Ufak bi Öadır
-
Logan
- Kullanıcı

bir an durdu birisinin bir şey sölemesini bekler gibi sonra kafasını öne eyip cadırdan cıktııı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
şövalye sabırla bekledi...etrafına baktı. bir tapınak dolusu insanın bu kadar tepkisiz olması onu şaşırtmıştı doğrusu...
"vampirler...çocukların, kadınların masum insanları hiçbir neden yokken yok eden varlıklar. katiller onlar majenta. onlara karşı bir şavaşmalıyız. Lakin ben burda daha fazla oyalanamam...gitmem gereken başka yerler var. Senden istediğim bir şey var. tapınağınızda ve karargahınızda bu konu hakkında bilgisi olmayan kalmasın. benim şimdilik gitmem gerekiyor. beni aramkla vakit kaybetme, ben seni bulurum." arkasını dönüp gidecekken. "bunu olabildiğince hızlı ve etkili yapmaya çalış. sana güvenim tam."
şövalye arkasına döndü kapıdan çıktığı gibi diğer hedefine doğru yola çıktı. Burock'un tapınağına...
"vampirler...çocukların, kadınların masum insanları hiçbir neden yokken yok eden varlıklar. katiller onlar majenta. onlara karşı bir şavaşmalıyız. Lakin ben burda daha fazla oyalanamam...gitmem gereken başka yerler var. Senden istediğim bir şey var. tapınağınızda ve karargahınızda bu konu hakkında bilgisi olmayan kalmasın. benim şimdilik gitmem gerekiyor. beni aramkla vakit kaybetme, ben seni bulurum." arkasını dönüp gidecekken. "bunu olabildiğince hızlı ve etkili yapmaya çalış. sana güvenim tam."
şövalye arkasına döndü kapıdan çıktığı gibi diğer hedefine doğru yola çıktı. Burock'un tapınağına...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
tam kyssa la konuşucakken logan nın davranışı dikkatini çekti " bekle kyssa birazdan gelicem" sonra tapınaktan yeni çıkmış olan loganın yanına doğru gitti tapınağın çıkışında loganı omzundan tuttu loganını dönmesiyle birlikte konuşmaya başladı "ilgisizmi bizi ilgisizliklemi suçluyorsun hem bunun üslublada ilgisi yok bazen bizler meşgül olabiliyoruz bu durumda senin göstermen gereken biraz sabır ve anlayış bu tapınakta herkes kabul görülür üslübü ırkı hiç farketmez sadece kalbin doğru yolu bulsun yeter ama gitmekte ve kalmakta özgürsün seçim senin" karşısındaki kişinin tepkisini bekledi daha sonra tapınağın içlerinde hükümlü şovelyenin çağrısını işitti onun yanında rahip majentayı gördü iyice kulak verince şovelyenin dediklerini net bir şekilde duydu "vampiler" diye mırıldandı şovalyenin gayet haklı olduğunu biliyordu şovelyenin dediklerini düşünüyordu bi yandan rahip majentanın yanına doğru yürüyordu rahipin yanına geldiğinde kısık bir sesle koşnuşuyordu " neler oldu başrahip şovalyenin söylediği şeylerin bir kısımınıi işittim duyduğum kadarıylada haklı bu konuda bizde birşeyler yapabiliriz" sonra lordunun sembolü olan madolyonun tuttu bir anlağına madolyona baktı
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Vampirler. Daha önce hiç karşılaşmadığı, hep söylentilerini duyduğu, aslında varlıklarından bir miktar şüphe de ettiği varlıklar. Neden saldırıya geçsinlerdi ki durup dururken? Ve neden oraya? Bir vampir düşman olmak için mi dünyaya geliyordu? Bu yaşamanın nasıl bir amacıdır?Ne kadar çok soru gelmişti aklına birden. kimseyle düşman olmak istemezdi.
Ama artık Dragonfire'a bağlı ise emirleri dinleyecekti. Kurallara bağlı olmak hoşuna gitti biraz, yeni bir şey olduğu için belki de. Sorumluluktan kurtulmak rahatlatıcıydı. Bu kadar dengesiz biri için garipti bunlar aslında. İçinden neden vampirlerle beraber değil de vampirlere karşı olduklarını düşünmüş olması pekala mümkündü.
