Savaşçıların Mabedi(DÖşMÖş TANRI:BUROCK)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel başını hafifçe öne eğdi..
"Selamlarımı sunarım savaşçı, benim adımda Thlyrotel"
Sonra bakışları bu dev savaşçının gözlerini buldu, (elf bunu yapabilmek için oldukça yukarı bakmıştı)
"Demek kuzeyden geldin Changes, oraları hiç bilmiyorum"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

İshtarin duası esnasında havadaki değişimi farketti. Huzur veren bir ruzgar dolaştı mabedin içinde.Elfe bir şevk heyecan geldi.Gözlerini açtı. Etraf değişmiş, genişlemişti tapınak. Odalar vardı yeni .Anladı ki bunlar kendisi ve diğer inananlar içindi. Ayağa kaltı yavaşça. Silahlarını kuşandı. Drow dostu hala meşguldü. Diğer yanda ise Bir elf ve bir insan inanan vardı. Konuşuyorlardı aralarında. Yanlarına yaklaştı ve selam verdi:

"Hürmetler sevgili dostlarım. Ben İshtarin. "

dedi güleryüzle.
BanKai
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

"Hürmetler sevgili dostlarım ben İshtarin"
Thlyrotel gibi kolcu olan ırkdaşı kendisini ve yanındaki dev savaşçıyı selamladı ve bunun ardından Thlyrotel bir ırkdaşınıda görmenin sevinci ile ona doğru döndü...
"Selamlar İshtarin, benim adımda Thlyrotel"
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ishtarin ve Thlyrotel bu garip isimleri saöyleyebilmek changes için biraz zordu.Ã?ünkü kuzey aksanından çok uzaktılar.Ama changes daha öncede elflerle tanışmıştı.Onlarında isimleri böyleydi.
-Sana da selamlar İshtarin.Sizlerde burada benim gibi bu güce hizmet için bulunduğunuza göre bundan sonra kaderlerimiz birbirine bağlanmış demektir dostlarım.
Sözlerine devam ederken gözü drowa takıldı.Tek başına köşede olan biteni izliyordu.Ona doğru döndü ve "sizde kendinizi tanıtacaksınız umarım" dedi.Bu Changes taki değişimlerden ilkiydi.İlk kez bir drowa düşmanlıkla yaklaşmıyordu ama bu mabeddeyken herşey değişmeye başlamıştı.Bu melodi sanki daha bir çok değişikliği de beraberinde getirecekti Changes için.
Neden sonra bu düşüncelerden kurtuldu.
-Evet Thlyrotel kuzeyden geliyorum.Orada doğdum ve büyüdüm.Ama bir barbar ile beni karıştırmayın onlardan değilim her ne kadar benzesemde.
Ben kasabalı ve uygar bir insanım.İnanın bana kuzeyi görmeyerek çok şey kaçırmışsınız dostum.O karlı dağların içindeki buzdan saraylarda yürüdüm ben,dev ağaçlarla kaplı ormanlarda dolaştım.İnanın bana çok şey kaçırıyorsunuz dostum.
Bir an için özlem kapladı Changes ın içini ama hemen kayboldu.O şimdi hizmet için buradaydı ve bu hizmet onun hayatının tümünde olacaktı.Ã?ünkü kahine göre o bir seçilmişti.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

-şimdi eğer izin verirseniz biraz ibadet edeceğim.
dedi ve holün en başına ilerledi sütunun önünde durdu.Savaş çekicini önüne koydu ve diz çöktü.Bu ilk kez yapacağı bir ritüeldi ve yeni tanrısı için neler söylemeliydi bunları düşünüyordu.Bu sırada aynı melodi kulaklarında çınladı ve rüzgar suratını okşarcasına geçti.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

changes nasıl dua edeceğini düşünürken, zihninde sesler ve imgeler belirdi. bu kutlu mekanda olmak ona huzur verse de, nedenini açıklayamadığı şeyleri pek sewmezdi. önce o rahatlatıcı rüzgar, şimdi de bu sesler ve imgeler...

zihnini dolduran uyarıcılara dayanamayarak gözlerini açtı. sesler ve imgelerin zihnine olan etkisi hala geçmemişti; ama dış dünyaya hala bağlı olduunu görmek onu biraz rahatlatmıştı. konsantre olarak tekrar gözlerini kapattı ve zihninde beliren bu seslerin ve imgelerin kendisine neler annattığını çözmeye çalıştı.

