"TARZI VE REPLIKLERIYLE EN SEVDIGINIZ KARAKTER?"
"TARZI VE REPLIKLERIYLE EN SEVDIGINIZ KARAKTER?"
En beendiiniz sizi en çok heyecanlandiran, düsündüren veya güldüren kimdir?
Ben Tas'a bayilirim inanilmaz güldürür beni hayattan en çok zevk alan karakterdir.Ayrica Flintle takismalari fln süper.
Ben Tas'a bayilirim inanilmaz güldürür beni hayattan en çok zevk alan karakterdir.Ayrica Flintle takismalari fln süper.
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Fizban abi... Geyiği filan süper bi adam.. .(**dikkat spoiler**) Ben onu münasebetsizin teki söylemeseydi Tanrı olduğunu bilemedim... İlk kitap bitmeden söyledi herif!
Ama sonra unuttum neyse ki... Kitiara'nın kötü yola düştüğünü de söylemişti onu da unuttum ehehe... Balık hafızanın yararları...
Saygılarımla...
Ama sonra unuttum neyse ki... Kitiara'nın kötü yola düştüğünü de söylemişti onu da unuttum ehehe... Balık hafızanın yararları...
Saygılarımla...
Türklider...
belki çok klasik olucak ama beni en çok düşündüren karakter her zaman raistlin olmuştur onun olduğu her kitap bana her kitaptan daha çekici geliyor şahsen her bir sözü onun hakkında daha başka bir ipucu veriyor ama aynı zamanda kafayı da karıştırıyor
kısaca raist bütün kitaplar içinde en sevdiim karakter:) (raist elminister ı döver
bu geyiği devam ettirmeyin lütfen snra herkes bi gariplşio
)
lady luthien, daughter of elwe
kısaca raist bütün kitaplar içinde en sevdiim karakter:) (raist elminister ı döver
lady luthien, daughter of elwe
ilk seride ağırlıklı olarak, dier serilerde de etkili olan replik ve günlük alıntıları ile en çok dikkatimi çeken ve düşündüren Drizzt Do'Urden olmuştur...
görüş ve saygılarımla...
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Jander Sunstar... Kesin olarak epey bir üst seviyede... Sonra Tzigon.. Danilo Than, ve Shannaranın Dilekşarkısındaki gnom.. Ama ismini unuttum. : ((
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Danilo Thann kesinlikle cok guzel ve derin bir karakter bence,soyledigi her hem soz oynamak zorunda oldugu rolun hakkini veriyor hem de inceden kar$isindakiyle dalga geciyor.Gercekten muthi$ bir karakter.
Drizzt'in sava$ ve yalnizlik konularindaki goru$leri de muhte$em,gunlugune yazdigi butun du$unceleri ve sozleri derinden etkileyici bence.
Ve son olarak Dune serisinden Paul Atreides ve Duncan Idaho gercekten cok guzel sozler ederler,gerek evrenin gelecegi gerek anlik kararlar hakkinda.
Drizzt'in sava$ ve yalnizlik konularindaki goru$leri de muhte$em,gunlugune yazdigi butun du$unceleri ve sozleri derinden etkileyici bence.
Ve son olarak Dune serisinden Paul Atreides ve Duncan Idaho gercekten cok guzel sozler ederler,gerek evrenin gelecegi gerek anlik kararlar hakkinda.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı