zuahhahaa ben bugün otobüste böle sıcaktı camı açtım tam oturdum tyerime ışıklardayız dedim harekete edince huzura varıcam haraket etmemize çok az bi süre kala bi amca geldi yaşlı oturdu canım dibine :D:d
sora camı kapattı ben yarıldım ama görseniz :D:D:D::D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Turkleader wrote:Üstü kapalı cinsel espirilerin güldürmeyeceği pek kişi tanımıyorum
Eğer bir bayana karşı yapılıyorsa ve bu bayanın pek hoşuna gitmiyorsa pekte gülünç olacagını sanmıyorum açıkcası ama erkekler arasındaysa bu tur espriler gerçekten komik oluyor..
Sensei wrote:Fener bahçenin Man. unt.' a 6- 2 yenilmesine ohhh varya süper oldu ya fenerlilerin aklı bir karış havadaydı
ahuah en çok güldüğüm durumlardan biri BİRDE FENER İN PENDİK OLAYI VAR ABİ AUHAHAHAHAHAHA :d:d:d
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Findor cok ayip fenerbahce bir turk takimi ve turkiyeyi temsil ediyor.Kendinden utanmalisi boyle dedigin icin
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi