>ÖATLAK KAZAN<
"Hrisskar lanet olsun!!!" Thlyrotel'in sesi handa yankılandı, öfkesi gözlerinden okunuyordu karşısında bir Bugbear vardı evet ama buradakilere zarar vercek hiçbirşey yapmamıştı.. arkadan metalik sesler gelmeye başladı, kınlarından çıkan kılıçlar, bir kaç kişi ayaklanmıştı bile tiksinti ile bugbear'a bakıyorlardı, elf hanın içini tarttı, gözleri hızla sağa sola dönüyordu.. silahlı yedi kişi saydı.. hızlı düşünmesi gerekiyordu.. Bugbear'ın önündeki masayı devirdi..ve hemen ardından hızla masanın öbür yanına sıçradı.. herşey o kadar hızlı oluyorduki handaki pek çok insan bu durumdan etkilenmişti.. elfin yayı ve oku hazır bir şekilde elinde belirmişti bile.. tehdit edercesine yayı kaldırdı, bugbear hemen sağında duruyordu elf'in, çok sakindi, sonra elf haykırdı...
"Bir adım daha atarsanız sonucuna siz katlanırsınız.. bu yayı ne kadar hızlı kullandığımı tahmin bile edemezsiniz!!!"
"Bir adım daha atarsanız sonucuna siz katlanırsınız.. bu yayı ne kadar hızlı kullandığımı tahmin bile edemezsiniz!!!"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Dost'u haklıydı kimseye zarvermemişti ve bunuda istememişti oda bugbearn önüne atladı ve "dostumun dediklerini yapmasanız bir büyücün neler yapacağına yakından ve bizzat şahit olursunuzé green akılna büyüsün getitrdi ve sözlerinin doğruluğundan emin oldu ve beklemeye koyuludu bu aciz insanlardan bir tanesi bir adım dahi atarasa büyüsünün acı ve ölümcül tadına bakıcaktı.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Logan
- Kullanıcı

sadce su istiyor kötü biri şey degil sadece bir testi su getirin
su getir hancı dedi logan getirilen suyu aldı ve bandajlar arkasına sakalnmış olan kişiye uzatı...
bandajlarala sarılı olan şey kana kan suyu içerken buna zarar verecek olan kişi beni karşısında bulur ve bir paaldini karşısına almak istemesiniz dimi?
logan sonra hiç bir şey olmamamış gibi sandalyesine geri oturdu bir 2 kişi kılıçlarını kınına sokmuştu ama hala tedirginlerdi
su getir hancı dedi logan getirilen suyu aldı ve bandajlar arkasına sakalnmış olan kişiye uzatı...
bandajlarala sarılı olan şey kana kan suyu içerken buna zarar verecek olan kişi beni karşısında bulur ve bir paaldini karşısına almak istemesiniz dimi?
logan sonra hiç bir şey olmamamış gibi sandalyesine geri oturdu bir 2 kişi kılıçlarını kınına sokmuştu ama hala tedirginlerdi
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
RP ile ilgili NOT: Karakterin karizması pek yüksek değil. Bu yüzden tehlikeli bir hissi var. İnanıp inanmamak sizin elinizde...Olanlardan hiç telaşa düşmemiş gibi görünüyordu. Hatta dikkatli birisi bu gösteriden eğlendiğini bile düşünebilirdi. Suyu bitirir bitirmez devrilen masayı düzeltip kendisini koruyanları buyur ederesine elini salladı.
Hala kılıçları çekili olanları ise umursuyor gibi görünmüyordu. İri pençeleri ile bardağı geri koyduktan sonra masadan sırtını dikleştirerek etrafındaki, kendisine göre ziyadesi ile zayıf ve çelimsiz görünen insansılara baktı.
Artık fısıldamayı kestiğini ve kendi sesi ile konuştuğunda ne kadar rahatsız edici bir tehlike hissi yarattığını kolayca anlayabiliyordu, dikkatsiz birisi bile; "Rahibe Lysana'yı bulmalıyım. Eskiden bana yardımcı olmuştu... Ben de ona, karşılığını ödemek için yardım etmeye geldim..."
Böcayı kimseye özellikle bakmadığını belli etmek istercesine düzelen masaya bakmaya devam etti konuşurken; "Gerçekten de rahibenin dediği gibi, burada hem dost... Hem de düşmanlar edinecek gibi görünüyorum... Ama her zaman bir dostun bin düşmana bedel olduğunu ve kıymetini bilirim..." Bakışlarını kendisini koruyan üçlüye kaldırdı ve ekledi; " Ben bildiğiniz Böcayılardan değilim... Bu iyiliğinizi mutlaka ödeyeceğim..."
"şimdi, rahibeyi bulmalıyım..."
Saygılarımla...
Türklider...
-
Logan
- Kullanıcı

