Sayın yöneticiler ben neden avatar ekliyemiyorum avatarımı kim değiştiriyor yada engellemeyi kim yapıyor anlam veremiyorum *???
avatar yapıştırınca şu şekil bi yazı çıkıyor
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 162
File : /home/frpworld/public_html/includes/usercp_avatar.php
bi çözün bi zahmet
Sinir Oluyorum...
Sinir Oluyorum...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
yakın zamana kadar, bilgisayarınızdan avatar upload edebilmenizi sağlayan hizmet çalışmamaktaydı. Bu nedenle, uzak bilgisayarlardan URL verme yöntemiyle avatar seçilip kullanılıyordu; fakat bu suiistimal edildi ve haddinden büyük, sayfaların açılmasını yavaşlatan derecede büyük avatarlara link verildi.
şu anda, kendi bilgisayarınızdan avatar upload edebilme özelliği yeniden çalışır halde ve bu nedenle, link verme özelliği iptal edildi. Yani hiçkimsenin senin avatarını falan değiştirdiği yok findor. Sen de başka bi yere link vermişsin avatar için ve bu özellik iptal edilince senin avatarın da normal olarak gözükmemiş, durum bundan ibaret.
şu anda, kendi bilgisayarınızdan avatar upload edebilme özelliği yeniden çalışır halde ve bu nedenle, link verme özelliği iptal edildi. Yani hiçkimsenin senin avatarını falan değiştirdiği yok findor. Sen de başka bi yere link vermişsin avatar için ve bu özellik iptal edilince senin avatarın da normal olarak gözükmemiş, durum bundan ibaret.
War, war never changes...