pardon siz playermısınız...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

wicked_one wrote:valla bizim oyunlarımızda hanlar çok sakin geçiyor...yani şimdiye kadar hiç handa kavga çıkmadı...Veya o tür bi kuytuya geçme olayı da olmadı-tamam kabul bikaç defa blacksmith yakıldı o ayrı-
Kaç bi kaç tane?şimdiye kadar yaptığımız tüm partilerde blacksmithleri tarumar ettik.Thief yakalandıkça kargaşa çıkarmak için ortamı ateşe verdi.(ki thief ben oluyodum:)
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

esnek dm olarak ben izin veriyodum...yoksa yapabileceğin-iz- tek şey kaldırımdan kazınmayı beklemek olurdu...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Thorn wrote:Bizim oyunlarda da kavga çıkmaz barda falan.Sakinleşmeye, savaş stresi

atmaya geliyoruz birde orda kavga çıkarsa zaten yorgunluktan

ölüyoruz,Hiç güçlü biri olmasına gerek yok,bi noble gelse iki koysa yatarız

herhalde.

o nedenle mi o kadar acımasız dm die bahsediolar hııı yoksa büücünün de combata katılmasıyla walii kaçırtan dm ben miydim :D :lol: :D :lol:
----------------------------
aslında ben yıldırımlara we ateşe çok düşgünümdür bilir misiniz bir gün de tam böle önemli bi questin critic bi bölümündeyken çööööööt noldu dersiniz elemanlar anlaşmış gibi bana .bnelik edip canımı sıkıyolar

allah werdi dememiştim bir meteor swarm atan kara büücü ardından da lightning stormla bütün şehri yoketmişti

hey gidi günler hey

eh tab i bi de ünlü "conjure kazık" war ama tahmin etmişsinizdir siz

mod:mesajlar birleştirildi.
çok zaman geçti çok şey değişti...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Just_wiN wrote:aslında ben yıldırımlara we ateşe çok düşgünümdür bilir misiniz bir gün de tam böle önemli bi questin critic bi bölümündeyken çööööööt noldu dersiniz elemanlar anlaşmış gibi bana .bnelik edip canımı sıkıyolar

allah werdi dememiştim bir meteor swarm atan kara büücü ardından da lightning stormla bütün şehri yoketmişti

hey gidi günler hey

eh tab i bi de ünlü "conjure kazık" war ama tahmin etmişsinizdir siz :lol: :D :lol: :D :lol:
iyiki bizim guruba yapmadın canım benim yoksa biliyorsun dahan ben erman filan manak dalarız yani dahan manyak baget kulanır erman gitarı alır ne yapr bilemem son olarak ta ben .........
:D anlarsın işte :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

abi aferin sen şimdi ne yaparsın ...
forumu kirletmeyin böle kendi aranızdaki şeylerle neyse bu arada bilirsin yani ne erman ne de dağhan bana dokunur üstelik sana karşı da handicapım boldur bilirsin
çok zaman geçti çok şey değişti...
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

bende barların bu amaçlı kullanıldığını duydum ama bir arkadaşımın dediği gibi ben genelde böyle yerleri eglence için kullanıyom bir keresinde 10 saatlik bir frp gecesinde tam 4 saatimiz barda gecti ve tek aksiyon psion bir arkadasın bir barbar arkadaştan para çalmaya çalışması oldu ama barbar farkedemedi para yere düştü sandı ben dwarf fighter o barbarla kısa süreli bir içki yarışması yaptık tabiki ben kazandım dwarf diyosun
bir keresinde de barı kapatmıştık (insan voleyi vurunca eğlenceden ne yapacağını şaşırıyo) genelde chaotic oynatırım ama barda çıkan oly sayısı diğer yerlerde çıkardığım olysayısı ile orantılıdır
ama kardeşim barda olay çıkarmakta çok havalı olur be dmler bazen esnek olmalı hiç değilse oradaki hayatımız biraz eglenceli olsun

bu arada insan görünümlü blue dragona saldıran arkadaşa ithaf ediyom
"bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı mikermiş"
Sinistrad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sinistrad »

en iyisi barda cikan kavgalar her seye dikkat etmen gerekir arkadan biri bisi yapiyomu kavgaya katilmayan biri acaba seni mi takip ediyor. Ee tabikide kolay xp allan cifcisinden pek fazla xp gelmez ama olsun xp xp dir. Tabi bu cifci dedigimiz sey arkamizi dondugumuzde mavi olmuyosa. :D
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Valla bar kavgaları çok zevkli geçiyor tabi orada olmezsen bir kere karakterimi orada kaybetmiştim ama sahiden zevkli oluyor arkada güzel bir fon müziği zaten seni gaza getiriyor bir ona yumruk bir arkandaki felan derken en sonunda sende yumruk yemiş halde çıkıyorsun işin içinden tabi önceden kılıç yada bir nevi benzerleri girerse başlıyorsun bu sefer nasıl sıyırıcam bu işten valla zevkli ahhh ahh eski günler LAN ATİ OZLEDİM LAN BAR KAVGALARINI SENLE BİRLİKTE AHHHHHHHH :wink:
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

