>ÖATLAK KAZAN<
Squan şarap kelimesini duyunca suratında bir gülümseme belirdi.Daha sonra hancıya dönerek "Ben sadece ku eti alacağım.İçecek bir şey istemiyorum."Squan bekledi ve daha sonra ekledi."Bana su getirirmisiniz.İçecek olarak su"
Squan hancı efla ya kafasıyla selam verdi ve arkasına tekrar yaslandı...
Squan hancı efla ya kafasıyla selam verdi ve arkasına tekrar yaslandı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Hükümlüyle konuştuktan sonra hana giden psy kendine güçlü ve sağlıklı bir at satın almıştı.Üstelik atın sahibi eğer ve koşumları bedavaya vermişti.Gerekli yolluğu handan tedarik ettikten sonra atını düze vurmuş ve rüzgarın peşinden savrularak hana ulaşmıştı.Atını ahırdaki çocuğa bırakıp çocuğa bir altın verdi ve yavaşça kapıya doğru ilerledi.Aklında birkaç gün sonra yapılacak büyük vampir avı vardı.İçeride tanıdık bir yüz görmeyi ummuyordu.Diyarda yeni sayılırdı.Kapıya yaklaşınca sıcak et ve şarap kokusu suratına çarptı ve başını döndürdü.Aşağı yukarı en azından yarım günden fazla at üstündeydi ve fazla yemek yeme fırsatı bulamamıştı.Kapıyı araladı ve içeri girdi.
''Selam olsun diyarın sakinleri!''diyip boş bulduğu ilk masaya geçti ve sipariş için gelecek olan garsonu beklemeye koyuldu...
''Selam olsun diyarın sakinleri!''diyip boş bulduğu ilk masaya geçti ve sipariş için gelecek olan garsonu beklemeye koyuldu...
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
yapacağınız en büyük hata acele etmektir sabırlı we dikkatli olun
inancına bağlanmak we kutsal su we benzeri ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler ufak bir çadır (Dragonfire'ın tapınağı) a uğrayabilir gereken ihtiyaçlarını karşılayabilirler
diye suyuldu Başrahip Just_wiN'in sesi çatlak kazanda
efla da sadece kendi kulağında duyduğu özlem belirtisini de yadırgamamıştı uzun zaman geçmişti görüşmeyeli just_winle...
inancına bağlanmak we kutsal su we benzeri ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler ufak bir çadır (Dragonfire'ın tapınağı) a uğrayabilir gereken ihtiyaçlarını karşılayabilirler
diye suyuldu Başrahip Just_wiN'in sesi çatlak kazanda
efla da sadece kendi kulağında duyduğu özlem belirtisini de yadırgamamıştı uzun zaman geçmişti görüşmeyeli just_winle...
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Logan
- Kullanıcı

hna girer ve dikatı ilk çeken şey bacana sıra sıra baglı olan küçük küçük kazıklardır...
ve hazırım der. kazıklara bakarak gülümser...
ve just_win e dönerek sizzden bir metaryal kutsal su verebilirmisiniz?
ve hazırım der. kazıklara bakarak gülümser...
ve just_win e dönerek sizzden bir metaryal kutsal su verebilirmisiniz?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ã?nündeki yemeği yemekle meşgul olan psy kutsal rahibin dediklerini dinler ve kendi kendine vakit yaklaşıyor diye düşünür.Diyarda tanınmak ve diyarı tanımak için eline iyi bir fırsat geçmişti.İçeri henüz giren loganı farkeden psy ayağa kalkar ve'' Merhaba Logan!Gel masama geç yorgun olmalısın...''der ve kollarını iki yana açarak dostça gülümser.
Majentanın yanına gitti biraz daha konuştular daha sonra majenta tapınağa gitmek için ayrılmıştı. Herkesi selamlayarak çıkışını izledi.
Efla'nın zihninde de rahip Just_win'in sesi oluştu. Tapınağa uğramalydı. Bunu biliyordu orada yapılması gereken bazı şeyler
olabilirdi."Geleceğim" dedi zihninden aslında bu telepatik bir mesajdı. bir cevap.
Kapıdan giren biri dikkatinin dağılmasına neden oldu. Geleceğini biliyordu aslında bir süredir kendisine ondan mektuplar ulaşıyordu. Efla da ona yazmıştı. Üstadı sayılırdı bu kişi çünkü kendisi de artık bir hancı sayılırdı. Han işletme işi zordu ve vakit istiyordu. Fakat bir büyücünün başka şeylere de vakit ayırması gerekirdi. Belki de bir süreliğine yaşlı Lemmak onun yerine bakabilirdi kendisinden daha deneyimli bir hancıydı. Ayrılmadan önce kasbadaki handa yeterince vakit geçirmişti.Bahsettiği olaydan sonra Lemmak hanını bırakmaz zorunda kalmıştı bir süreliğine yollardaydı. Efla'nın burada han açtığını nasıl olduysa öğrenmiş ve ona zaanında bir mektup göndermişti.
