Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan Adonis çıktıktan sonra bir süre düşündü..."Neden olmasın" dedi daha sonra kendi kendine,nede olsa Eldarinde artık konseydeydi bir süre yokluğu idare edilebilirdi...Odasına doğru ilerledi,hazırlanmak gerekiyordu...sandığından yolculuk için kullandığı cübbesini çıkardı,üzerindeki makamını belli etmek açısından uygun olsada bu tip bir iş için elverişli değildi...Akşama doğru hazırlıkları bitmişti,ahıra indi ve Atını hazırladı,birkaç dakika içinde hana doğru yola çıkmıştı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Amras__Fefalas wrote:RP DIşI: Pardon millet,bilgisayar bozulmuştu da daha yeni yaptırdım.

RP İÃ?İ: Amras efendisinin seslenişini duydu ve kendinden emin adımlarla onun odasına yürüdü.Kapıyı çaldı ve içeri girdi.Büyük üstadı çalışırken görmek onu şaşırtmamıştı.Uygun bir zaman beklemeye başladı,sonra:
"Buyrun efendim,beni çağırdınız.Sizin için elimden ne gelir??"
Eldarin yeminer in dökümanlarını büyük bir hızla okumuştu ve konsey hakkında artık kusursuz bir bilgi dağarcığına sahipti.
kitabın sert kapağı onun ufak bir göz hareketiyle kapandı,ardından diğer bir kitap önüne gelerek sayfaları birer birer açılmaya başladı.
bu sırada Amras uzun süredir beklendiği odaya gelir Eldarin in izniyle içeri girer...
Eldarin hafifçe başını kaldırır.Amras ın karşısındaki; gölgelere sinmiş fakat ağzı ve sivri burnu belli belirsiz görünebilen çimen yeşili gözleri parıldayan bir surettir
''evet Amras.seni bekliyordum.söyle bakalım dileğin nedir?''
Eldarin tüm hisleriyle ona yönelmişti.bu amras ı biraz huzursuz ediyordu.bunu gizleyemezdi...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor kuleden bir anda yok oluvermişti bunu sebebini kimse bilmiyordu sadece efendi yeminer biliyordu giderken kahkahası yankılandı salonlarda

Rp Dışı : Yok oluşun sebebi tapınklar kısmında var arkadaşlar karanlığın yolu die bi tapınak yeminer inki
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Findor bir anda yok oldu arkasında sadece zalim birkahkaha bırakarak grenn vakit kaybetmeden efendi Erethanın odasına girdi ''efendim findor yok oldu hiçbir iz bırakmadan kendi büyüsü ile değil efendim arkasında zalimbir kahkaha vardı soğuk ve ölümcül efendi yeminerinkine benziyordu.Sanırım ben burda yokken çok olaya olmuş efendim.Yeminer nerde''.İçerideki kişiyi sonradan fark etti bir şovalyeydi ilginç bir konuşma geçiyor olmalıydı aralarında şövalyeye selmverdi ve tekrar erethana döndü ''efendim buraya geliş sebebim kuleden ayrılacağımı bildirmekti burada daha fazla birşey yok benim için artık öğrendiklerimi gerçek hayyata uygulamak ve geliştiemek.''
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Tüm güzelliği ile beyaz bir güvercin, dev kulenin çevresinde süzüldü.. ayaklarında tuttuğu bir zarf vardı ve gitmesi gereken yeri biliyordu...
Hızla pencerelerden birinden içeri süzüldü, kızıl cübbesini daha yeni almış büyücü Hrisskar'ın odasına girdi.. orada masanın üzerine mektubu bıraktı.. elfçe yazılmış bir mektuptu bu...
Eski dostum Hrisskar..
Seninle ayrıldığımız günden beri, eski günlerimizi yad ediyorum.. kaderin bizi başka şekilde buluşturmasını dilerdim.. ama sana ihtiyacım var dostum..diyarda başlatılan vampir avına katılıyorum, seninde orda olmanı beklerim..
Sevgilerimle Thlyrotel...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Mektubu okuduktan sonra esi dostunun yardımına gitmeye karaverdi one borçlu idi ve kuleden ayrımasının simdi gerçek bir nedeni olacaktı vakit kaybetmeden eşyalarını topladı ve dotunun bulunduğu karargaha doğru yola yola koyuldu.

