Yüksek Büyücülük Kulesi (RPG) / Sınava Gir

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

calis wrote:Calis kendini bambaşka bi diyarda buldu.Etrafta yüzlerce yıllık ağaçlar,şarkı söleyip oyun oynayan elf çocukları vardı.Fakat calis buraya tam olarak nasıl geldiğini bilmiyordu.Tek hatırladıkları büyücülük kulesinde biraz arşatırma yapmak için kütüphaneye gidiyordu daha sonra içini titreten korku,karanlık ve soğukluk bedenii sarmıştı ve daha sonra yer e yığılmıştı.Tek hatırladığı buydu.şimdi ise evinde yani Nyissa daydı.Ve öünde elf lerin kutsal mabedi olan Grand Temple of the Sun duruyordu.Calis bir türlü buraya nasıl geldiğini çözememişti.Calis daha sonra bir söz söyledi ve calisin elinde asası göründü.Calis asasına dayanarak yürümeye başaladı.Buraya nasıl ve ne amaç için geldiğini bulmalıydı...
buraya nasıl ve ne amaç için geldiğini bulmalıydı...
''ama nasıl '' diye içinden geçirdi.üzerinde cüppesi yoktu sadece sıradan bir kıyafet vardı ve taşıdığı asa hiçte özenle işlenmemiş, kırık ,çatlak bir ağaç dalından ibaretti...
bu sırada ilerden ona seslenen başka bir elf dikkatini çekti;
''hey calis!!ne bekliyorsun.girsene içeri...''
calis önüne baktığında Grand Temple of the Sun ın ihtişamla önünde dikildiğini gördü...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis birden bire üzerindeki elbiselere dikkat etti üzerinde kara cübbesinin yerine sıradan elbiseler vardı.Daha sonra elindeki asaya baktığında ise bunun bir asadan çok bir dal parçasına benzediğini gördü.Calis kendisine seslenen kim olduğunu gömek için ileri doğru baktı Grand Temple of the Sun ın önünde bir elf ona ''hey calis!!ne bekliyorsun.girsene içeri...'' diodu.Bu elfin kim olduğunu bilmiyordu yada biliyordu fakat hatırlayamıyordu.Kendisine seslenen elfin yanına doğru gitti...
No one hears him cry so he turns to evil...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris duvardaki yazıların bir tarihçe değilde bir büyü olduğunu anladığı zaman çocukluğundan hatırladığı basit bir batıl inançla bir koruma işareti yaptı.
-Nasıl bir büyücü büyülerini duvarlara yazar bu bir tuzakmı ki?
-evet evet seni hapsetmek için büyülerle kapladılar duvarları sana zarar verecekler BİZE zarar verecekler!
Aldarisin kalp atışları bu şüphe ile hızlandı kulaklarında ki kanın uğultusunu duyabiliyordu.
-Hayır paniklemek yersiz neden bana zarar vermek istesinler hem kendime güveniyorum.
-evet evet biz kendimize güveniyoruz
Bu kendini teselliden sonra Aldaris duvardaki büyüleri okumaya başladı neyle ilgili olduğunu ve nasıl bir büyü olduğunu bulmaya çalışacaktı.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

şehrin kapılarından biri yeşil, diğeri mavi cüppeler giymiş iki atlı içeri girdi. Hafifçe arkadan gelen yeşil cüppeli atlının şaşkın şaşkın etrafına bakındığı farkediliyordu. Lacivert gözleriyle etrafı tarıyor ve gördüğü herşeyi hafızasına kaydetmeye çalışıyordu. Ã?nde atıyla ilerlemekte olan Maximillian'ı takip etti. Havadan sudan konuşarak, arada sırada durup Dragonfly'ın bilmediği bir dilde insanlara bir şeyler sormasını bekleyerek şehirde ilerliyorlardı ki akşam olduğunu farketti. Fakat içeride hiç karanlık olmuyordu ki... Bir hana girdiler. Hanın adı da Quisatz'ın bilmediği bir dilde yazılmıştı. Sormadı ama. İçerideki adamları inceledi Quisatz Haderah. Ã?eşit çeşit insan masalarda oturup konuşuyor kendi hallerinde eğleniyordu. Bir adamın kızın birini sıkıştırdığını farketti ama karışmak istemedi. Onun yerine Dragonfly barmene yaklaşırken onu izledi.
Dragonfly Quisatz ın yanına gelerek aradığımızı buldum şimid oraya gideceğiz.Biraz daha yolumuz var.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

