Kör Ejderha Kumarhanesi ! `GIZLI GOREV KAGIDINIZ BURADA!

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Demek su eski MASK'in hanceri..."
Sovalyenin Zirhli dikenli sag eli bir anda istemsizce sol kolaltina dogru hareket etti fakat adam bir tereddutten sonra elinin kontrolunu tekrar kazandi.
"Demek su Corax Tigerheart tarafindan oldurulup -Eski savas tanrisi Malovan'dan aldigi yardimla tabii- fakat kendisine varis olarak son gucunu Quel-Shin'le paylasan Tanri'nin hancerini istiyodun..."
Talen ictigi ickinin tadindaki bozuklugu simdi farketmisti... Midesi kaynarken, gozlerinde hafif bir kararma baslamisti...

Sovalye more pelerinini savurarak arkasini dondu ve Talen'e bakmaya devam etti: "Kusura bakma ama ceneni biraz oynatmak icin biraz fazla sey istiyorsun gibime geldi... Yine de su bahsettigin hancer ilgimi cekti... Hancerin yerinin bilgisi icin kimlerle... *konusmam*... gerekiyor?"
Adamin yuzunde karanlik bir ifade beliginlesmisti...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ince adam iyice koltuguna gomuldu." Sanirin bu konu$mayi biraz ertelesek daha iyi. O zaman hazırlıklı olurum ve hemhancerle ilgili bilgileri hemde aradığın bilgileri sağlamış olurum, tabi hala ilgileniyor olursanız."

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan en sonunda Adonisin bahsettiği kumarhaneyi bulmuştu...Atını binanın ahırına götürdükten sonra girişe doğru yöneldi...Binanın içi oldukça loştu,özellikle dışardan yeni gelen birisini rahatsız edecek kadar...Erethan gözlerinin ışığa alışması için bir süre kapıda bekledikten sonra Adonisi bulmak için çevreye şöyle bir göz gezdirdi...burda değildi...henüz...köşedeki masaya ilişti gözleri,gizlilik istemişti Adonis bu masa oldukça iyiydi masaya doğru ilerledi ve sandalyesini kapıyı görecek şekilde çevirdi...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adonis kumarhaneye girdiğinde erethan onu farketmekte zorlanmadı. Kara zırhlı adam neredeyse iki metre boyundaydı ve adama yakın duran herkes gözlerinde bir dehşet ifadesi ile ona bakıyorlardı.

Erethan adamın kara kısa saçlarının renginin biraz grileşmiş olduğunu farketti... Hatta saçının bazı bölümleri tamamen beyazlamıştı... şovalye adeta cansız gözlerle dimdik yürüyerek Erethan'ın oturduğu yere geldi ve yanındaki sandalyeye oturdu. Erethan ilk defa bu kadar yaklaştığı şovalyenin korkunç aurasını hissetti...

Adonis oturarak Erethan'ın gözlerinin içine dimdik baktı...
"Gelmene memnun oldum..."
Adamın yüzünde hiçbir duygudan eser yoktu...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan savaşçının Aurasını sezdi,daha öncede bu tip bir his yaşamıştı kulesinde yaptığı bazı çalışmalarda...evet bu savaşçıda bir farklılık vardı,birşeyler göründüğü gibi değildi,bu görünüş sanki gerçeği saklamak için uydurulmuş bir kılıf gibiydi...ancak Erethan bu hisslerini kanıtlıyacak somut bir delil bulamıyordu...büyüleriyle dahi bulamamıştı...ama başbüyücü tecrübeliydi,hislerine güvenmeyi öğrenecek kadar tecrübeli...
"Bende...bir üçüncü kişiden bahsetmiştin..."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Nezih kumarhanenin genç ve yakışıklı sahibi olan, ince sarışın adam yeni katılımcıların masasına yaklaştı. Alışkın olunduğu üzre işgüzar sırıtışını takınmıştı. "Beyler daha rahat bir yerde konuşmaya ne dersiniz?"
Konukların cevaplarını beklemeden çalışma odasına doğru ilerlemeye başladı.