Kulaenin kapısı arkasında kapandığında bu yere bu kuleye birdaha dönüp dönemiyeceğini bilimiyordu burası onun için büyükbir önem taşıyordu ama artık buradan ayrılması gerekiyordu ''elveda''dudaklarından dökülen son sözcük buydu arkasını döndü ve kuleden uzaklaştı kırmızı pelerini rüzgarda dalgalınıyordu ve onu tekrar kuleye götürmek için geri çekiyor gibiydi.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Amras bu yoğun ilgiden rahatsız oluyordu;çünkü genelde gölgelerin içinde,gözden uzakta olmaya alışmıştı.

"Yeminer sizin de bildiğiniz gibi öldü--daha doğrusu yok edildi.O benim shalafimdi ve her zmn en iyiyle çalışmak isterm.Bu yüzden yeminer gittiğine göre,sizden shalafim olmanızı diliyorum?"
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin ,Amras ın yeminer tarafından zorlu sınavlardan birine tabi tutulduğunu biliyordu.ve sınavı geçmişti.
Amras ın üzerinden bakışlarını bir an çekti Eldarin.düşüncelere daldı ...
Bu sırada amras karşısında, sinmiş gözlerle kendisini izlemekteydi.
''evet Amras.en iyiyle çalışma arzun beni oldukça memnun etti.elbetteki efendin olabilirim ve elbette sende benim çırağım olabilecek yeteneğe sahipsin.bu büyüye hizmet ettiğin sürece de böyle kalacak.''
ardından şatafatlı koltuğundan doğrularak kalktı ;amras ın gözlerindeki zeka dolu parıltıyı izledi.bu bakışlar onu oldukça memnun etmişti.ona çok eskilerden birinin yüzünü hatırlatıyordu.
Kendi yüzünü........
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Amras efendisinin düşüncelerini bilmiyordu ama kendisini süzdüğünü hissetmişti.Artık yeni bir shalafisi vardı,Eldarin.Ve sayesinde büyüye ve güce karşı olan bastırılamaz açlığını giderebilceğini biliyordu.

"Shalafim Eldarin,benden istediğiniz herangi bir şey var mı?" diye sordu.En çok istediği şey babasının öcünü almaktı ama o daha uzun süre sonra halledilecekti.şu an tek isteği yeminer'i yok eden gücü bulmaktı...

Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''hayır amras şu an senden istediğim herhangi birşey yok.ama kendini herhangi bir araştırma üzerinde yoğunlaştırabilirsin.ihtiyacım olduğunda beni zaten duyacaksındır...''
bu sözlerle beraber Eldarin in kara cüppesi hışırdayarak hafifçe savruldu;arkasını dönen Eldarin tekrar şatafatlı koltuğuna oturdu...
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Amras shalafisinin önünde saygıyla eğilerek dışarı çıktı ve araştırma yapmak için kütüphaneye yöneldi...

Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Anchorite wrote:Yolculuk tahmininden çok daha zor olmuştu, ama genede buna belki değer diye iç geçirdi uzun burunlu goblin. Kuleyi kocaman gözeleriyle süzdü bir süre daha süzdü. Kuleye doğru yerde sürünerek korkakça yaklastı kendisine sürekli buraya neden geldigini hatırlatıyordu. Eli istemsizce yanındaki ufak çantayı sıkıca tuttu. Birkaç kayanın arasında goblin yavaşça yükseldi ve kuleye dogru bagirdi:

"Ben Grok! Ben istemek ticaret yapmak! Ben toplamak ormanlardan kayalardan otlar, böcekler.. Ben istemek Ticaret..."