Changes için çok zorlayıcı bi uğraştı bu. Kendisine çok uzun saatler gibi gelen bir süre boyunca, zihnindeki uyarıcılar arasında annayabileceği bi ipucu arayıp durdu. Birden, imgeler arasında bir tanesi onu çağırdı. changes, dikkatle o imgeyi takip etti ve birden diğer uyarıcılar onu rahatsız etmez oldu. Doğum yapan bir kadın ve bi ebe gördü. Ama bu kadın... bu kadın onun annesiydi. Sonra doğumunu gördü, ufacık bi bebek olduu halini. Bunu nasıl gördüğünü annayamıyordu. Daha sonra hayatı gözleri önünde akmaya başladı. Daha küçücük bir çocukken bile arkasından fısıldanan; fakat o zamanlar duyamadığı, duysa bile anlaması mümkün olmayan şeyleri duydu ve anlamlandırdı. O, doğduğundan beri seçilmiş biriydi. Anıları gözünün önünde büyük bi hızla aktı ve halkının yanından ayrıldıı ana geldi. Abaron'u gördü, halkının kahinini, ve sözlerini tekrar işitti:
"Sen evlat kaderini yaşamaya başladın.Senin kaderin buralarda başlasada buralarda bitmiyor. Yeni bir güç doğdu bunu içimde hissedebiliyorum ve bu güç senin için yol gösterici olacaktır artık senin yerin burası değil git ve onu ara eğer o seni değerli bulursa sana lütfedip konuşacaktır.Yolun güneye gidiyor ama neresi olduğunu sadece sen bilebilirsin."
ve kendisine gelen çağrıyı tekrar hatırladı :
Savaşçı, bu dünyada yaşadığın sürece iz bırakmanın tek yolu hem bedenen hem de ruhen güçlü olmaktır.. Ancak bu sayede kendini, sevdiklerini ve seni sen yapan gelenekleri koruyabilir, onnarı tehdit edenlerle savaşınızda başarılı olabilirsin.
Savaşın, gücün ve koruyuculuğun yeni tanrısı BuRock'un yoluna gel!
sonra birden, vücudunun her hattı mükemmeliyet sembolü olan, belden üstü çıplak, altında kahverengi, yıpranmış eri bir pantolonu olan, yüzü metalden bi maske ile tamamen kapalı, bir elinde devasa bi balta diğer elinde de kalkanı olan bir savaşçı belirdi. Bu kişiyi tanımaya çalıştı; ama bu görüntü, changes'in hafızasının bi parçası diildi.

"Kaderini takip ettin, savaşçı. Ã?ağrımı duydun ve geldin... Yüreğinin derinliklerine bakınca, iyi bi savaşçı olduun kadar imanlı olduunu da görüyorum. Bu yüzden, diyarda benim inancımı temsil etmeni istiyorum, savaş tanrısı BuRock'un savaş rahibi olarak. Takip ettiğin kader seni buraya kader getirdi; ancak bu seçimi kendin yapmakta özgürsün. Eğer rahipliğimi kabul etmezsen de, zafere yürüyecek ordumun sık saflarında sana mutlaka yer olacaktır. şimdi, seçimini yap kuzeyli savaşçı..."
War, war never changes...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Gördükleri karşısında Changes ın adeta dili tutulmuştu.Demek doğruydu o gerçekten kahinin söylediği gibi bir seçilmişti.Olduğu yerde bir an için yığılacak gibi oldu ama onu ayakta tutan artık fiziksel güç değil ruhani gücü idi.Karşısındaki silüete bakmaya cesaret edemiyordu.
"Eğer ki bu benim kaderimse ben artık kaderimi yaşamak istiyorum.Eğer bu bir seçimse ben tanrımı temsil etmeyi bir onur biliyorum.ve biliyorum ki benimle konuştuysan benide duyabiliyorsun.Bu benim için en büyük onurdur."dedi.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

"O halde bundan böyle cemaatim içinde bana en yakınlardan biri olacaksın. Düsturuma bağlı kal ve cemaate bu fikirleri aşıla. Bu ilahi görevinde ne kadar başarılı olursan, zafere olan yolumuz o kadar kısa olur.

şimdi senden isteğim, benim şanıma ve savaşçı kimliğime yaraşır bi sunak inşa etmen, rahip..."

mabed bir kez daha yeni rahibin önünde şekillendi ve ileride sunak odası olacak mabedin en geniş odasını oluşturdu.
War, war never changes...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Changes yavaş yavaş kendine geliyordu arkada hala konuşmalar duyuluyordu.Yavaşça ayağa kalktı ve çekicini yerine yerleştirdi.Arkadaşlarına döndü ve seslendi.
"şimdi dostlarım hepiniz evimize hoşgeldiniz.Ben tanrımızın bir hizmetkarı olarak size şunu söyleyebilirimki tanrımızın ilk emri ona yakışır bir sunak inşaasıdır.şimdi şu ilerdeki en büyük oda bunun için yapılmıştır.Bana yardım edin ve hep birlikte onun için en görkemli sunaklardan birisini yapalım."
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Daha bu iri insanla konuşalı 1 dakika olmamasına rağmen Changeste büyük bir değişim vardı. Hürmet uyandıran bir görünüşü vardı. Başıyla onayladı koca adamı ve yanına yaklaştı. Yine az önce orada olmayan bir oda vardı genişçe. Belli belirsiz birşeyler mırıldandı. Yanındakiler duyamadı ama duasını tanrısı duymuştu. Hayret nidası ile şükür duası yapmıştı.
BanKai
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

İlk olarak yapılması gereken tanrımızın sembolünü buraya işlemek olacaktır dostlarım. Eğer ki bu sembolü soracak olursanız bu sembol tanrımızın nicelerinin ölümünü gören büyük kalkanı ile nice canlar alan silahı savaş baltasıdır. Bu özen isteyen işçiliği yapabilecek birisi bahsettiğim kişi o ki bunu yapmaktan gurur duyacak bir kişi olacaktır. Emeğinin yanına bağlılığını da koyacaktır. şimdi yapılması gereken bellidir ve nasıl yapılacağını ben biliyorum. Lütfen bana yardım edin ki tanrımızın bu isteğini birlikte yerine getirelim.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Drow dönerek önce kendisini tanıttı"Ben drow Yrael Ur'kel adaletin dörtlüsünden biriyim"dedi onun düşman olmadığını anlaması için.Ve ardından "Sembolün kazınmasına yardım edeceğim"dedi.