rahibeye bulmana yardım edecegim...
dedi logan ve aya kalktı
Thlyrotel gözlerini içine baktı sanki gelebilirmiym dercesine...
dedi logan ve aya kalktı
Thlyrotel gözlerini içine baktı sanki gelebilirmiym dercesine...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Green Thlyrotel'bakarak onayladı burada yapacak bir şey yoktu.daha sonra Logan bakışlarını gördü oda gruba katılıp birşeyler yapmak ve hizmet etmek istiyordu Green Logan dönerek sende bizimle gelebilirsin insan tabii bize ayak bağı olmadın sürece.
Grup vakit kaybetmeden handan ayrıldı yola çıktıklarında hava karanlıktı bir böcayı ile gündüz yol yeterince tehlikeli olurdu.
Grup vakit kaybetmeden handan ayrıldı yola çıktıklarında hava karanlıktı bir böcayı ile gündüz yol yeterince tehlikeli olurdu.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Logan
- Kullanıcı

logan yola cıktıkların da greene döndü ve dediki
ayak bagı derken ne demek istedin heralde insanlara fazla güvenmiyorsun
heralde _?
ayak bagı derken ne demek istedin heralde insanlara fazla güvenmiyorsun
heralde _?
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

"Ben kimseye güvenmem insan paladinlere belki kendimden başka haa birde Thlyrotel var onada kendime güvendiğim kadar güvenirim fazla güven iyideğildir güven duygusalların işidir ve duygusallar kaybetmeye mahkum olan kişilerdir.Yaşamak için duygularından vaz geçmelisin ve güçülü olamak için.Tabii ben güçlü olmak istemiyorum diyosan o ayrı."
-
Logan
- Kullanıcı

güven ben kimin ne yapacanı bildigim için kime güvenip kime güvenmiyecemi bilirim...
güçlülük konusuna gelince güçlü olmalıyımki daha güçlü kötülüklerle savaşıyım....
benim için iiyii olan her şey yaşamıyı hak eder ve saygıyı (bu arda yanıdaki ayıya bakar) kötü olan her şeyde ölmeyi...
bu arda kılıcını cıkartır ve green yanıdan geçirerek arkasından grene saldırmakta olan bir yılanın kafasını kopartır...
dedigim gibi kötü olan her şey ölmeyi de hak eder...
güçlülük konusuna gelince güçlü olmalıyımki daha güçlü kötülüklerle savaşıyım....
benim için iiyii olan her şey yaşamıyı hak eder ve saygıyı (bu arda yanıdaki ayıya bakar) kötü olan her şeyde ölmeyi...
bu arda kılıcını cıkartır ve green yanıdan geçirerek arkasından grene saldırmakta olan bir yılanın kafasını kopartır...
Savaşçıların iyice disiplisizleşip dağıldığını gördü şövalye. Birden umutsuzluğa kapıldı...çok derin bir kaygıya.
"Durun bekleyin...."derken bir ağrı hisetti Hükümlü şövalye. elini kalbine götürdü önüne baktı ve yere bir kütük gibi düştü büyük bir gürültüyle...
Hükümlü şövalye, Adalet Savaşçılarının lideri, yani Hükümlü şövalye Karathas 'KnightFlame' Bardaaner ölmüştü...
"Durun bekleyin...."derken bir ağrı hisetti Hükümlü şövalye. elini kalbine götürdü önüne baktı ve yere bir kütük gibi düştü büyük bir gürültüyle...
Hükümlü şövalye, Adalet Savaşçılarının lideri, yani Hükümlü şövalye Karathas 'KnightFlame' Bardaaner ölmüştü...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Thlyrotel ve Dostları gecenin karanlığında.. handan oldukça uzaklaşmışlardı.. elf Dostu Green ve Logan arasındaki bu konuşmayı dinliyordu.. sonra logan'ın kılıcının ucunda sallanan yılanı fark etti... bir anda öfkesi katlanmıştı ranger'ın.....logan wrote:güven ben kimin ne yapacanı bildigim için kime güvenip kime güvenmiyecemi bilirim...
"Sen ne yaptığını sanıyorsun!!!, durduk yere yılan öldüren bir paladinmisin sen..."
Thlyrotel doğaya büyük bir saygı duyardı.. onun her canlısına karşı... gözleri öfke ile Logan'ınkileri karşıladı.. ama paladin gururluydu..
"o yılan büyücü dostuna saldıracaktı elf.." diye cevap verdi onurlu savaşçı.. Bu cevap üzerine Thlyrotel biraz sakinleşti... derin bir nefes çekti içine bir müdded daha gözlerine baktı paladinin ama bu sefer öfke ile değil..
"özür dilerim Logan.. ama bir dahaki sefere böyle bir olay olursa yalnızca bana söyle lütfen... bu arada.. bize ayak bağı olmayacağını biliyorum.." bu sözleri söylerken elf eski dostu Hrisskar'ada göz kırpmıştı bir taraftan.. sonra ölü yılana baktı.. boş yere ölmemeliydi bu hayvan.. kenardan bıçağını çıkardı.. kısa bir sürede yılanın derisini yüzdü.. ve çantasına attı.. daha sonra kılıçlarının kınına saracaktı bu deriyi..sonra elinde kalan derisi yüzülmüş kısıma baktı.. ayağa kalktı ve bunu Logan'a uzattı..
"Bu iyi bir akşam yemeğidir Logan..mola verdiğimiz zaman bunu nasıl pişireceğini göstereceğim sana.." Bu bir mesajdı aslında.. Logan'a ayak bağı olmayacağını belirten bir mesaj...
RP dışı:Turkleader ve Logan.. hikayeye "ufak bir çadır" adlı başlıktan devam edelim..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
Logan
- Kullanıcı

rangare bakarak saol bunu pişirmeiy öretirsin ama yiye bilecegimden hiç emin degilm çünkü bunun kanında kötülük var dedi logan ama bir an durudu bu bir hayvandı sadece belkide kendini korumak istedi içine bir ürperti geldi acaba diye düşündü...
eewet yeri dedi rangere ranger birde şaşırmıştı bir öle söliyordu bir böle söliyordu paladin...
loganını yüzünde birden bire bir hüzün hakim olmuştu?
rp dışı : benim için ferk etmez.siz geçişi yapın ?
eewet yeri dedi rangere ranger birde şaşırmıştı bir öle söliyordu bir böle söliyordu paladin...
loganını yüzünde birden bire bir hüzün hakim olmuştu?
rp dışı : benim için ferk etmez.siz geçişi yapın ?
Olaylar ve konuşmalar arasında ayağa kalkan ve müdahale etmeye çalışan Hükümlü şovalye birden kasıldı ve elini kalbine götürdü. Hemen yanında oturan İshtarin düşmekte olan koca şovalyeyi tutmaya çalıştı. Ancak kocaman cüssesi ve ağır zırhları bunu elf için imkansız kılıyordu. Sadece düşüşünü yönlendirip savaşçıyı sandalyeye oturttu. Savaşçı nefes almıyordu. Seslendiği grup farketmemişti bile şovalyeyi. Ã?evredekilerinde yardımıyla şovalyeyi yere yatırdı. Zırhları gevşetmeye çalıştılar. Fakat boşuna çabalıyorlardı. Hükümlü şovalye ölmüştü. Adalet savaşçılarının lideri ölmüştü. Gözünden akan yaşlar arasında belli belirsiz:
"Daha yapacak işlerimiz vardı. Birbirimize sözlerimiz vardı. Böyle yarıyolda bırakmak yakıştı mı şimdi sana."
Sonra kafası önde gözyaşlarını sildi ve derin nefes aldı.Oradakilere hitaben :
"Yardım edin de son vazifemizi yerine getirelim. "
Bir kaçkişi beraber şovalyeyi handan çıkardılar yavaş adımlarla ve törensel bir edayla Adaletin Karargah üssüne doğru yola koyuldular.
"Daha yapacak işlerimiz vardı. Birbirimize sözlerimiz vardı. Böyle yarıyolda bırakmak yakıştı mı şimdi sana."
Sonra kafası önde gözyaşlarını sildi ve derin nefes aldı.Oradakilere hitaben :
"Yardım edin de son vazifemizi yerine getirelim. "
Bir kaçkişi beraber şovalyeyi handan çıkardılar yavaş adımlarla ve törensel bir edayla Adaletin Karargah üssüne doğru yola koyuldular.
BanKai