Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Wicked
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wicked »

Bal Likörü'nde geçenleri anlattı. Anlattıklarının ortasında başrahibin sesini duymuştu. Onun neden memnun olmadığını anlamadığını söyledi, kafasına böyle bir şey takılmış halde rahat edememişti. Rahibe gerekli her şeyi anlattığını düşünüyordu. Lysana ile daha rahat konuşabildiğini farketti bu arada.
Perde arkasında kalan şeylerin içindeki kötü bir şeyleri harekete geçirmesinden korkuyordu kız.
come get some
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

" kysaa rahip just_win nin senle ilgili bir olay yüzünden memnuniyetsiz kaldığını sanmıyorum gerken herşeyi sana anlattı beni asıl endişelendiren senin gözlerindeki tedirgin ve endişe sanki birşeylerden kaçıyormuşun gibi" kendi yeşil gözlerini yarı elfin gözlerine odakladı bu kızda bir gizem var diye düşündü
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Wicked
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wicked »

Bir şeylerden kaçıyormuş gibi mi? Geride küçük olmayan hataları vardı ama bunları unutmak istiyordu; adı kaçmaksa, evet kaçıyordu artık onu kovalamaktan vazgeçmiş gibi görünen geçmişinden. Lysana ile bunu uzun uzun konuşmak isterdi, yalnız erkenden kendinden bıktırmak istemedi. Konuşmak hayatında en çok sevdiği şeydi. Arkadaşlarının kendisi hakkında en çok şikayet ettikleri şey. Ama bu sefer konuşamadı. Sükut verilecek en iyi cevaptı. Lysana kendisini anlayabilir miydi?[/code]
come get some
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

yarı elfin elini güven verircesine sıktı " konuşmak istemiyorsan seni anlarım herkesin geçmişinin bir kısmında hata veya karanlık yön vardır zaten neyse bunları konuşmayalım dinlemek istersen dinlen dragonfire ın gücü üstünde olsun "
değil de insandan ise..
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Tapınağın girişinden hafif bir öksürük sesi geldi. İçerdekiler kafalarını kapıya çevirdiklerinde yüzü kirden kapkara olmuş, kum rengi cübbesinin etekleri lime lime olmuş bir elf gördüler. Elindeki asaya dayanarak zorlukla ayakta durmaya çalışıyordu. İçerdekiler elfe bakarken elfin gözünden akan bir damla gözyaşı yanağından aktı. Dudaklarından içerdekilerin zorlukla duyabildiği bir kelime döküldü."Döndüm."
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

yarı elfle konuşmasını bitirdikten sonra tapınağın girişinden gelen sesle bakışlarını oraya yöneltti karşısında duran kişi hiçde yabancı değildi girişteki kişiye birazdaha yakınlaşınca beynindeki sisler dağıldı yüzü sevinçle aydınlandı " başrahip majenta ben inanamıyorum dragonfire şükürler olsun" sonra majentanın sözünü yineledi "döndünüz" rahip in kirli cüppesine ve yorgun haline baktı ayakta zor duruyor gibiydi başrahip e destek olmak için yanına konuştu " yorgunsunuz dinlenin sizin için yapabilceğim birşeyler varmı"
değil de insandan ise..
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Ã?atlak dudaklarını diliyle ıslattıktan sonra zorlukla konuştu." Elimi yüzümü yıkıyabileceğim ve içebileceğim bir su iyi olurdu." Lysana'nın yardımıyla oturduktan sonra cübbesine baktı."Yeni bir cübbe de iyi olurdu."
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

kısa süre sonra başrahipin istedikleriyle döndü elinde bir kase su ve kum renginde yeni bir cüppe tutuyordu kaseyi yavaşça rahipin eline verdi rahipin suyu içmesini bekledikten sonra cüppeyide uzattı rahipn dinlemesine biraz fırsat tanıdıktan sonra konuştu " yolculuğunuz nasıldı başrahip uzun bir süre yoktunuz anlaşıldığı kadarıyla uzun ve zahmetli yollardan geçmişiniz"
değil de insandan ise..
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Derin bir soluk aldı ve gözleri Lysana'nın gözlerine kitlendi."Aydınlanma yolu taşlıktır ve çoğunlukla büyük tehlikeler barındırır. Bunu biliyordum ama gene de yürümeliydim o yolda. Kendimi geliştirmeli, Lord Dragonfire'a çok daha iyi hizmet etmenin yollarını aramalıydım. Sanırım da buldum. Aç, susuz kaldım. Daha önce hiç tanımadığım yaratıklar gördüm. Ama hepsine değdi." Gözleri yere eğildi.Derin bir soluk aldıktan sonra ayağa kalktı.Kendini daha iyi hissediyordu. " İlgin için çok teşekkür ederim.şimdi içerde üzerimi değiştirmek ve temizlenmek istiyorum." Sonra tapınağın odalarına doğru ilerlemeye başladı.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