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adonis yüzündeki ifadesizlikle ayağa kalktı ve adamı çalışma odasına kadar izlemeye başladı...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan düşünceliydi...bu insanları tanımıyordu...böyle bir maceraya atılmak akıllıcamıydı gerçektende..."heh...denemeden bilemezsin" dedi kendikendine ve ikiliyi takip etti
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

İnce sarışın adam mutfağın hemen yanındaki odasına hızla girdi. Sonra diğerlerin girişini bekledi. kapıyı kapadı ve koruma büyüsünü çalıştırdı.
İçki arabasının hemen yanındaki masanın üstü harita ve parşömenlerle doluydu. İnce adam hiç konuşmadan kişiyi buyur etti ve masayı gösterdi.
Onların tepkilerini bekledi.

*Talen Quicksilver
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan masaya doğru yanaştı ve üzerindekileri incelemeye başladı...takdirini te kaşını havaya kaldırarak belli etti...elini ince adama uzattı "Sıkı bir çalışma dostum,görüyorum ki benim büyülerime pek gerek kalmamış...bu arada kendimi tanıtmadım...Erethan..."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adonis ölüm sessizliğini korudu. Talen'i her zamanki gaddar bakışlarıyla süzerken, Erethan'ın haritalarla meşgul olduğu sırada karanlık bir sırıtış fırlattı.
"Büyü Kulesinin Başbüyücüsünü boş yere rahatsız etmediğimizden eminim... Kara Tanrı MASK'in hançerini nasıl bulacağız Talen... Seni dinliyoruz..."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

"Yüce büyücüyü tanıyorum. Siz beni nekadar tanımasanızda , ama takdir edersinizki tanınmamakta benim işim." İnce adam alışa geldik sırıtışını takındı.
"Elbetteki sizinde pekçok faydanız olacak bu konu hakkında. Ama öncelikle anlaşmamız gereken başka bir konu var-ki anlaşacağımıza eminim. Uzlaşacağımız konu beklentiler ve istekler. Herkese göre bir ödül ve herkesin yapması gereken bir görev olcak. Benim tek istediğim Hançer . O hançer benim olmalı bilgilerim ve rehberliğim karşısında ödülüm bu olmalı. Siz sövalye diğer bilgileri ve başbüyücü yine bilgi ve ilginizi çekecek başka bir-iki ödülü alacaksınız. Tabiki bu yolculuk ve ortaklıkta güven önemli bir mesele -ki özellikle benim mesleğimde bu hayati bir konudur. Bunun içinde tabiki başka büyücü dostlardan bir iki önlem aldım ama bunlara geçmeden önce bu konularda anlaştığımıza emin olmalıyım. Anlaştıkmı?"
İnce adam rahat koltuğuna kendisini yavaşça bıraktı ve koltuğa iyice gömüldü.

*Talen Quicksilver
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Ben yanlızca bu hançeri incelemek istiyorum...araştırmam sonuçlandığında onunla ne yapacağınız beni ilgilendirmiyor...bu sizin için uygunsa hiçbir problem yok demektir"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Devam et Talen, fakat bana aradığım bilgiyi vermeden o hançere dokunamazsın... Hançer'in zayıf zihinlere korkunç şeyler yaptırdığın duydum. O hançer Erethan tarafından incelenmeden senin eline geçemez... Yeni bir karanlık güç yaratmaya niyetimiz yok sanırım..."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ince adam oturdugu yerden hafif dogrulara $ovalyeye bakti; "Size soz verdeigim bilgiler $u anda buyulu bir kasada saklaniyorlar. Anla$mayi tamamlamak icin dondugumuzde bilgiler alacaksiniz. Yuce buyucu ilede anla$acagimiza eminim. Buyuculer ve guclu e$yalarla herzaman cok ilgiliyimdir. Haritalardan ve sembollerdende anla$ilacagi gibi Hancer kolayca alinabilecek biryerde degil-ki zaten kimsede boyle bir$eyi beklemiyordu. Ama hancerin sadece gercek bir mask tarafarinin elinde cali$acagi rivayet edilir. Neyse $imdi ghuven meselesine gelelim. Meslegim icabi pek kimseye guvenmem, banada pek guvendiginizi sanmiyorum. Bunun icin bir buyu kullanicisina bu 3 bilezigi yaptirdim. Bu bilezikler guven meselesini halledecekler. 3`u birbirinin ayni ve grup olu$turacak $ekilde tasarlandilar. Ihanet edilmezbir grup. Belki yuce buyucu bilezikleride incelemek ister takmadan once." Ince adam i$guzar siriti$ini takindi.

*Talen Quicksilver
Post Reply