Ã?nceki yazıyı yazarken biraz aceleye geldi kusura bakmayın.Tüm anlatmak istediklerimi anlatamadım.Bi kısmı yanlış anlaşılmış.
Bilginiz olsun diye söylüyorum,ben ne Raistlin fanıyım ne de Midnight i çok severim.Hatta Midnight'tan nefret ederim de neyse(okumadım kitabını kuzen anlattı).Yaram yok gocunamıyorum doğal olaraktan.
Bu konu da daha önce topic açıldığından haberim yoktu malum yeniyiz daha..eğer açılmışsa özür dileyecektim ama dediğim gibi aceleye geldi yazı...(selam winterwolf
Demişsiniz ki (haklı olaraktan) 'okuma ozaman kardeşim'.Ancak belirtmek isterim ki drizztin bu değişimi kitaptan kitaba,yavaş yavaş olduğu için hemen ilk değişimde 'tamam şeyi çıktı serinin' diye kitabı atamadım bi kenara.şafağa Geçit'i okudum en son(bu düşüncelerin artık bir sonuca bağlanması da bu kitaptan sonra gerçekleşti), karar verdim yenisi çıksın gene okuyacağım,neden mi?Daha önce de değinmiştim,artık drizzt eskisi gibi olabilirmiş diye,o umutla yeni kitabını bi daha okuyacağım.Beklediğim gibi olmadığını anladığım an bırakırım okumayı(gerçi Shadowmaster Sessiz Kılıç iyi değil demişsin.Acaba sana uyup okumasam mı?
İçSes:Ama kardeşim sizde dolmuşunuz dolmuşunuz bana boşaltmışınız sinirinizi aAaAaA!
Ayrıca 'almayın madem kitabı beğenmediyseniz' gibi cümleler de anlam bozukluğu var.Sölemeden edemedim kızma Turkleader
Neyse söliceklerim vardı daha da aklıma gelmedi....Saygılar.