benimki güzel bi çok kişinin alakaısz şeyler anasını satayım :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin wrote:Kentaky 1 yüzük yetmemiş şimdi iki yüzük koymuşun .valla orta dünyada yaşasaymışın kesin 3 5 yüzük ele geçirirdin sen bu güç yüzüğü sevdasıyla...
dostum bana birçok anlamı birarada barındıran ve ilk bakışta daha fazla şey anlatan daha anlamlı ve güzel bir avatar söyleyebilir misin?
hiç sanmıyorum..
BEn söyleyeyim mi abi Sing-sang
Bu arada kendi karakterime uygun bi avatar bulmuş değilim tavsiyelere açığım karakterimi az buçuk tanırsınız.
darko wrote:Dragonfire yeni avatarın en az senin kadar karizmatik
bu mesaja yazdığım cevap silinmiş sebebini istiyorum acilen ????:@:@
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Kusura bakmayın ama Avatarımda anlıyamadığım bir şeyde var ;p ya Arka zemin siyah, taht beyaz mermer, adamın cüppe beyaz ama tahtta iyi bakarsanız pentagram var niye olabilir?
Blasted wrote:Kusura bakmayın ama Avatarımda anlıyamadığım bir şeyde var ;p ya Arka zemin siyah, taht beyaz mermer, adamın cüppe beyaz ama tahtta iyi bakarsanız pentagram var niye olabilir?
Yani bunun sebebini kimse bilemez bence Blasted. sana cevabım şu olabilir...
"Süs olsun diye"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Blasted bence senin bu bu avatarını bir fanı yapmıştır o yuzden boyle simgesini yapıştırmış oraya. başka bi açıklaması yok geralde ama bunu yapan baya zevksiz biriymiş : )
darko wrote:Dragonfire yeni avatarın en az senin kadar karizmatik
bu mesaja yazdığım cevap silinmiş sebebini istiyorum acilen ????:@:@
Bekliyorum :@:@:@:@:@:@
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
benimki vala bir oyunda alıntı wc den ama iyiyi düzenledi,m onu o hale getirene kadar neler çektim beni yansıtıyor
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF