valla beni pek bi güldürüyon logan sen allahta seni güldürsünlogan wrote:ben eskiden dayıya ayı dermişim![]()
konur dayım vardı ona donur ayı dermişim
dayımın eşi olan dilaram ablama seninle ben evelnecez dermişim...
dayıma sen git biz başa başa kalalım dermişim![]()
murat dayımın oyuncak ayısını dövmüştüm bir kere bana çelme taktı diyebir girmişim ayıya zor ayırmışlar zavalı ayı ne zaman görsem gider özür dilerim
bide he-man diye bir çizgi film vardı gölegelerin gücü diye bagırdıgında aglarmışım annem sesini kısarış ona niye kısıyomn sesini dermişim
Öocukken Zannederdim ki.....
Re: Öocukken Zannederdim ki.....
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
-
Logan
- Kullanıcı

Ares wrote:valla beni pek bi güldürüyon logan sen allahta seni güldürsünlogan wrote:ben eskiden dayıya ayı dermişim![]()
konur dayım vardı ona donur ayı dermişim
dayımın eşi olan dilaram ablama seninle ben evelnecez dermişim...
dayıma sen git biz başa başa kalalım dermişim![]()
murat dayımın oyuncak ayısını dövmüştüm bir kere bana çelme taktı diyebir girmişim ayıya zor ayırmışlar zavalı ayı ne zaman görsem gider özür dilerim
bide he-man diye bir çizgi film vardı gölegelerin gücü diye bagırdıgında aglarmışım annem sesini kısarış ona niye kısıyomn sesini dermişim
nedense ALLAh beni güldürmyor sevmiyormu beni ne ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Benim de hayali bir kahramanım vardı ama ben onun gerçekten yaşadığına inanırdım. Bu epey büyükken bile devam etti. Sanki yaşıyor ama bunu gösteremiyor gibi hissederdim. Hala buna inandığım zamanlar olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Logan
- Kullanıcı

işte diyorum ya gölege adam mım vardıFirble wrote:Benim de hayali bir kahramanım vardı ama ben onun gerçekten yaşadığına inanırdım. Bu epey büyükken bile devam etti. Sanki yaşıyor ama bunu gösteremiyor gibi hissederdim. Hala buna inandığım zamanlar olur.
ne diyim büyünce giti özlüyorum onu
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Küçükken annemin halasını benim halam zannederdim. Hatta bi defa annem o senin değil benim halam dediğinde ağlamıştım.
Aklıma geldikçe devam edeceğim. : ))
Aklıma geldikçe devam edeceğim. : ))
HARBE GİDEN
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Ares"]niye küçükken benim öyle arkadaşlarım yoktu?ha? banane bende istiyorum!
logan hala eminmisin seni güldürmediğine?[/quote]
arda sırada sevindiriyor ama bu aralar çookkkk mutluyum anlatamam size
bide bir anımı daha yazıyım karnım acıkmıştı pilav çabuk pişsin diye altını açmıştım
logan hala eminmisin seni güldürmediğine?[/quote]
arda sırada sevindiriyor ama bu aralar çookkkk mutluyum anlatamam size
bide bir anımı daha yazıyım karnım acıkmıştı pilav çabuk pişsin diye altını açmıştım
Arkadaşlar bakın yeni bir tane... Yeni aklıma geldi. İlkokulda bahçöedeki bir binada (ufak iki katlı bir bina idi) büyücü bir adamın yaşıdığını zannederdik. Adama ad bile takmıştık . şu anda hatırlamıyorum. Hakketen de içerde sakalı falan uzun bir adam kalırdı. Ve evin içi öyle eski yıkık dökük bir haldeydi. Zaman zaman öyle cesurlaşıp içeri girmeyi denediğimiz bile oldu.
Sonraları ilkokul 4 e falan geçtiğimde bina artık okulun deposu olarak kullanılıyordu. Adam hala içerde idi.
şimdilerde gittiğimde binanın üst katının araba galerisine dönüştüğünü gördüm . (evet ufak bina idi bir iki araba sığıyo idi ama öyle yapmışlar)
Sonraları ilkokul 4 e falan geçtiğimde bina artık okulun deposu olarak kullanılıyordu. Adam hala içerde idi.
şimdilerde gittiğimde binanın üst katının araba galerisine dönüştüğünü gördüm . (evet ufak bina idi bir iki araba sığıyo idi ama öyle yapmışlar)
HARBE GİDEN
Geçenlerde Ercanla konuşurken aklıma geldi. şu elm sokağındaki Freddy var ya ben onu küçükken giydiği yeşil-kırmızı çizgili kazağı yüzünden karşıyakalı zannederdim..Ve bu yüzden hiç korkmazdım bizden bu da ksk'li bana bişi yapmaz diye...zuahahahahh
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
ben kucukken ıkı ablam yuzunden bıkardım ıksıde annemı cok severler ben daha ıyıyım kavgasına sureklı arada kaynardım ne bılıım benımle ılgılenmeler odevlere yardım etmeler yanlıs bı harekette enseye saplak
e tabe bırı atınca dıerıde daha hızlı bı tane bı gun gene aynı olaylardan dellenen ben ulan sen mısın bana saplak vuran bır kufurker tekmeler sılleler demetı ıcınde bı tanesı agır oburu hafıf yaralı kurtuldu.
annem benı o gunden sora ıskocyaya benzettıgını solemeye basladı.
ben de bu espırıye gulerek saygımı belırtırım
e tabe bırı atınca dıerıde daha hızlı bı tane bı gun gene aynı olaylardan dellenen ben ulan sen mısın bana saplak vuran bır kufurker tekmeler sılleler demetı ıcınde bı tanesı agır oburu hafıf yaralı kurtuldu.
annem benı o gunden sora ıskocyaya benzettıgını solemeye basladı.
ben de bu espırıye gulerek saygımı belırtırım
ben küçükken büyüklerin hep herşeyn en iyisini bildiklerini zannederdim o yüzden büyük birisi biş anlattımı can kulağı ile dinler dediğini anlamaya çalışırdım gerçektende çok safmışım keşke şimdide öyle olabilsem ama nerde dedikleri gibi 'saflık kutu kolagibidir bir kere açtınmı bütün havası kaçar ve idahada kapatamazsın' (bunu da zaten benden başka söyleyen biris olamaz herhalde^^)
Hala üzerimen atamadığım paranoyaklıklarım var.. Anlatmaya başilasam bilmiyorum nereye kadar gider. Ã?rneğin ilki uyurken hayaşlimde canlanan bir ateş şekli vardı giderek büyürdü. Ve ben bu şeklin sonunda her yeri kaplayacağını ve evin yanacağını düşünürdüm. Eğer yatmaya devam edersem. Bu sabadece birisi bazen sabaha kadar bu tip şeylerden uyuyamadığım olurdu..
HARBE GİDEN