KNİGHT ONLİNE
KNİGHT ONLİNE
oncelikle herkese merhaba benim istegim su sitede eminim knight online oynıyan bir cok uye var eminim bir cogu parasız server da oynuyo nie bizde kendi clan ımızı kurmuyoruz bu siteye bir de knight online clan ı yakısmaz mı?
SAYGILARIMLA...
SAYGILARIMLA...
for !_FRP_!
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Ben free ken baya oynamıştım ama sonra paralı oldu güzel bir oyundu ama para verecek kadar değil ancak free bir server biliosan bizde oraya gelip bir frpworld clanı kurabiliriz tabii adı frpworld olmamak şartıyla 
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
tabi pardon veriyorum adresi www.knightonlineworld.com bu yeni parasız server ın adresi burdan uye olup oyunu inirebiliyorsunuz 250mb kadar bir boyutu var fakat ank da olan frp ciler bana mail atarak benden cd sini alabilir yada kızılayda nethouse cafeden (konur2 de) alabilirler merak etmeyin bu arada frpworld clanı tarafımdan kurulmustur saygılar
for !_FRP_!
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Arkadaşlar KO ya devam eden varsa bir yerde buluşup ufak bir pary veye clan kuralım açıkcası ben biraz sıkıldım lvl 31 büyücü olarak biraz sılıkdım bide server Ares'de 16 ranger var isteyelerle buluşup bir party yapıp lvl kasarız ne dersiniz
cavaplarınızı bekliyorum toputopu oyuna 3 hafatam kaldı WoW gelicen şubatta 
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
şimdi ben de katılacam diyorum da ben diez1 serverinde oynuyorum bu... eğer benle iletişime geçmek istiyorsanız nickim THE_DARK_LORD
Msn: sensei_1903@hotmail.com
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
-
Logan
- Kullanıcı

senseii tapınakta ne ytıgı nı buldum o yüzden cıkmıyorsun dimi tapınak kuşuSensei wrote:şimdi ben de katılacam diyorum da ben diez1 serverinde oynuyorum bu... eğer benle iletişime geçmek istiyorsanız nickim THE_DARK_LORD
nihahaha
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Par-Salian
- Kullanıcı