Yüksek Büyücülük Kulesi (RPG) / Sınava Gir

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yüksek büyücülük kulesi o güne kadar bu iki kişiyi beraberken görmemişti.
Heleki Erethan uzun zamandır Dragonfly ı görmemişti.

Kimsenin geldiklerinden haberi yokmuş gibi bir durum vardı ortada.Quisatz_Haderah a dönerek şarkını biraz engelliyeceğim ama istesen devam et dedi ve yüzünde sinsi bir gülümseme belirdi.

Dragonflyın vücudundaki gücü Quisatz_Haderah yavaş yavaş arttığını farketti.Gözlerindeki sevecenlik bir anda gidivermişti.Etrafına yaydığı enerji dalgaları her seferinde içine bir parça daha mutluluk veriyor ve rahatlatıyordu Quisatz_Haderah ı.Açıkça bulunduğu ortamı kutsuyordu Dragonfly.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

"Ne yapıyorsunuz Dragonfly? Ama devam edin korkmuyorum artık, biraz daha hızlı ilerleyelim mi." dedi mutluluk dolu bi sesle Quisatz Haderah. Quisatz Haderah sustu. Yeşil bir ton yayıldı görüş alanına ve karanlık etkisini kaybetmişti. Kulenin içindeki koyu tonlar gitmişti, (ya da ona öyle geliyordu) huzur veren bir yeşil gelmişti ortama.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bittiğinde ortam daha iyi gelmişti gözüne kulakları ile bir iki konuşma sesi duydu arkasına dönerek Quisatz_Haderah bu tarafa doğru gidelim belki umduğumuz kişi o taraftadır.

Hızlı adımlarla ilerledi taki karşısında konuşan bir iki kişi görene kadar.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Dragonfly ve Quisatz bir süre ilerledi,çok geçmemişti ki Dragonfly yanlış olmadıklarını sezinledi,bir varlık buradaydı,göremiyorlardı ama varlığı yadsınamazdı...daha sonra bir ses duydular,sanki iki ayrı kişi aynı kelimeleri birlikte söylüyor gibiydi..."Hoşgeldiniz nasıl yardımcı olabilirim"
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Kulenin koridorunda ilerlerken bastığı yerin sesinden başka bir ses ile durakladılar.
Koridorda yankılanan ses ile Dragonfly yüzündeki mutlu ifadeyi sinirli bir tavırla değiştirdi.Böyle karşılanmak biraz basit değilmi.
Quisatz büyücü arıyordun işte o seninle konuşuyor.Niyetimizin iyi olmasını bile anlamışken hiç durarak zamanımı kaybedemem.diyerek aydınlığa doğru ilerledi.
Yürürken de Quisatz bir ses ile görüşmek için buraya gelmedi kendini göster ki sana gerekli olan saygıyı verebilelim sözleri koridorda tatlı bir esinti ile yayıldı.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Yanlış anladınız...efendi Erethan şu an kulede değil...eğer isteğinizi bana söylerseniz...ona ileteceğimden emin olabilirsiniz"
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ben hala bir ses ilemi konuşuyorum?
Gelişimin nedeni açık büyücü ile görüşmek istiyorum o yoksa vekili oda yoksa her hangi bir büyücü olabilir.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

"Erethan kulede değil mi? E nerede peki. Bakın en kudretli büyücü Bay Erethan değil mi bu civardaki?. Eğer değilse başka birisi de olur. Ben bir kaza sonucu geldim buraya, evime dönmek istiyorum. Belki efendiniz de bir çıkar sağlar bundan?" diye rastgele bağırdı Quisatz Haderah. Dikkatinin dağınıklığı dolayısıyla kelimeleri düzgün seçemiyordu.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis yawaş yawaş koridorlarda yürüyodu elf le konuşurken tanımadığı elfin dediklerinden hiç bişey anlamıyordu.Birdenbire adeta kafasında şimşeklre çaktı ve aklında tek bi ism hatırladı Sylrador Moonlight yıllarca önce bu elfe hizmet etmişti fakat daha sonra kendi yolunu çizmek için Sylrador Moonlight yanından ayrılmıştı.Fakat hala buraya nasıl geldiğini anlayamıyordu
-nasıl olabilir buraya nasıl geldim tanrılar adına lanet olsun dedi içinden calis
No one hears him cry so he turns to evil...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

-Ne melun bir oyundur bu kim oynuyor bu mağara ne gize sahip ki yazdığım büyüyülere el uzatıyor
-evet evet öfkemize hazır ol
Aldaris saatler süren uğraşının boşa gidişiyle öfkelenmiş etrafta biri ona gülüyormuş gibi kendini aşağılanmış hissetmişti. Büyüyü tekrar yazmayı deneyebilirdi ama bunun da beyhude olacağını hissediyordu.
-Madem büyülerini kopyalamıyoruz ilerleyişimizi sürdürelim .
-evet evet her mağaraanın bir çıkışı vardır
Mağarada ilerlemeye başladı Aldaris,bu ilerleyiş bir kitabın sayfalarını çevirmek gibiydi...Güç ve Bilgiyi anlatan bir kitabın,her adımında başka bir büyüyle karşılaştı,hiç duymadığı...Yaklaşık yarım saatlik bir ilerleyişin sonunda nihayet çevresinde bir değişim olduğunu farketti Aldaris...Artık bir mağaranın doğal yapısından çok birisinin,belkide bir cücenin,ev diyebeileceği bir hal almaya başlamıştı,bir süre sonra bu düşüncenin kesinlikle doğru olduğu ortaya çıktı....Aldaris bir kapının önünde duruyordu...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"pekala ona ulaşmaya çalışacağım...eğer onunla konuşmanız şartsa burada bekleyin...eğer herhangi bir büyücü olur diyorsanız...size büyü konseyine gitmenizi salık veririm"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Yüksek Büyücülük Kulesi