calis wrote:Calis birden bire üzerindeki elbiselere dikkat etti üzerinde kara cübbesinin yerine sıradan elbiseler vardı.Daha sonra elindeki asaya baktığında ise bunun bir asadan çok bir dal parçasına benzediğini gördü.Calis kendisine seslenen kim olduğunu gömek için ileri doğru baktı Grand Temple of the Sun ın önünde bir elf ona ''hey calis!!ne bekliyorsun.girsene içeri...'' diodu.Bu elfin kim olduğunu bilmiyordu yada biliyordu fakat hatırlayamıyordu.Kendisine seslenen elfin yanına doğru gitti...
elf bir süre onunla ilgilenmeden boş koridorlarda calis i yürüttü.sonra gözü ona kaydı ve hafif bir tebessüm etti.
''güzel asa calis.tapınağın yüce efendisine onunla yardım etmeyeceksin öyle değil mi?''
calis şaşırmıştı ve biraz da sinirlenmişti.
'ne tapınağı ne efendisi.beni kime götürüyor bu densiz elf.'
calis bunları düşünüyordu.ve devam etti.
ve onu tanımıyorum da_
birden bir durdu...
hatırlıyordu...geçmişinde de buraya gelmişti...
efendiye yardım etmek için.
Sylrador Moonlight a yardım için...
önündeki elf hızla koridorları katediyordu .calis te hızını arttırarak elfin peşinden High Hall a doğru devam etti...........
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Bu daha önce Aldarisin hiç rastlamadığı bir büyü idi...duyulmamış bir büyü olmalıydı...ayrıca güçlüde bir büyü olmalıydı çünkü sözcükleri okumak dahi Aldarisi zorluyordu...Aldaris başka bir yazıya geçti ve daha sonra bir başkasına...hepsi farklıydı,ayrıca hiçbirini daha önce duymamıştı bu büyülerin...burası neresiydi böyle daha önce ayak basılmış olsaydı kesinlikle bu büyüleri biliyor olmalıydı...eğitimini diyarın büyü merkezinde yapıyordu nede olsa....
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Dragonfly wrote:Dragonfly Quisatz ın yanına gelerek aradığımızı buldum şimid oraya gideceğiz.Biraz daha yolumuz var.
Quisatz Haderah başıyla onayladı ve atını Dragonfly'ın peşinden sürdü. Beraberce bir ormana girdiler. Nereye gitmekte olduklarını merak etti ama ormanın güzelliğini ve huzurlu ortamı bozmamak için ağzını açmamaya karar verdi. Devam ettiler. İlerlediler. İlerlediler ve yeşilliğin azaldığı, yerine biraz daha aydınlık bir maviliğin geldiği bir sınırdan geçtiler. Tam önlerinde bütün ihtişamıyla bir Simsiyah bir kule duruyordu. Quisatz yayılan muazzam gücü farketti ve istemese de her nasılsa bu kuleye gitmeleri gerektiğini biliyordu. Dragonfly'ın da atını o yöne sürdüğünü görünce devam etti.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Atının üstünde ilerlerken işte bu kulede aradığımızı bulacağız.Senin istediğinde buydu değilmi.
Buraya uzun zamandır gelmemiştim.şimdi burda olan kim bilmiyoum yeni birisi,hakkında pek fazla bilgim yok.
Handada kimse bir şeden habersiz di,sadece yolumuzu tarif edebildiler.
Zaman ielrledi ve kulenin önünde atından inen iki kişi yavaş adımlarla kuleye bakarak kapıya doğru ilerlediler.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

