Sevdiğiniz settingler/sistemler
FR derim ardından Planescape derim.
Star Wars d20 Favorilerimdendir ve Star Wars Fan'ı olmanın avantajını yaşarım. White Wolf da Hunter ve Werewolf favorimdir. Exalted, Vampire ve Mage'i göz ardı etmem.
Saygılarımla...
Star Wars d20 Favorilerimdendir ve Star Wars Fan'ı olmanın avantajını yaşarım. White Wolf da Hunter ve Werewolf favorimdir. Exalted, Vampire ve Mage'i göz ardı etmem.
Saygılarımla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

bende winter wolf ıle Drızzt chosena katılıyorum eger faerun veya dl de oynarsam kendımı herseyı bılıryormus gıbı hıssetmek benı rahatsız eder hey nerde bu raıstlın falan
ama sızınde dedıgınız gıbı eger dm tarafından hazırlanan dunya özenle yaratılmıssa orda oynamak daha eglencelı olur sankı yenı dogmus gıbı o dunyayı ögrenmek...ama faerunda oynamak ısterım sadece drızztle karsılasmak ıcın ne kadar favorim cüce olsada en sevdıgım karakter Drizzt Do'Urden dır
- blandoc_estaneful
- Kullanıcı

- blandoc_estaneful
- Kullanıcı

vay Thlyrotel sen ayrıntısı çok olan oyunları fazla sevmezdin diye biliyordum ben.yoksa seni yanlış mı tanımışımThlyrotel wrote:Kesinlikle d10 sistemi derim..
bu arada yazmayı unutmuşum d10 sistemi harbiden süper...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı