Bir sonraki gün doğana kadar gelemem kendine iyi bak umarım yardımım işine yaramıştır.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

"Tabi siz gidin ben başımın çaresine bakarım. Bir kaç güne kadar dönmezsem merak etmeyin beni, Shinnan'a ulaşmışım demektir. Elveda Sir Dragonfly. Sizi tanıdığıma sevindim."
Sonra elini uzatıp Dragonfly'ın elini sıkar dostça.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Aldaris kapıyı çaldı ve bekledi,bir süre sonra kapı açıldı...açanın kim olduğu belli değildi,duvarlardaki büyüler düşünülecek olursa bu pek şaşırtıcıda değildi...içeriye girdi,genişçe bir odaya girdi,artık bir mağarada olduğunu söylemesi zordu aldarisin,yeri gece mavisi bir halı kaplamıştı,halının kenarları altın renginde draconic rünlerle işaretlenmiş,rünler hafif bir ışıkla parlamaktaydı...mağardaki o mavi ışıltı bu odayıda aydınlatıyordu,hala mağarada olduğuna dair tek kanıtta buydu zaten.Oda ahşap mobilyalarla döşenmişti,son derece zevkli ve bir ustanın elinden çıktığı üzerindeki işlemelerden belli olan bir ustanın,duvarlarda çeşitli resimler vardı,manzara resimlerinden tanımadığı insanlara kadar bir çok resim vardı...derken arkasından bir ses duydu...bir kadın sesi,melodik bir ses..."Hoşgeldin Aldaris...buralarda bir büyücü görmeyeli çok zaman geçmişti"...
Aldaris arkasını döndü ve sesin sahibiyle yüzleşti...bugüne kadar gördüğü en güzel kadın olmalıydı...üzerinde beyaz uzun bir elbise vardı,gümişi saçları beline kadar uzanıyordu,ve gözleri...gözlei siyahtı dipsiz bir çukur gibi.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Black_Rider odasindan ilk kez cikiyordu efendi erethani bulmak icin.Black_Rider efendi erethanin odasinin onune geldi ve kapiyi caldi...Efendi Erethan sizinle gorusmek istiyorum
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis asayı sıkıca kavradıktan sonra beyninde sözleri iştimeye başladı
-lanet olsun sen de kimsin ben buraya nasıl geldim dedi ve asayı yere fırlatarak kapıya doğru koşmaya başladı...
No one hears him cry so he turns to evil...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Geldiği kapıya dönerek hızlıca koşmaya başladı.
Bir iki adım sonra vücudu küçülmeye ve emekler hal almaya başladı.
Bedeni aynı bir çita gibi şekilleniyordu.
Hızlandı hızlandı ve gözden yok oldu.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Yüksek Büyücülük Kulesi

Post by Eldarin_ »

calis wrote:Calis asayı sıkıca kavradıktan sonra beyninde sözleri iştimeye başladı
-lanet olsun sen de kimsin ben buraya nasıl geldim dedi ve asayı yere fırlatarak kapıya doğru koşmaya başladı...
''seni aptal!!!'' aynı anda iki farklı kişiden bu sesi duymuştu calis.fakat dinleyecek durumu yoktu hızla kapıya doğru yöneldi.
''buradan kurtulmalıyım,ne pahasına olursa olsun.''
''yakalayın calis i!!!'' devasa holde bilge elfin yükselen sesi duyuldu.ve aynı anda demin etrafında gördüğünün 2 katı elf etrafını çevrelemek üzere üzerine doğru geliyordu.
'karanlıklara gizlenmişler!' içinden bunu geçirdi.yakalanacaktı ve yakalanınca neler olacağını biliyordu.ona da tıpkı drowlar gibi davranacaklardı.bunu daha önce kendi gözleriyle görmüştü.
'işkence odaları!' diye düşündü calis.oralarda ne yaptıklarını biliyordu.devasa zincirler üzerine gerili işkence gören vücutlar elflerin zalim gözleri ardında ölümü umut ederdi.
calis in zihni bu düşüncelerle kaplandı.vücudu sanki günlerdir aç susuz yürüyormuşçasına bir yorgunlukla kaplandı.yere serilmek üzereydi,etrafını yavaşça çevrelemekte olan elfleri izliyordu.ve kutlu elf rahibi suratındaki soğuk sırıtışla arkadan onu izliyordu.belki de rline yeni bir fırsat geçmişti.
lakin onun da arkasında başka birisi durmaktaydı.
G'hannom Dawkilzss bir anlık karmaşadan yaralanarak etrafındaki büyü çemberinden kurtulmuş dizleri üzerinde suratı haince sırıtarak bilge elfin arkasında bekliyordu.
ve hafif botunun kenarından elflerin hiç göremediği zehirli bıçağını çıkardı.ve yapacağı şey aşikardı.
calis in gözleri şaşkınlıkla olanları izliyordu.yüzü büyük bir felaketle karşılaşmışçasına çarpılmıştı.saniyeler karar vermesini güçleştirircesine birer birer akıyotdu.bir an önce birşeyler yapmalıydı!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Kadınlar konusunda iyi olmayan Aldaris'inde bir zevki vardı ve karşısındaki kadın duvarlarında büyüler yazılı olan bir mağaranın zevkle döşenmiş odasında bulunmasından çok güzelliğiyle şaşırtmıştı Aldaris'i
Ancak ne kadar şaşırırsa şaşırsın Aldaris iyi terbiye görmüş bir elf beyfendisi idi -en azından bir zamanlar- ve karşısında ki güzel bayanın karşılaması karşısında öylece beklemek büyük kabalık olurdu.
-Teşekkürler hanımefendi. Nasıl geldiğimi ve nerede olduğumu bilemiyorum ama burada bulunmak bir şereftir
-evet evet sizi görmek bir şereftir
-Siz benim adımı biliyorsunuz ancak ben adımı fısıldayan güzel dudakların sahibini bilmiyorum. Lütfedinde mağaranıza izinsiz ve bilinçsiz gelen ben o güzel isminizi aklıma kazıyayım.
Aldaris meraktan kıvranıyordu ama bu mağaradki güzel hanımı sorularla sıkmak bir centilmene yakışmazdı. Buraya nasıl geldiği yolundaki soruları erteledi
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Nerde olduğunu bilmiyormusun ve nasıl geldiğinide hım?"kadın sözleri ağzında hafif bir tebessümle tamamlamıştı...uzun saçlarını sivri kulaklarının arkasında topladı...badem gözleri neşeli bir parıltı ile onu süzüyordu...badem gözleri...sivri kulakları...az önce karşısında bir insan durmuyormuydu...ama hayır yanılıyor olmalıydı...kadının sesi Aldaris'i düşüncelerinden uzaklaştırdı..."Sanırım bu ilk sorunun adım olmasını açıklıyor...buraya bilinçli olarak gelenler bu kadar kibar olmuyorlar"
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

rp dışı:arkadaşlar ben mesaj attım fakat silinmiş herhalde neden oldu bu anlamadım :(
No one hears him cry so he turns to evil...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

-Hanımım buranın neresi olduğu konusunda daha açık olabilirseniz bende buraya bilinçli gelenlerin nedenkaba oldukları konusunda yargıya varbilirim
-evet evet adınız nedir leydim hangi yarım akıllı size kaba davrandı
Bu elf karşısında şaşkınlığa düşen Aldaris konuya nereden gireceğini bilemiyordu bu kadar güzel bir elfin burada mağarada yaşaması onun burada gizlice büyü çalıştığının kanıtı olabilir. Netekim buraya daha önce gelenler demişti güzel bayan daha önce buraya başkaları geldiyse bu büyüler neden kulenin koridorlarında duyulmamıştı.
-Hanım hala bana adınızı ve sıfatınızı vermediniz. Eğer duvara büyüler yazan eller sizinse büyük bir üstad karşısında saygısızca isim soruyor ve sizi büyü çalışmalarınızdan alıkoyuyor olabilirim.
-evet evet bu güzellik yarısı kadar büyüyle destekleniyorsa önünüzde saygıyla referans yapmak onurdur.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

RP dışı:17 günden beri hastaydım ve burada neler oldu söylermisiniz yeniden eski halime alayım LÃ?TFEN 17 gün ölüyodum nerdeyse kusurabakmayın hiç birşey hatırlamıyorun özür dilerim.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

rp dışı:Evet duydum geçmiş olsun diyorum öncelikle,bu başlık daha öncede olduğu gibi diyarın büyücülerini sınava almaya devam etti,sende girmiş ve geçmiştin kırmızı cübbe alarak
Locked