Büyü Konseyi
Yolculuk tahmininden çok daha zor olmuştu, ama genede buna belki değer diye iç geçirdi uzun burunlu goblin. Kuleyi kocaman gözeleriyle süzdü bir süre daha süzdü. Kuleye doğru yerde sürünerek korkakça yaklastı kendisine sürekli buraya neden geldigini hatırlatıyordu. Eli istemsizce yanındaki ufak çantayı sıkıca tuttu. Birkaç kayanın arasında goblin yavaşça yükseldi ve kuleye dogru bagirdi:
"Ben Grok! Ben istemek ticaret yapmak! Ben toplamak ormanlardan kayalardan otlar, böcekler.. Ben istemek Ticaret..."
Gözleri kulenin çevresini yavasça gözlerken, sesi her kelimede biraz daha yükseliyordu.
"Ben Grok! Ben istemek ticaret yapmak! Ben toplamak ormanlardan kayalardan otlar, böcekler.. Ben istemek Ticaret..."
Gözleri kulenin çevresini yavasça gözlerken, sesi her kelimede biraz daha yükseliyordu.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Kulede dolanan green efendi Erethan ın odasında haretlibir yartoşma sesi geliyordu çalışmalrına dönmesi gerekiyoru ancak o kulede yokken neler olduğunu merak ediyordu birtakım olaylar olmuştu bu kesin ama neler etraf çok sesizdi yeminer hiçi gözükmüyor ve soğuk aurasından hiç bir eserbir ürpeti duyuluyordu.Findoru Erethanın odasından cıkarken gördü meraklı gözlerle ona bakan findora hafif bir selam verdi ''burada neler oluyor usta yeminer nerde içeride hararetli bir tartışma varıd konu ne beni ilgilendiriyormu dostum sınav süresi botunca konulardan yeterince uzak kaldımda bana ardımcı olursan sevinirim dostum.Kulede pek fazla arkadaşı yotu green hatta hiç arkadaşo yoktu bundan şikayet etmiyodu hatta hoşuna bile gidiyordu yanlızlık onun en büyük dostu idi.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
şovalyenin yakışıklı iyi traşlı yüzüne bir gülümseme yayıldı ve gözleri hafifçe kısıldı:
"Memnun oldum başbüyücü Erethan... Sizinle özel bir şey konuşmak istiyorum. Mümkünse teke tek olmasını arzu ediyorum, nitekim vereceğim bilgiler ilginizi çekeceği gibi karşılıklı iyi bir dosluğun da başlangıcı olabilir yüce Erethan..."
Adonis sesi çok kalın çıktığında hafifçe öksürerek boğazını temizledi.
"... Afedersiniz... Diyarda büyücülerin hak ettikleri konumda olmadıklarına inanan bir kişiyim ve kendim de büyüden biraz anlıyorum. Sanırım sizin çırağınız bile olamayacağımdan da eminim..."
"Memnun oldum başbüyücü Erethan... Sizinle özel bir şey konuşmak istiyorum. Mümkünse teke tek olmasını arzu ediyorum, nitekim vereceğim bilgiler ilginizi çekeceği gibi karşılıklı iyi bir dosluğun da başlangıcı olabilir yüce Erethan..."
Adonis sesi çok kalın çıktığında hafifçe öksürerek boğazını temizledi.
"... Afedersiniz... Diyarda büyücülerin hak ettikleri konumda olmadıklarına inanan bir kişiyim ve kendim de büyüden biraz anlıyorum. Sanırım sizin çırağınız bile olamayacağımdan da eminim..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
"Pekala, eğer burasının güvenliği olduğu kanaatindeyseniz..." Adonis sözünü tamamlamasa da odanın içine biraz daha göz gezdirdi:
"Yüce Erethan, ilahi bir görev için yola çıktım."
Adonis oldukça gergin gözüküyordu ve yüzü gayet ciddiydi. Konuşurken Erethan'ın gözlerine bakmak yerine odayı paronoyak bir şekilde inceliyordu:
"Tanrım Büyük Oren adına gizli bir görevdeyim ve bu bilginin aramızda kalmasını rica ediyorum... Size uzun zamandır araştırıp, sonucuna ulaşamadığınız önemli bir bilgi karşılığında başka bir bilgi vermek ve dostluğumu sunmak istiyorum..."
Adonis kararlı kırpılmayan boşluk kadar kara gözlerini Erethan'a çevirdi...
"Yüce Erethan, ilahi bir görev için yola çıktım."