Ama artık Dragonfire'a bağlı ise emirleri dinleyecekti. Kurallara bağlı olmak hoşuna gitti biraz, yeni bir şey olduğu için belki de. Sorumluluktan kurtulmak rahatlatıcıydı. Bu kadar dengesiz biri için garipti bunlar aslında. İçinden neden vampirlerle beraber değil de vampirlere karşı olduklarını düşünmüş olması pekala mümkündü.
come get some
Selam Sana
Atıyla hızla çadırın yakınında durdu.... Ã?adırın kapısını hızla yanlara atarak içeri girdi... İçerde insanlar oturuyor , dua ediyor veya şiir ve uyaklar üzerinde çalışıyordu... Rahibin gözü hemen Hükümlü şövalyeyi aradı.. Ancak bulamadı... Gözüne biri çarptı... Ã?arpmaması mümkün değildi... Lysana ve Wicked oturuyorlardı... Lysana'ya doğru yaklaştı ve
"Affedersiniz... Hükümlü şövalye adında biri buralara geldimi ? Yada buradamı ?... Eğer buradaysa ona Oren Ruhbanının döndüğünü iletebilirmisiniz ?"
"Affedersiniz... Hükümlü şövalye adında biri buralara geldimi ? Yada buradamı ?... Eğer buradaysa ona Oren Ruhbanının döndüğünü iletebilirmisiniz ?"
yanına gelen yeni yabancıya bir süre baktı sonra sade bir ses tonunda konuştu " hayır hükümlü şovalye azönce tapınaktan ayrıldı galiba savaşçılarn mabedinine gidicek eğer hükümlü şovelye tekrar buraya gelirse mesajınızı iletmeye çalışırım"
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Saoln
Teşekkürler.. " ve tüm tapınağa seslendi.... "Sayın tapınak müridleri ve dua edenler... Size büyük bir ihtimalle Hükümlü şövalyenin bildirmiş olduğu bir çağrı yapıyorum... Gelin... Ancak siz bütün lordlar ve leydiler.... Yardım edenleri başımızın üstünde tutarız... Etmeyenlere ne kastımız ne kötü düşüncemiz değer... Ancak yardım etmeyenlerin ne zaferde ne yenilgide hakkı ve sözü olacak... Yardım etmeyenlerin ne ganimette ne kayıpta gözü olacak... Birgün gelecekte tarih bu savaşı yazdığında evlatlarınıza 'Bu savaş geçerken ben bir tapınakta dua ediyordum' demeyi göze alabilecekseniz... Kimseye diyecek lafım yoktur... Ancak erdemlerin en yücelerinden adalet ve onur çağardıkça biz Oren müridleri savaşacağız.. . Son Oren savaşçısı , son rahip ölene kadar bu savaş bitmeyecektir.... BU DİYARDA KAHRAMANLAR TÃ?KENMEZ !" ve atına atlayarak aklından Khazor'un feda ettiklerini , dünyayı kurtarmak için olan çabalarını , Hükümlünün adalet için yanan kalbini ve bu sadece dua eden topluluğu düşündü... Tanrılar insanlara ve diğer canlılara beden ve akıl vermişlerdi.... Ancak insanlar ve diğerlerinin bir kısmı herşeyi tanrılardan istemekten vazgeçmeyecek diye düşündü... Hızla Burock tapınağına at sürdü
"Erumollien!" diye seslendi Hükümlü şövalye. "Bende senin yanına geliyordum. kusura bakma tamamen unutmuşum senin geleceğini tamamen unutmuşum kusura bakma. Seni yeni Burock'un savaşçıları changes ve Thlyrotel'i tanıştırayım. Tapınakta nasıl? Hareketlenme var mı?" Hükümlü ileriye bakar. Sizler dostlar buradan Zamanın Karargahına gidin isterseniz bakalım oaradn herhangi bir destek alabilecek miyiz? ben burada işimi bitirdikten sonra sizinle Ã?ATLAK KAZAN hanında buluşmak üzre yola çıkarım, tamam?" Hepsine tek tek baktı
"Bol şanslar. Erumollien eğer kabul edersen benimle gelmeni istiyorum."
"Bol şanslar. Erumollien eğer kabul edersen benimle gelmeni istiyorum."
Tüm güzelliği ile beyaz bir güvecin, çadırın semalarında yükseldi, yapması gerekeni biliyordu.. komutları kesin olarak almıştı.. sonra alçaldı.. ufak çadırın girişinden süzüldü.. içeri girdiği gibi bulunduğu mekan değişmişti.. ama bulunduğu çevre güvercinin umurunda bile değildi.. işte ordaydı.. kırmızı bir cübbesi vardı, üzerindeki kutsal aura'yı bu güvercin bile sezebiliyordu...sonra yavaşladı.. rahibenin hemen önüne mektubu bıraktı.. bırakmasıyla çadırı terk etmesi bir oldu güvercinin...