gerçekten frp de barların yeri başka, bar kavgaları hele bambaşka :) küçük birşey anlatim bar olayları ile ilgili.
yaklaşık 6 saat fln aralıksız oyun oynadık ve oynamaya devam ediyorduk. bizim barbarı oynatan arkadaşın canı sıkıldı çünkü o zaman boyunca pek savaş ortamı olmadığından baya bi sıkıldı. nese bara gidiyoruz dedik ve bunun gözler açıldı. gerisi şöle;

dm: bara girdiniz gördüğünüz bir boş masaya oturdunuz? barmen yaklaştı " ne içersiniz " die sordu
barbar: sana mı sorcam lan ne içiceğimi!!

deyip barmeni arka tarafa fırlatmasıyla bütün bar altalta üstüste olduk. sonucunda bizim barbar hariç hepimiz pert şekilde bardan çıktık.
" Let My Heart Go "
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Neden hep böyle karakterler oynamak isteyenler barbar oynar anlamıyorum ama herhalde artık barbarların gelişiyle dövüşçüler öküzlük bayrağını barbara teslim ettiler. Barbarlarda önde gidip sallıyorlar bu bayrağı. Bakarsın ileride maganda yada öküzoğlan diye bir sınıf çıkartırlarda barbarlarda haketmedikleri bu görüntüden kurtulurlar.

Sizin barbar çok becerikliymiş :mrgreen: . Hır gür çıkartma +10 diyelim. :P

Kavga çıkartmak isteyince bardan kolay ortam bulunmuyor. Zaten herkes sarhoş kavgadan sonra kimse seni suçlayamaz, suçlayabilecek olanlarda büyük ihtimalle ya geçici hafıza kaybına uğra(tıl)mış olur yada baygın olur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

Sturm_Ardeth
barbar ın gözünden öptüm
bazı insanlar sadece bir class ı oynamaya yatkındır sanırım buda öle
Dwarf_mc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dwarf_mc »

:) bu olay 2 kez sahit oldum ..ve sunu diye bilkirim insan dumur oluyor :) en komigi de icerde birisi gelip kafa tutuor ya :D bar da kavga olmaz disari
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

VAlahi ben bir oyunda sırf handa kavga cıkmasın diye.. hanın bir köşesinde uyuan bir dragon koymuştum...

Grup kavga cıkarmak için bara girdi...
TAm kavga edecekler... hepsine birer spot...
Tutu...
Evet arkaşlar... sol köşede uyuna bir dragon görüyorsunuz...

Playerlar... ZAten ben bu eli garsonu cağırmak için kaldırmıştım...

Bende bu fire ball ı aşçıya fırını yakmasında yardımcı olamak için gibi geyikler geçiyordu..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
selenity
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by selenity »

valla bizim oyunlarda her hana gittiğimizde kavga çıkıo nedenleri ya ben (sor. cha 22) yada paladinimiz (hancı kesmeye bayılır da) ama DM en son adamın karşısına epic wiz. hancı çıkardı üstüne bizim clericden silence ve bi arkın kılıcından feeblemind yedi.üstüne de hancı tarafından zehirlendi ve en sonunda yapacak bişi kalmadı hancıya nanik yaptı,hancı da buna dil çıkardı ( bu sırada grup yerlerdedir)
sonra Lord AO gelir ve tanrıları güldürdüğümüz için +4 moral bonus verir :D
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Genel olarak oyunlarda karsimiza cikan veya cikarilan Hanci modelleri Oyun Yöneticisinin has adamıdır ve ona laf soylemek laf atmak mantıksızdır. Kendi oyunlarımda oyunun eglence düzeyine ve şehir yapısına göre Hancı karakterini oynamayı tercih ediyorum.

Neden hancı korkak ezik hayalperest çıt kırıldım masum panik atak obsesif kleptomanik olmasınki. Ayrıca oyuncuların alakasız yere durmadan kavga çıkarmalarını önlemek için oyun içi önlem yerine oyuna başlamadan önce uyarı yapılması uygundur. Eğer uyarı veya konuşma yararlı olmayıp oyuncu sizi terslerse zaten o oyun oynanmaz o oyuncuda oyuncu değildir başka bir şeydir.

Saygılarımla.
Post Reply