iü de frp kulübü mü? bizi dinlemediler bile kulüp kurmak istiyoruz diyince... zannetmiyorum şu an frp kulübü olsun... bulup da haber verirsen sevinirim...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
abi iü tarihi frp klübü doludur
sevgili sistemimiz her türlü İEOLOJİK klübe izin verirken ne hikmetse frp klüplerini ya açtırmamakta ya da kapatmaktadır
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ben ve norticus beyazıt kampüsündeyiz ama öyle bi kulüpten bîhaberiz... bağlantı kurabileceğimiz herhangi bir yol varsa bildirirsen sevinirim.. zamanında norticusla çok uğraştık ama beyazıt kampüsünden neredeyse hiç insan bulamadık
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
iki sene öncesine kadar iü beyazıt kampüsünde iyi bir frp kulübü vardı. arkadaşımda aralarındaydı ve onun aracılığıyla bir kere aralarına karıştım frp oynamak için ama sadece bir kez katıldım ve o katılımda da kavga çıktı. Sebep bir monk karakterini canlandıran embesilin ısrarla "ben waR Hammer kullanmak istiyorum" demesiydi ve bu adam seninle benimle aynı oksijeni yakıyor yazık değil mi kardeşim neyse şaka bi yana bu tatsız olaydan sonra sanırım kulüp dağılmış. Bence bir kulüp kurulacaksa seçilecek elemanların gerçekten bu işten anlayıp anlamadıkları bir şekilde öğrenilmelidir. Aksi taktirde böyle hazin bir sonla karşılaşılabilir. Yazık ya!
bence hata yapılmış... bi embesil yüsünden güselim kulüp daatılırmı yaws?? kıl oldm herife... ya yapalım işte kuralım baktık yürümedi daalırıs bişi kaybetmeyis bence... bi buluşma bile olsa kazanırıs gibi gelio...
ya harbi inş daa güsel rektörlük yapar bu herif arada öörendiime göre bi kulüp kursan bile 20 den az üye olunca kapatılıyomuş bununla alakalı olabilirmi kapatmaları flm??