Adonis oldukça gergin gözüküyordu ve yüzü gayet ciddiydi. Konuşurken Erethan'ın gözlerine bakmak yerine odayı paronoyak bir şekilde inceliyordu:
"Tanrım Büyük Oren adına gizli bir görevdeyim ve bu bilginin aramızda kalmasını rica ediyorum... Size uzun zamandır araştırıp, sonucuna ulaşamadığınız önemli bir bilgi karşılığında başka bir bilgi vermek ve dostluğumu sunmak istiyorum..."
Adonis kararlı kırpılmayan boşluk kadar kara gözlerini Erethan'a çevirdi...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

RP DIşI: Pardon millet,bilgisayar bozulmuştu da daha yeni yaptırdım.
RP İÃ?İ: Amras efendisinin seslenişini duydu ve kendinden emin adımlarla onun odasına yürüdü.Kapıyı çaldı ve içeri girdi.Büyük üstadı çalışırken görmek onu şaşırtmamıştı.Uygun bir zaman beklemeye başladı,sonra:
"Buyrun efendim,beni çağırdınız.Sizin için elimden ne gelir??"
-*----------------------------
not: bu yazı birtakım sorunları düzeltmek için Yeminer tarafındane ditlenip boyutları uzatılmıştır.
-----------------------------
RP İÃ?İ: Amras efendisinin seslenişini duydu ve kendinden emin adımlarla onun odasına yürüdü.Kapıyı çaldı ve içeri girdi.Büyük üstadı çalışırken görmek onu şaşırtmamıştı.Uygun bir zaman beklemeye başladı,sonra:
"Buyrun efendim,beni çağırdınız.Sizin için elimden ne gelir??"
-*----------------------------
not: bu yazı birtakım sorunları düzeltmek için Yeminer tarafındane ditlenip boyutları uzatılmıştır.
-----------------------------
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Adonis'in sert yüz ifadesi biraz yumuşadı ve duygusuz anlamsız bir ifade eskisinin yerini aldı. Altın rünlerle kaplı more pelerinini (Erethan rünlerin Draconic harfleri olduğunu farketti) sağ omzunun üstüne alarak en yakındaki koltuğa sanki üzerindeki zırh değilmiş gibi rahatça kuruldu. Erethan'ın da oturmasını beklerken kalın sesinin bariton tınısı adeta bir cüce borusu gibi çıkıyordu:
"Eski Tanrılardan kalmış bir emaneti arıyorum. Yüzyıllarca karanlığı benimsemiş ve onu yönetmiş olan tanrı MASK'in bir hançeri olduğu söylenir. Hançer karanlığın en büyük hizmetkarlarından biri olmasına rağmen, onu yok etmenin de en önemli anahtarlarından biri olabilir. Amacım yok olmuş bu eski Tanrı'nın emanetinin yerini öğrenmek ve onu elde etmektir... Elbette bu eşyayı bulmak gizli bir görevdir ve başkasıyla paylaşılmamasını rica ediyorum sizden Yüce Erethan..."
Adam çivili zırhlı eldiveniyle omzunu ovuşturdu.
"Bu eşya bulunduğunda ilk inceleme fırsatının size verileceği konusunda da teminat veririm. Ayrıca yüzyıllardır diyarın tarihinde geçen büyük kahramanlar savaşçılar, barbarlar hatta hırsızlar olmuştur. Oysa yaşanan olaylarda büyücülerin katkıları tartışılmayacak derecede büyüktür. Ben size bu kahramanlardan biri olma şansını da sunuyorum başbüyücü Erethan..."
Adonis'in sesindeki hafif heyecan tekrar duruldu:
"Eğer arzu ederseniz bu kaybolmuş artifact'i bulurken bana eşlik edebilirsiniz ve zamanı geldiğinde karanlığı ve adaletsizliği yok edecek bu büyük eşyanın bulunmasında payınız olduğu için tarihe altın harflerle kazınacağınızı size garanti ederim..."
"Eski Tanrılardan kalmış bir emaneti arıyorum. Yüzyıllarca karanlığı benimsemiş ve onu yönetmiş olan tanrı MASK'in bir hançeri olduğu söylenir. Hançer karanlığın en büyük hizmetkarlarından biri olmasına rağmen, onu yok etmenin de en önemli anahtarlarından biri olabilir. Amacım yok olmuş bu eski Tanrı'nın emanetinin yerini öğrenmek ve onu elde etmektir... Elbette bu eşyayı bulmak gizli bir görevdir ve başkasıyla paylaşılmamasını rica ediyorum sizden Yüce Erethan..."
Adam çivili zırhlı eldiveniyle omzunu ovuşturdu.
"Bu eşya bulunduğunda ilk inceleme fırsatının size verileceği konusunda da teminat veririm. Ayrıca yüzyıllardır diyarın tarihinde geçen büyük kahramanlar savaşçılar, barbarlar hatta hırsızlar olmuştur. Oysa yaşanan olaylarda büyücülerin katkıları tartışılmayacak derecede büyüktür. Ben size bu kahramanlardan biri olma şansını da sunuyorum başbüyücü Erethan..."