Lemmak tıknaz, Eflanın boyundan bir kafa boyu kadar eksik bir adamdı. Kahverengi gözlerinde zekanın ve kurnazlığın bir parıltısı vardı ama bunu da çok belli etmezdi. Ã?n taraftaki saçları iyiden iyiye dökülmüştü. Ve şimdi ise hana varmıştı.büyücü gülümseyerek adamı karşıladı.
"Vay vay" diye etrafa bakındı 45 yaşındaki adam."şu bizim eflaya da bak hele,hanına da bak" ve sırtına bir şaplak indirdi.Efla adamı bir masaya oturttu. "Hemen geliyorum dedi"Siparişleri hazırlaması biraz süre aldı. Daha sonra adamın oturduğu masaya oturdu. Eskiden ve yeniden konuştular. bir iki kez konuşma müşteriler tarafından bölünmüştü. Konuşurken ikisinin gözünden de hüzün okundu bir ara. Ama alışmışları buna geçti bir süre sonra. Sonra Efla teklifini yaptı:
"Benim halletmem gereken bazı işlerim var han çok vaktimi alıyor. Benim yerime hana gözkulak olabilir misin, bunu senden daha iyi yapacak birini tanımıyorum" Lemmakın bir süre gözleri daldı eskiyi hatırladı. aslında o kadar da eski değildi zihninin ona unutturmak istediği bir anı ama unutamayacaktı bu belliydi onunla yaşamayı öğrenecekti. Gözlerini eflaya dikti bir süre baktı tamam dedi her zamanki sırıtışıyla. Gülüşerek el sıkıştılar."Bundan böyle" diye ilan etti Efla "benim yerime hana Lemmak bakacak, en azından bir süreliğine. Bazı işlerim var. Hana kısa bir süre sonra geri döneceğim hancı olarak olmasa da" Bunları dedi ve handa çok kalmadı. Tapınağın yolunu tuttu.
Rp dışı: yazacaklarmın bütünlüğünü korumak için herkese ne istediğini sormadım teker teker istediğinizi getirdiğimi varsaydım ne de olsa rutin işler. umarım kızmazsınız
Efla'nın zihninde de rahip Just_win'in sesi oluştu. Tapınağa uğramalydı. Bunu biliyordu orada yapılması gereken bazı şeyler
olabilirdi."Geleceğim" dedi zihninden aslında bu telepatik bir mesajdı. bir cevap.
Kapıdan giren biri dikkatinin dağılmasına neden oldu. Geleceğini biliyordu aslında bir süredir kendisine ondan mektuplar ulaşıyordu. Efla da ona yazmıştı. Üstadı sayılırdı bu kişi çünkü kendisi de artık bir hancı sayılırdı. Han işletme işi zordu ve vakit istiyordu. Fakat bir büyücünün başka şeylere de vakit ayırması gerekirdi. Belki de bir süreliğine yaşlı Lemmak onun yerine bakabilirdi kendisinden daha deneyimli bir hancıydı. Ayrılmadan önce kasbadaki handa yeterince vakit geçirmişti.Bahsettiği olaydan sonra Lemmak hanını bırakmaz zorunda kalmıştı bir süreliğine yollardaydı. Efla'nın burada han açtığını nasıl olduysa öğrenmiş ve ona zaanında bir mektup göndermişti.
Lemmak tıknaz, Eflanın boyundan bir kafa boyu kadar eksik bir adamdı. Kahverengi gözlerinde zekanın ve kurnazlığın bir parıltısı vardı ama bunu da çok belli etmezdi. Ã?n taraftaki saçları iyiden iyiye dökülmüştü. Ve şimdi ise hana varmıştı.büyücü gülümseyerek adamı karşıladı.
"Vay vay" diye etrafa bakındı 45 yaşındaki adam."şu bizim eflaya da bak hele,hanına da bak" ve sırtına bir şaplak indirdi.Efla adamı bir masaya oturttu. "Hemen geliyorum dedi"Siparişleri hazırlaması biraz süre aldı. Daha sonra adamın oturduğu masaya oturdu. Eskiden ve yeniden konuştular. bir iki kez konuşma müşteriler tarafından bölünmüştü. Konuşurken ikisinin gözünden de hüzün okundu bir ara. Ama alışmışları buna geçti bir süre sonra. Sonra Efla teklifini yaptı:
"Benim halletmem gereken bazı işlerim var han çok vaktimi alıyor. Benim yerime hana gözkulak olabilir misin, bunu senden daha iyi yapacak birini tanımıyorum" Lemmakın bir süre gözleri daldı eskiyi hatırladı. aslında o kadar da eski değildi zihninin ona unutturmak istediği bir anı ama unutamayacaktı bu belliydi onunla yaşamayı öğrenecekti. Gözlerini eflaya dikti bir süre baktı tamam dedi her zamanki sırıtışıyla. Gülüşerek el sıkıştılar."Bundan böyle" diye ilan etti Efla "benim yerime hana Lemmak bakacak, en azından bir süreliğine. Bazı işlerim var. Hana kısa bir süre sonra geri döneceğim hancı olarak olmasa da" Bunları dedi ve handa çok kalmadı. Tapınağın yolunu tuttu.