zamanın dalgalanması hissedilmekteydi birşey büyük bir hızla tapınağa gelmekteydi güçlü hızlı meraklı we düşünceli bir şey zamanı dalgalandırarak hızla tapınağa gelmekteydi içindeki bir his ile tapınağa gelen bir şey başrahip Just_wiN aklındaki sesle birlikte tapınaktan yola çıkmış en kısa sürede tapınağa warmak için güç sarfetmekteydi normal bir insandan kat be kat daha hızlı bir koşuyla 2 - 3 dakika içinde yüzünde tek bir ter damlası dahi olmadan tapınağa warmıştı yawaşça tapınağın girişindeki örtüyü yana çekti içeride ulu bir silüet görmekteydi gülümsedi ah ewet majenta dönmüştü içeri yawaşça girerken bir damla yaş kumların arasına dökülürken majiye doru yürüyen başrahip majenta ile bu kadar zaman sonra görüştüğüne çok sewinmişti sarılıp kucaklaşan yüce rahipler oldukça mutlu we duygulu idiler ardından just buyur dostum sana göstermek istediğim çok şey war başrahipliğe terfi ettirilmemden sonra bak kim bizimle derken tapınağın hastane bölümüne götüren just hala yeni cübbesini giyememiş olan majiden özür diledikten sonra aradaki tül perdeyi -ki açık kum kahwerengiydi- yana iterken içerde yatan yarı elfi gösterdi ne dersin dostum kader ağlarını hep tasarlayıp da örmüyor mu? paldyneey'in de yine tapınağımızın içinde olması ne hoş değil mi we benim inancıma göre onu içindeki koparamadığı dragonfire inancı kurtardı şükürler olsun...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ardından daha gür bir sesle dewam etti just win dostum ışığımız artık eskisi kadar hızlı yayılmıyor ışığımıza ulaşmayı istediğini bilemeyen hissedemeyenlerle dolu diyar ama ulaşamıyorlar çünkü yeteri kadar olasılık olmuyor hadi dostum şu anki ülkümüz amacımız yeni yürekleri ışığımızla aydınlatmak lordumuz bunu emretmiştir onunla meditasyonumda konuşmuş we bunu emralmışımdır bu görew için elimden geldiği kadar çalışacağım senden isteğim eski dostum çatlak kazanda we çewrede inanan aramak ben de aynısını yapacağım bunun yanında paldyneey için de çok mutluyum onun içinden ii duygular sezmekteyim zannedersem kendi yanlışını oldukça ii anlamış bunun yanında Dragonfire hrpimizi kutsasın...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Paldyneey'e uzunca bir süre baktı. "Evet... Yanımızda olması ve içindeki inancını tekrar bulması gerçekten çok güzel." Sonra aceleyle yeni cübbesi giydi ve devam etti." Elimden geldiğince bütün ırkların içlerindeki dragonfire inancını bulmasını sağlayacağım. " Ardından tapınağın çıkışına doğru ilerledi. " Başrahip Just_Win... En kısa zamanda döneceğim ve yine eskisi gibi birlikte dragonfire'a dua edeceğiz. Ben yokluğumda kirlenmiş ruhum için sense şükranların için..." ARdından tapınaktan çıktı ve çatlak kazana doğru ilerlemeye başladı.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

may Dragonfire bless us all
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ã?rtüyü sag tarafa çekerek içiri 1.90 boylarında kumral mavi gözlü üzerinde beyat bir robu olan ama yürdügü zaman ringmail in şıngırtısı geliyordu...
beline bagladıgı büyük bir kılıcı ve sırtında bir orta boyda kılıc ve kalkanı olan etrafına huzur veren bir insandı...
içeri girdiginde yüzünde bir gülümseme ver aldı sankii sonunda buldum gibisinden...
gerçektende öyleydi zaten bu tapınagı arıyordu bilgeliğinden yaralanmak içindi...
.....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
yildizmeltemi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yildizmeltemi »

parlak beyaz cübbesiyle uzun zaman diyarı arşınlamış olan elf korucu ardından büyük umutlarla geldiği çadırın önünde duruyordu..
biraz bekleyip rahatlamak istedi çünkü uzun zamandır burayı aramış we sonunda bulmuştu. zamanın we büyünün tanrısına adamak için gelmişti kendisini,ondan bilgelik kazanıp eğitim alarak çok iyi bir korucu olmak yolunda adamaya gelmişti..içeri girmek için çadırın yarığındaki örtüyü yana itttirdi.o sırada karşısına muazzam bir tapınak buldu.büyünün tanrısının tapınağı da böyle olurdu zaten;normalde küçücük gözükürken içinde ayrı bir boyut barındırmaktaydı!
Locked