Yolun Sonu [ Rp DeğiL]

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Yolun Sonu [ Rp DeğiL]

Post by findor »

DEğerli Sitedeki Dostlarım olanların verdiği rahatsızlıklar yüzünden sitede rp leri bırakma kararı aldım hepinize teşekkür ederim burda bana destek olduğunuz için bana bilgi ve sevgi verip derinlerden gelen herkesin anlayamacağı duyguları benimle paylaştığınız ve dostluğunuzu esirgemediğiniz için.
Yolumuz buraya kadarmış umarım sizler rp lerize devam edersiniz ve güzel şeyler çıkarabilirsiniz..

Artık veda Vaktidir lakin şunu bilinki ben hep yanınızdayım ben sizi unutmam sizde beni unutmayın
rp lerde değilim ama bazı bölümlerde gözükebilirim arasıra eserse...
insan belli bir yerden sonra bazı şeyleri kaldıramıyor
Yarı yolda bıraktığım dostlarımdan çok özür dilerim kusura bakmayın ama böyle olması gerekti ve oldu...

beni sürekli olarak

cagri_pacin@hotmail.com
cagri_pacin@mynet.com
cagri_bgk@yahoo.com

adreslerinden bulabilirsiniz..

Kendinize iyi bakın Başka bir diyarda yeniden omuz omuza çarpışmak üzere hoşçakalın...

Saygı ve Sevgilerimi sunarım...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Seni özlices findor :cry:
Biz yine rplerde sen varsın gibi hissedicez. Belki bir gün hanın birinde karşılaşırız o zaman sana bira ısmarlarım birlikte içeriz... Bizimle ol gücümüze güç kat kardeşim. Varlığınla gücüm yükselir, umudum artar. Varlığın cesaret verir, içimde çırpışan notaları şekle sokar eşsiz melodiler yaratır. Varlığım varlığına armağan olsun.
Seni seviyoruz :cry: Bizi unutma...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Yolun Sonu [ Rp DeğiL]

Post by findor »

findor wrote:Seni özlices findor :cry:
Biz yine rplerde sen varsın gibi hissedicez. Belki bir gün hanın birinde karşılaşırız o zaman sana bira ısmarlarım birlikte içeriz... Bizimle ol gücümüze güç kat kardeşim. Varlığınla gücüm yükselir, umudum artar. Varlığın cesaret verir, içimde çırpışan notaları şekle sokar eşsiz melodiler yaratır. Varlığım varlığına armağan olsun.
bu mesaj senloria kullanıcısı tarafından atıldı ben linki verince benim şifre ile girş yapmış gibi gözükmüş yazmış kendi nicki gibi ama benim nick ile atmış
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
senloria
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by senloria »

Seni özlices findor :cry:

Yaaa ben yanlışlık yaptım... Benim mesajım bu aslında. Özür dilerim görmemişim.. :( Meğer onun verdiği linkle girince hesabıyla da girmiş olmuşum...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Yolun Sonu [ Rp DeğiL]

Post by Logan »

findor wrote:DEğerli Sitedeki Dostlarım olanların verdiği rahatsızlıklar yüzünden sitede rp leri bırakma kararı aldım hepinize teşekkür ederim burda bana destek olduğunuz için bana bilgi ve sevgi verip derinlerden gelen herkesin anlayamacağı duyguları benimle paylaştığınız ve dostluğunuzu esirgemediğiniz için.
Yolumuz buraya kadarmış umarım sizler rp lerize devam edersiniz ve güzel şeyler çıkarabilirsiniz..

Artık veda Vaktidir lakin şunu bilinki ben hep yanınızdayım ben sizi unutmam sizde beni unutmayın
rp lerde değilim ama bazı bölümlerde gözükebilirim arasıra eserse...
insan belli bir yerden sonra bazı şeyleri kaldıramıyor
Yarı yolda bıraktığım dostlarımdan çok özür dilerim kusura bakmayın ama böyle olması gerekti ve oldu...

beni sürekli olarak

cagri_pacin@hotmail.com
cagri_pacin@mynet.com
cagri_bgk@yahoo.com

adreslerinden bulabilirsiniz..

Kendinize iyi bakın Başka bir diyarda yeniden omuz omuza çarpışmak üzere hoşçakalın...

Saygı ve Sevgilerimi sunarım...

nereya y star craft clanı kuracaz dah bir yere gitmek yok

şit kime diyorum gidemesi,n bir yere o kadar büyük bir şeyin altında tek başıma kalkamam
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

abi dözlerim doldu ağlicam , ağlamak üzereyim ağladııımmmmm *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* ELVEDA FİNDOR IHIIIIIIIII *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry* *cry*
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Findorda göçtü ya bu diyardan...Ne diyim...Adam kalmadı mı desem,yok demiim...Hadi findor kal sağlıcakla...
Jacta alea est.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Zaten bütün herkes gidiyor. Baksanıza kimse kalmadı. Bende dahil herkes gidiyor rplerden... Nedeni nedir acaba?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Elveda findor seni özlicez şey peki az biraz umut varmı geri dönmen için :? :? :? :? :? :? :?
No one hears him cry so he turns to evil...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

findor'un ayrıldığını bu msjı yollarken öğrenmiş bulunuyorum ve yine bu msjla üzüntümü dile getirmek isterim.
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Eklemek istediğim bişeyi unuttum bu arada. forumda anlaşamadığınız insanlar olabilir. hiç değilse kişi ayrılırken ona bi hoşçakal deyin. çünkü bu adam hakikaten bunu hakediyor. insanlık ölmedi arkadaşlar kendinize gelin.
Only God can Judge me!
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

siteye yeni üye oldum ama bayadır bi inceliyordum bu adam harbiden baya bi emek verdi buralara yazık yane yazık oldu güle güle gitsin anlamadığım neden böyle oluyor zamanla bizde görücez bakam
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

sağolun tek bir şey için yazıyorum buraya

http://cagri_pacin.sitemynet.com buyrun arkadaşlar

sağolun
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

findor...
hoşçakal abi seni özleyecem sitede...
ne diyeyim ne söyleyeyim...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

Her ne kadar tartıssak ta bye bye
for !_FRP_!
Post Reply