veya elinde kitap olmayanda olur yani burdan birileriyle buluşup onlarla RP hakkında konuşmak falan için weya herhangi bişi için GAZIANTEP'te olmanız yeterli
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
bulamazsan netten indir kitapları.gerçi artık heryerde var kitaplar ama aradığın hangi dünya hangi sistem vs. gibi açıklayıcı bilgiler verirsen url yollayabilirim.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
yeni kitapların url yardımı ile de olsa indirilemez diye biliyordum.eski edt kitapları indirebilirsin diyebilirim sana ares.ama changes biliyorsan son çıkan kitapların indirebilineceği bi url bana da söylersen sevinirim.
iniyor abicim iniyor biz onlarca indirdik zamanında
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Masaüstü oyunlar hakkında her türlü kaynağı P2P programlarıyla indirebilirsiniz. KazaaLite'ı tavsiye ederim, eğer arşivciyseniz DC++ kullanmanız çok daha pratik olacaktır.
KazaaLite süper bir olay bunun için. şu an piyasaki yeni eski her türlü kitabı bulabiliyorsunuz. Ã?ek cd'ye çıktı al, sonra bi de cilt yaptır al sana koç gibi kural kitabı.