Mektup elfçeydi.. pek düzgün bir el yazısı ile yazılmamıştı...
Kutsal rahibe Lysana...
Hakkımda hiçbir şey bilmediğinizin farkındayım.. sizinle tanışmamız çok kısa sürmüştü.. ama şimdi çıkacağım kutsal görevde sizinde büyük bir rol oynayabileceğiniz bir gerçek, bunu bir dostun ricası değilde, tanrınıza ve bu diyarın halkına karşı bir görev belleyin.. diyarda başlatılan vampir avında sizinde bulunmanız dileğiyle..
Saygılarımla Thlyrotel..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
beyaz güvercinin getirdiği mektubu dikkatle okudu mektupta söylenenleri beyninde tarttı uzun süredir sessiz kalan başrahiple tekrar konuştu elindeki mektubu gösterdi " hükümlü şovalyenin bahsettiği çağrı onunla ilgili bir mektup ama tabi mektup şovalyeden değil başka birine ait ve mektupun sahibini tanıyorum kısa bir süre bu tapınaktaydı elf bir ranger dır kendisi vampirlerle yapılıcak olan mücadaleden bahsediyor nediyorsunuz rahip majenta sizde katılcağınızı söylemiştiniz artık zamanı gelmedimi lordumuzun inancıyla bizimde birşeyler yapmamız gerekiyor" kendi odasında bulunan yay ı aldı ve sırtına geçirdi tekrar tapınağın ana bölümüne geldi dragofire ın sembölünün önünde diz çöktü avuçlarını birleştirdi gözlerini kapadı lorduna dua etmeye başladı " lordum artık mücadele etmemin zamanı geldi bu mücadelede sizin yolunuzda insanlara yardım etmek için bana sabır ve güçbahşedin" diye başladı yüreğinde lorduna seslenen dua duasını tamamladıktan sonra ayağa kalktı bakışlarını başrahibe yöneltti " başrahip geliyormusunuz"
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
Logan
- Kullanıcı

hükümlünün çarısını duyarak hükümlünün yanına yanaşarak...
bende sizn bu haklı mücadelenizde yanınızda bulunmak i,stiyorum...
kötü olan her şey
benim düşmanımdır...
Lysana laydim dedgi dogru biraz sabır sabretmeyi bir türlü örenemiştim.
kılıcım la sizin yanınızdayım...tabi kabul ederseniz
bende sizn bu haklı mücadelenizde yanınızda bulunmak i,stiyorum...
kötü olan her şey
benim düşmanımdır...
Lysana laydim dedgi dogru biraz sabır sabretmeyi bir türlü örenemiştim.
kılıcım la sizin yanınızdayım...tabi kabul ederseniz
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
başrahibin seçim için danışımı
başrahip içeri girdiğinde soluk soluğaydı wampir avını duymuştu ama bu konuda emin olmadığı bazı sorular wardı yine de genel düşüncesi ittifakın yararlı olabileceğğiiydi adalet we sükunet diyarda esmeliydi ama bu tek başına werilecek bir karar değildi ulu Dragonfire'a danışmak isteyen başrahip meditasyon yapmak için tapınağın büyük ejder figürü bulunan sunağına yaklaştı büyüsünü we zamanını burada tapınarak geçirecek sunağı bunlarla dolduracak Dragonfire'dan bir işaret bekleyecekti ...
kutsal tören giysilerini giymiş olarak sunağa yaklaşan başrahip Just_wiN önünde bağdaş kurup oturdu we tanrısına dua etmeye başladı sunak odası rahibin dualarıyla çınlamaktaydı...
kutsal tören giysilerini giymiş olarak sunağa yaklaşan başrahip Just_wiN önünde bağdaş kurup oturdu we tanrısına dua etmeye başladı sunak odası rahibin dualarıyla çınlamaktaydı...
çok zaman geçti çok şey değişti...
İnsanlar en sonunda düşmanın ve tehlikenin boyutlarının farkına vardılar diye düşündü. Diyarın dört bir yanından insanlar uyanıyorlar bu gerçekten umut verici. Daha fazlasını bekliyordu. en azından 2-3 gün daha burada bekleyecekti...
İshtarin'i ve diğer Burock savaşçılarını karargahlara yollamıştı oradan destekçiler bekliyordu Hükümlü ve eğer bu savaş başarılı olursa adaleti sağlamak adına çok büyük bir adım atılmış olacaktı...
İshtarin'i ve diğer Burock savaşçılarını karargahlara yollamıştı oradan destekçiler bekliyordu Hükümlü ve eğer bu savaş başarılı olursa adaleti sağlamak adına çok büyük bir adım atılmış olacaktı...