Post by Eldarin_ »

calis wrote:Calis yawaş yawaş koridorlarda yürüyodu elf le konuşurken tanımadığı elfin dediklerinden hiç bişey anlamıyordu.Birdenbire adeta kafasında şimşeklre çaktı ve aklında tek bi ism hatırladı Sylrador Moonlight yıllarca önce bu elfe hizmet etmişti fakat daha sonra kendi yolunu çizmek için Sylrador Moonlight yanından ayrılmıştı.Fakat hala buraya nasıl geldiğini anlayamıyordu
-nasıl olabilir buraya nasıl geldim tanrılar adına lanet olsun dedi içinden calis
calis lanetler okumataydı fakat zihninin geç uyanmasının cezası olarak mecburen ilerlemeye devam ediyoru.
devasa bir kapı önündeydi ve yanındaki elfin komut sözcüğüyle beraber sarsılarak açılmaya başladı.
calis buraya daha önce geldiğini hatırlıyordu.
burada ne yaptıklarını biliyordu,ve neden yaptıklarını...
koca hol önünde durmaktaydı ve esirler ise karşısında.
yüzü bilgelikle aydınlanmış bir elf esirlerden birini önünde hapsetmişçesine tutmaktaydı.yere çizilmiş yuvarlak bir güneş sembolü içindeki esiri tamamen karşısındaki elfin kontrolü altına sokmuştu.
esiri tanıyordu.
'G'hannom Dawkilzss!!!'dedi içinden.
bu bir drow du...
ve pembeler içerisindeki bilge elf konsantre olduğu büyüsünden bir anlığına ayrılarak içeri giren iki elfe gözlerini hafifçe kaydırdı.
calis i bekliyorlardı.ya da daha doğrusu sadece onun kullanımına bahşedilmiş garip nesneyi...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis büyük koridorlarda yürürken birden karşısına devesaeski ve bi okadar da kadim bir kapı çıktı.Yanında ki elf bi kaç söz söledi ve ağır kapılar gümbürtü ile açıldı.İçerde pembe bir cübbe içinde bilge bir elf duruyordu.Ã?nünde ise yerde güneş işareti bulunan ve ortasında calisin karanlık kuzenlerinden bir drow duruodu.Kapı açılınca bilge elf de dahil olmak üzere bütün esirler kısacası içerdeki herkesin gözü calisn üzerindeydi .Calis karşısında durmakta olan pembe cübbeli elfin yanına gitmek için yürüdü...
No one hears him cry so he turns to evil...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris ufak bir mağaranın belkide bir cüce mağarasının içinde bulunduğunu anladığında merak şaşkınlığıyla birlikte artı.
-Nasıl bir yerdir burası eğer bir cücenin evi ise bu nasıl bir cücedirki hiç bilinmedik büyüler yazan duvarları olan mağarada oturabilir?
-evet evet tabi o büyüleri kendisi yazmadıysa.
-Belkide bu bir tuzaktır bir büyücünün ağına düşürdüğü kişilere hazırladığı.
-evet evet ama kapıyı açmadan bulamayacağız cevabı
Aldaris derin bir nefes aldıktan sonra etrafına bakındı ve kapıyı çalmak için uzandı.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Yüksek Büyücülük Kulesi

Post by Eldarin_ »

calis wrote:Calis büyük koridorlarda yürürken birden karşısına devesaeski ve bi okadar da kadim bir kapı çıktı.Yanında ki elf bi kaç söz söledi ve ağır kapılar gümbürtü ile açıldı.İçerde pembe bir cübbe içinde bilge bir elf duruyordu.Ã?nünde ise yerde güneş işareti bulunan ve ortasında calisin karanlık kuzenlerinden bir drow duruodu.Kapı açılınca bilge elf de dahil olmak üzere bütün esirler kısacası içerdeki herkesin gözü calisn üzerindeydi .Calis karşısında durmakta olan pembe cübbeli elfin yanına gitmek için yürüdü...
''hoşgeldin calis...bizde tam seni bekliyorduk''
karşısındaki bilge elf kendisine doğru yürümekte olan calis e keskin bir bakış fırlattı.
''buraya ne için geldiğini biliyorsun evlat.sana daha fazla açıklama yapmama gerek olmadığını sanıyorum.şimdi asayı al ve kullan.''
elfin elleri arasında yılların eskitmişliğini üzerinde taşıyan kısaca bir asa belirdi.tahta kısmında kavraması gereken yer özenle işlenmişti.calis asanın tepesindeki amethys leri büyülenmişçesine izliyordu.

uzandı asayı kavradı.karşısındaki bilge elf in yüzü hain bir sırıtışla çarpıldı.yapmakta olduğu şeyin anlamını düşünmek üzereydi ki arkasından ona birinin seslendiğini duydu.
kimse konuşmamıştı ve bu hareketiyle diğer elf lerin garipseyen bakışlarını üzerine çekmişti.sonra tekrar demin duyduğuna benzer bir ses duydu...bu sefer anlamıştı.onun zihnine seslenen biri vardı.
''calis!!!'' diyordu.
''asayı ona karşı kullan,senin dostunum bunu biliyorsun ve o da seni doğduğun diyarlardan kovmayı planlıyor.bana yardım et ve bizde seni aramıza alalım.''
calis bu sesi tanımıştı.G'hannom Dawkilzss onunla irtibata geçmişti...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Locked