Adonis'in sesindeki hafif heyecan tekrar duruldu:
"Eğer arzu ederseniz bu kaybolmuş artifact'i bulurken bana eşlik edebilirsiniz ve zamanı geldiğinde karanlığı ve adaletsizliği yok edecek bu büyük eşyanın bulunmasında payınız olduğu için tarihe altın harflerle kazınacağınızı size garanti ederim..."
Bir Hançer Mask'ın bir hançeri...Erethan çömezlik yıllarından beri büyülü eşyalara meraklıydı...
"Teklifiniz ilgi çekici Adonis...Doğrusu ismimin Altın harflerle yazılması pek önemli değil,ama bu Hançer'i incelemek isterim,yanlız bulduğumuz zaman ne için kullanılacağını öğrenebilirsem bu maceranızda size katılmaya daha hevesli olabilirim..."
"Teklifiniz ilgi çekici Adonis...Doğrusu ismimin Altın harflerle yazılması pek önemli değil,ama bu Hançer'i incelemek isterim,yanlız bulduğumuz zaman ne için kullanılacağını öğrenebilirsem bu maceranızda size katılmaya daha hevesli olabilirim..."
Adonis sakalsız çenesini zırhlı eldivenindeki bir dikenle kaşıdı:
"Ne için kullanılabileceğini henüz ben de bilmiyorum başbüyücü Erethan. Tek bildiğim din bilginlerinin bu karanlık gücün eşyasının sırlarını aydınlatabilmelerini ummamdır. Uzun yıllardır yok olmuş bu eşyayı nasıl bulabileceğimiz hakkında bir fikriniz var mı? Büyücülerin yoğunlaşarak bu tür eşyaların yerlerine ait ipuçlarını görebildiklerini duymuştum..."
"Ne için kullanılabileceğini henüz ben de bilmiyorum başbüyücü Erethan. Tek bildiğim din bilginlerinin bu karanlık gücün eşyasının sırlarını aydınlatabilmelerini ummamdır. Uzun yıllardır yok olmuş bu eşyayı nasıl bulabileceğimiz hakkında bir fikriniz var mı? Büyücülerin yoğunlaşarak bu tür eşyaların yerlerine ait ipuçlarını görebildiklerini duymuştum..."
"Tarih tabii ki yüce Erethan..."
Adonis ayağa kalkarak elleri arkasında bağlı odadaki ilginç eşyaları incelemeye koyuldu:
"Bildiğim kadarıyla MASK, Savaş Tanrısının seçilmişi tarafından katledildikten sonra kendine bir varis bıraktı. Corax Tigerheart denen barbarın elindeki kılıcın tam tersi güçlere sahip olan bir hançer Quel-Shin adındaki vampire verildi. Bu Vampir'in Tanrılık güçlerine sahip olduğu söylenir..."
şovalye yeniden Erethan'ın yanına yaklaştı:
"Fakat bundan sonrası tarihte yazmaz yüce Erethan. Oysa ondan sonrasını ben biliyorum..."
Adonis ayağa kalkarak elleri arkasında bağlı odadaki ilginç eşyaları incelemeye koyuldu:
"Bildiğim kadarıyla MASK, Savaş Tanrısının seçilmişi tarafından katledildikten sonra kendine bir varis bıraktı. Corax Tigerheart denen barbarın elindeki kılıcın tam tersi güçlere sahip olan bir hançer Quel-Shin adındaki vampire verildi. Bu Vampir'in Tanrılık güçlerine sahip olduğu söylenir..."
şovalye yeniden Erethan'ın yanına yaklaştı:
"Fakat bundan sonrası tarihte yazmaz yüce Erethan. Oysa ondan sonrasını ben biliyorum..."
Adonis omzunun üstündeki pelerinini düzeltti:
"O halde sizi yarın akşamüstü Kör Ejderha Hanı'nda bekliyor olacağım yüce Erethan. Bu önemli görevde bize yardımcı olacak bir kişi daha var ve ayrıntılar konusunda beraber konuşmamız daha iyi olur sanırım..."
Kara şovalye arkasını dönerek kapıya yöneldi:
"Tarih Erethan... İsmimizi yazacak..."
"O halde sizi yarın akşamüstü Kör Ejderha Hanı'nda bekliyor olacağım yüce Erethan. Bu önemli görevde bize yardımcı olacak bir kişi daha var ve ayrıntılar konusunda beraber konuşmamız daha iyi olur sanırım..."
Kara şovalye arkasını dönerek kapıya yöneldi:
"Tarih Erethan... İsmimizi yazacak..."