"İçeri mi girmeliyiz yoksa burada mı buluşacağız?" diye sordu Quisatz Haderah. Karşısındaki binanın heybeti hem korkutmuş hem de meraklandırmıştı. Ama korku baskın geldi ve kapının önünde durdu. Cesaretini toplamaya çalıştı. Bir yandan da korkusunu bastırmak için dikkatini etraftakilere vermeye çalışıyordu. Fısıldadı: "Aradığımız adamın adı ne peki? Bilsem iyi olmaz mı? En azından kabalık olmaz."
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris bu esrarengiz büyüyü ve neden duyulmadığını düşünürken gelen fikir çok çekiciydi. Kendi kendine tekrarlarken kulağa dahada hoş geliyordu.
-Ben daha önce kimsenin görmediği bir büyüye bakıyorsam ki bence öyle buraya hiçbir büyücü ayak basmamıştır ve benim burda olmamın sebebi burayı hakedecek bir şey yapmış olmamdır diğerlerinin yapmadığı bir şey.
-evet evet yıllarca çalıştın öğrendin ve geliştin sen seçildin bu büyü senin.
-Ama kimin tarafından burayı yaratan kim ve bu büyüleri kaydeden bir olmalı yoksa bir usta mı beni çırak olarak seçti?
Aldarisin bu büyülerin kimin olduğunu düşünmesiyle bu tatlı rüya soldu. Bir başkasının büyleri onun olamazdı ve daha okurken zorlandığı büyüleri yazan birindende büyü çalamazdı.
-Bütün bu büyüler kime ait ve nasıl gizli kalmış kule diyardaki tüm sanat ustalarına seslenemiyor mu? Nasıl kulenin haberi olamadan birileri diyarda gezer ve bilinmedik büyüler yazar?
-evet evet sen kudretli birinin mağarsına izinsiz girdin kaçmalıyız
-Ama ben girmedim getirildim.
Aldaris tüm bu paranoyak sorulardan sıkılmıştı bu büyülerin en azından varlığını kanıtlamak için yazmaya karar verdi. Üstünde yazacak birşeyler aranmaya başladı.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Aldaris cübbesinin iç ceblerinden bir tanesinde buldu aradıklarını,bunları oraya koymuşmuydu gerçekten...hiç hatırlamıyordu
-düşündüğümden tedbirliymişim
-evet evet tedbir iyidir
büyüyü yazmaya koyuldu,oldukça zor bir uğraştı,kullanılan harfleri eksiksiz olarak kağıda geçirmeliydi...yaklaşık bir saatlik bir çalışmadan sonra büyüyü kağıda aktarmayı bitirmişti,alnındaki terleri sildi,mağara oldukça serin olmasına rağmen sarf ettiği çaba onu oldukça terletmişti...
-biraz oturmalıyım yoruldum
-evet evet dinkenmen iyi olur...diğerlerinide yazmalımı
yapmak isterdi tabi ama bu oldukça zor bir uğraştı...ömrü yetermiydi acaba...elindeki kağıda baktı...evet bu onun için başarılı bir sınav olmuştu,böylesine güçlü bir büyüyü kağıda aktarmak.Kontrol etse iyi olurdu,en ufak bir hata facia ile sonuçlanabilirdi,kağıdı okumak için kaldırdı...boştu...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

-Ne melun bir oyundur bu kim oynuyor bu mağara ne gize sahip ki yazdığım büyüyülere el uzatıyor
-evet evet öfkemize hazır ol
Aldaris saatler süren uğraşının boşa gidişiyle öfkelenmiş etrafta biri ona gülüyormuş gibi kendini aşağılanmış hissetmişti. Büyüyü tekrar yazmayı deneyebilirdi ama bunun da beyhude olacağını hissediyordu.
-Madem büyülerini kopyalamıyoruz ilerleyişimizi sürdürelim .
-evet evet her mağaraanın bir çıkışı vardır
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Black_rider uzun sure odasindan cikmiyordu...Her gun calisiyor buyulerini gelistirmeye calisiyordu.Bu surelerde cok bitkin dusmustu...Odasindan cikmayali 1 ay olmustu.Konsey uyeleri son konsey oylamasinda gormuslerdi onu...Black_Rider 1 ay boyunca kendini necromancer sanatinda gelistirmisti.Black_Rider bir sure daha calismam lazim dedi kendi kendine sonra herkes benim kudretimi gorecek...
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Kapının önünde durdu elini kapıya doğru yaklaştırdı bu arada aradığımz kişi erethan büyücü olarak onunla konuşmamız gerekli dedi.
Kapıyı itekledi ve içeri girdi.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Elf biraz kapının önünde durakladı ve korkuyla anayurt özlemi arasında gidip geldi. En sonunda cesaretini toplayıp içeri girdi Dragonfly'ın peşinden. "Demek Erethan ha güzel." Korkuyu bastırmak için bir şarkı mırıldanıyordu kendi kendine. Kendi dilinde bir şarkı...
Locked