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel olanları sessizce izledi, Changes'de olan bu değişim onu şaşırtmıştı ve şimdi Changes'in sözlerini dinliyordu...
"İlk olarak yapılması gereken tanrımızın sembolünü buraya işlemek olacaktır dostlarım"
sonra Drow'un şeytani sesi yankılandı mabedde.. adalet'in dörtlüsü diyordu, bir kara elf'in adalet anlayışı ne olabilirdi acaba...
Sonra sessizce mabeddeki herkesin yüzünü inceledi tekrar, başını hafifçe öne eğdi..
"İzninizle, eğer bana ihtiyacınız olursa odamda olacağım" dedi elf..
Sonra sessiz adımları ile mabeddeki boş odalardan birine yöneldi, bu odalar.. hiç ona göre değildi, tüm ömrü boyunca kapalı alanlarda çok az kalmıştı, yalnızca çocukluğunda belki.. alışması gerekecekti...
Kafasını orada bulunan yastıklardan birine dayadığı zamanda bunları düşünüyordu elf...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Yüzey elfinin drowdan duyduğu kuşkuyu çok rahat anlayabilmişti Changes.Bu çok doğaldı.Ama bu konuda yapılması gerekenler vardı tabii ki zamanla olacak bir şeydi.Hele ki taraflardan birisi bu kadar kötü bir üne sahipken arayı bulmak ve uzlaştırmak çok zor bir sınav olacaktı.Ama burası bir mabeddi ve mabeddeki herkes tek bir amaç uğruna buradaydı.Tanrı Burocka kayıtsız şartsız hizmet.Zamanla kişileri bu amaca odaklanmaya sürüklemek tabii ki rahibin göreviydi.
Drowa doğru döndü yavaşça.
-Tüm güçlü savaşçıların koruyucusu olan yüce tanrı Burock un tapınağına hoş geldin savaşçı.şu anda söylemiş olduğun sözlerle tanrımız Burock a bir hizmette bulunacağını teyit etmiş bulunmaktasın.İnan ki yaptıkların ve yapacakların tanrımızın gözünden kaçmayacaktır.şunu unutma ki tanrımız savaşçılarını izlerken onların derisinin rengine değil bileğinin gücüne bakar.Bu nedenle tekrar aramıza hoşgeldin adaletin dörtlüsünden Yrael Ur'kel.
Böylesine bir hizmet talebine ilk yanıtı bir drowun vermesi mi acaba elfleri suskunluğa itmişti diye düşündü Changes.Ama topluluğun ruhani lideri olarak yapılması gerekenleri burockun yolunda changestan başkası göstermeyecekti.
-Savaşçı Yrael Ur'kel odalarımızdan birisine yerleş ve inşa işine kısa zamanda başlayalım dedi Changes
Sonra da yavaş adımlarla elfin olduğu odaya doğru ilerledi.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Odaya ilk baktığında elfin düşünceli halini gördü.Bunun drowdan dolayı olduğunu tahmin etti.
"Rahatsız etmiyorum umarım savaşçı" dedi."Konuşulması ve yapılması gereken bir çok şey var.Ama ilk olarak hepimiz ne için burada olduğumuzu bilmeliyiz.Tanrımız burocka hizmet etmek için ve bu amacın önüne ne kişisel çekişmeler ne ırksal çekişmeler geçmelidir.Seni anlıyorum dışardaki bir drow ve sen kuşkulusun ama ona bir şans ver eminim ki o zaten buraya gelip tanrımıza hizmet etmek isteyerek bu şansı haketti.Eminim ki doğru yolu bulmakta gecikmeyeceksin savaşçı.Burock seninle olsun."
odadan yavaş adımlarla uzaklaştı.Yapılması gerekenler vardı ve buradaki ilk gece yaklaşıyordu.Dışarısı sonbaharın serinliğinden kışın soğukluğuna adım atıyordu.Kızıl çayırlar adlı bu mekan yakında yeniden karla kaplanacaktı.Bu döneme hazırlıklı olmak gerekliydi.Eğer yeni savaşçılar gelirse onlarada kalacak yer bulmalıydı.Ormandan gerekli ağaç temin edilebilir ,geçit vermez Talsan dağının eteklerindeki taşlıktanda gerekli taşlar toplanabilirdi.Çok yakında tanrısına yapacağı hizmetleri düşündükçe büyük onur duydu Changes.şimdi artık işe başlama zamanıydı.
Locked