Rp dışı: yazacaklarmın bütünlüğünü korumak için herkese ne istediğini sormadım teker teker istediğinizi getirdiğimi varsaydım ne de olsa rutin işler. umarım kızmazsınız
Thlyrotelde hana gelmişti en sonunda.. "demek bir süre buralarda olacağız" diye geçirdi içinden.. içeri girmeden kapıda durdu, bir süre içeriyi gözledi.. her zamanki han havasıydı, Ranger elf'in asla sevemeyeceği hava, içerisi onu boğuyordu.. pipo dumanları, sarhoş bedenlerin pis kokuları... elf bir an için kusacakmış gibi hissetti kendini ama genede toparladı kendini.. bir süre burada bulunmak zorundaydı.. kaşları çatıldı.. şimdi içeride tanıdık bir yüz arıyordu elf...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Green dostunun içeri girmesini bekledi o böyle yerlere alışkın değildi elini dostunun omzuna koydu biraz dayanmalısın kısa bir süre için dostum green içeri girdi ve gördüğü ilk masaya oturdu karnı biraz açtı ve hancıya seslenerek yiyecek br kaç şey istedi sonra Thlyrotel dönerek anlat baklım bu olayların aslını neler oldu.Vampirler uzun süredir sesizdi bu saldırnın nedeni neydi?Ewet seni dinliyorum.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

RP DIşI:
Arkadaşlar çok çok özür diliyorum yazmayı unutmuşum herkez kendi tipni tarif edeceği bir topic acsakta herkez kedini bir orada tarif etsede nasıl bir kişi ile konuştuğumuzu hayal edelim yani karşımızdaki kişinin sadece savaşcı veya büyücü olduğunu bilmek yetmio görüşlerinizi bekliorum.
SAYGILARIMLA
Arkadaşlar çok çok özür diliyorum yazmayı unutmuşum herkez kendi tipni tarif edeceği bir topic acsakta herkez kedini bir orada tarif etsede nasıl bir kişi ile konuştuğumuzu hayal edelim yani karşımızdaki kişinin sadece savaşcı veya büyücü olduğunu bilmek yetmio görüşlerinizi bekliorum.
SAYGILARIMLA
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Logan
- Kullanıcı

psycookie çagırdıgı masaya gider ve hancıdan yemek ister hancı yemge yetirdikten sonra emegini yer...
ve hükümlü gözükmüyr bu arlar nerde aca diye sorar psycookie
ve hükümlü gözükmüyr bu arlar nerde aca diye sorar psycookie
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Fikrimce savaş için son hazırlıkları tamalıyordur.Dört bir yanda gönüllü ve cesur savaşçıları ve bilge büyüceleri haberdar ediyordur.Fazla uzun sürmez yakında buraya gelir.
Kapıyı açtı Hükümlü şövalye ve içeriye girdi. Orada katılımcıları gördüğünde oldukça sevinmişti Hükümlü...işe yaradı diye düşündü...gerçekten işe yaradı.
"Biraz daha buırada beklememiz gerekebilir arkadaşlar 1 gün en fazla. eminim buranın sahibi bize yardımcı olup kalacak yerler tahsis edecektir. En iyisi beklemek ve az da olsa rahatlamaktır bence..."
gelecekleri umut ve endişe ile bekliyordu Hükümlü şövalye...
"Biraz daha buırada beklememiz gerekebilir arkadaşlar 1 gün en fazla. eminim buranın sahibi bize yardımcı olup kalacak yerler tahsis edecektir. En iyisi beklemek ve az da olsa rahatlamaktır bence..."
gelecekleri umut ve endişe ile bekliyordu Hükümlü şövalye...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Sözlerini bitirmesiyle içeri giren hükümlüyü gören psy.Sırtı kapıya dönük olan logana sırıtır ve ''iyi savaşçı lafının üzerine gelirmiş.Bak!Üstelik herşey yolunda gitmiş sanırım gülümsüyor.''dedikten sonra ayağa kalkıp hükümlüyü selamladı.''MErhaba büyük savaşçı seni yeniden aramızda görmek bizim için büyük onur!''
-
Logan
- Kullanıcı

logan da sırıtır ve hükümlüye dönüp hoş geldiniz büyük savaşcı...