Gözleri kulenin çevresini yavasça gözlerken, sesi her kelimede biraz daha yükseliyordu.
Anchorite in önünde koskoca bir kule durmaktaydı ve devasa bir kapı onu karşılamaktaydı.sırt çantasından yayılan kötü bitki kokuları etrafa yayılmaktaydı.bu onu rahatsız etmiyordu.hatta ona cennetteymişçesine ilahi bir zevk veriyordu her soluk alışında.sonra heyecanla kuledekilerden bir yanıt beklemeye başlamıştı.bu sırada hemen arkasından birisinin ona doğru yaklaşmakta olduğu hissine kapılarak dönüverdi.
kimsecikler yoktu...
sonra burnunu çekerek tekrar kuleye döndü.
gökyüzü gözlerinde yavaş yavaş kara bulutlarla çevrelenmeye başladı.ve haince bir kahkaha kulaklarını sağır edercesine yükseliyordu.
Goblin burada bulunmanın onun için ne kadar büyük bir hata olduğunu düşünmeye çalışırken karanlıktan ölüm gibi soğuk sesler yükselmeye başladı.
''Gel!bize gel!sıcak ten ve tatlı kan!!!''
''seni bekliyoruz!seni istiyoruz!''
goblin ne yapacağını şaşırdı.nefes alamıyor göğsü sıkışıyordu.vücudu takatsizce yere devrildi.tüm kasları ve kemikleri uyuşmuş hareket etmesini engelliyordu.çığlık atmak istiyordu fakat vücudu bunu bile esirgemekteydi ondan.
karanlıktan gelen kahkahalar daha da arttı.goblin in korkak suratı kapkara göğe bakmaktaydı ki sessiz ve şuh bir ses tonunun fısıltılarını duydu.
''demek ticaret yapmaya geldin.'' ses burada iyice dalga geçer bir hal aldı.
ve ardından hiç beklenmedik şekilde yükselen ses tonu yüzüne çarpıverdi.
''tüccarların burada işi yoktur goblin!!!''
Derinden yükselen çığlıklar goblin i yutarcasına korku dolu yüzüne dalgalar halinde çarpıyordu...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

calis wrote:Calis kendisi gibi karacübbeli fakat kendinden dahaii bi büyücü olan eldarin in önünde eğilde ve
-konseye hoşgeldiniz efendi eldarin kendim gibi karacübbeli bir büyücü ile tanışmaktan onur duyarım.Ben elf büyücü Calis.
Eldarin den selamına karşılık alan calis onur duyarcasına arkasına döndü ve odadan çıkmak üzere harekete geçti.hala Eldarin i düşünüyordu.onda üzerinde huzursuzluk yaratan birşey vardı sanki fakat tanımlayamıyordu.

korku,soğukluk,düşünceden yoksunluk...

aklına gelen kelimeler bunlara benziyordu fakat bir türlü hangisinin doğru olduğu konusunda karar veremiyordu.belki hiçbiri,
belki de hepsi...
boş koridorda hafif cüppesiyle yavaş adımlarla kulenin büyük kütüphanesine gidiyor_
unutuvermişti!nereye gideceğini unutuvermişti.durdu ve düşünmeye koyuldu.
etraftaki aşırı soğukluk dikkat çekercesine artmıştı.koridorda tek başınaydı ve kulenin hertarafı kapalı olmasına rağmen bu soğukluğun nereden geldiğini merak ediyordu...
hafifçe yere eğildi.cüppesine sarındı...
ve karanlık...
içinde garip bir ürperti beliriverdi,tüm vücuduna yayıldı.
korkuyor muydu?ergenlik çağından beri karanlıktan korkmamayı öğrenmişti lakin şimdi kalbinin yerinden fırlarmışçasına neden küt küt attığını açıklayamıyordu.
kukuletasını arkadan öne aldı.şimdi diz çökmüştü ve yere doğru kıvrılmak üzereydi.
neredeyim ben?ve nereye gidiyorum?niye bu koridorda kısıldım kaldım?
ve ben kimim?!!!
aklına hiçbirşey gelmiyordu.hiçbir konu hakkında en ufak bir fikri yoktu.sanki düşünme yetilerini yitirmişti...
ve aklına demin hatırladığı birkaç söz geliverdi;

korku,soğukluk,düşünceden yoksunluk...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

herşey birden bire gözlerinden kayıp gitti.kulaklarına kuş ciyaklamaları gelmeye başladı.tüm soğukluğu üzerinden atmıştı ve korkusuna artık hükmedebiliyordu.ve geçmişi kısıtlı da olsa hatırlayabiliyordu.
gözlerini oğuşturdu.kafasını kaldırdı.etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrelenmiş bir diyardaydı.genişağaçların üzerinde şaheser sayılabilecek güzellikte evler yapılmış minik elf çocuklarının sesleri içlerinden geliyordu.
sonra ayağa kalktı.tam karşısında koca bir ağaç durmaktaydı.100 lerce metre yüksekliğinde devasa bir ağaç...
ve elfler adına yapılabilecek en müthiş mabed şekillendirilmişti bu ağaçta.
calis in gözleri daha bir açıldı...burayı tanıyordu...
''Grand Temple of the Sun!!!''dedi kendi kendine.
evet burası orasıydı.elfin doğup büyüdüğü şehir Nyissa...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

RP dışı not:bu yazının devamına Yüksek Büyücülük Kulesinde devam edeceğiz calis...
Post Reply