DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Kednice içinden bir şeyler mırıldandı diyarada bukadar kolaymıydı gezmek düşünürken ilerledi ve avluya geldi.
Etrafa baktı derin vir nefes ile ciğerlerini doldudu.İşte burası benim huzur bulduğum yer.Gereksiz enerji yok,tabii ve canlı...
Etrafa baktı derin vir nefes ile ciğerlerini doldudu.İşte burası benim huzur bulduğum yer.Gereksiz enerji yok,tabii ve canlı...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Thlyrotel Findor'u sert bakışlarla izledi, çünkü ne söylediyse buraya huzursuzluk getirmişti, çıkana kadar arkasından bakmaya devam etti, Findor geldiği gibi gürültülü bir şekilde tapınağı terk etti.
Ardından Thlyrotel Dragonfly'ın tapınağa başka gözlerle baktığını fark etti, huzur vardı gözlerinde.. o anda elf birşeyler düşünüyordu.. Dragonfly'ın yanına doğru ilerledi...
"Efendim zamanınız varsa sizinle konuşabilirmiyiz?"
Ardından Thlyrotel Dragonfly'ın tapınağa başka gözlerle baktığını fark etti, huzur vardı gözlerinde.. o anda elf birşeyler düşünüyordu.. Dragonfly'ın yanına doğru ilerledi...
"Efendim zamanınız varsa sizinle konuşabilirmiyiz?"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Melodik bir ses ile dikkati önündeki elfe çekildi Dragonflyın.
Soru karşısında küçük bir gülümseme belirdi iki dudağında.Ardından konuşmak için izin almak senin gibi bir elfe akışmaz heleki burda herkesin eşit olduğu yerde.
şimdi seni dinliyorum Thlyrotel lütfen devam et.
Soru karşısında küçük bir gülümseme belirdi iki dudağında.Ardından konuşmak için izin almak senin gibi bir elfe akışmaz heleki burda herkesin eşit olduğu yerde.
şimdi seni dinliyorum Thlyrotel lütfen devam et.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
"Efendim, bazı geceler karanlık rüyalar beni ziyaret ediyor, size daha önce entleri görmediğimi söylemiştim ama onları daha önce rüyamda görmüştüm, yanıyorlardı, bana sesleniyorlardı, ama onlara erişemiyordum, sonra dehşet içerisinde uyandım ve ertesi gün buradaydım, hemde tümüyle bir rastlantı sonucu... biliyorum saçma geliyor olabilir, ama rüyalarımda anlaşılmaz bir gerçekçilik olduğunu seziyorum"
"Size ayrıntısı ile açıklamak isterdim başrahip, ama rüyalar önüme fazla seçenek sunmuyor, birbiri ardına dönen pek çok imge, pek çoğu korkutucu ve entlerin zihnimde yankılanan yardım haykırışları... inanın o sesleri hala kulaklarımda işitebiliyorum..."
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Quisatz anayurdunun güzelim bayırlarında koşuyordu özgürce. Shinnan'ın o muhteşem havası ciğerlerini doldurdukça daha bir enerjiyle dolduğunu hissediyordu. Neden koştuğunu veya nereye doğru gittiğini bilmiyordu. Ã?ylesine burnunun dibine... Ayağının bir şeye takıldığını hissetti birden. yere düştü. Sarmaşıkların üzerine. Sarmaşıkların. Her tarafta yemyeşil sarmaşıklar. Garip ve açık arazide olmaması gereken bir manzara. Yukarı baktı, tavana, evinin sarmaşıklardan yapılmış tavanına. Ama çatısı sarmaşıkla kaplı değildi ki. Birden her şey zihninde netleşti. Shinnan'da değil, Maximillian Dragonfly'ın tapınağındaydı. Kalktı, cüppesini giydi, kılıcını kuşandı ve dışarı çıktı. Dragonfly'ı gördü yanına gitti. "Günaydın dostum, her şey için teşekkür ederim ama sanırım ayrılma zamanım geldi artık. Son bir şey rica edeceğim. Burada bir çok kişi görüyorum sosyal bir yaşantın var. Acaba aralarında büyücüler olan tanıdıkların var mı?"
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Pek fazla büyücü tanımıyorum.
Ama sana yardımcı olabilecek bir mekan biliyorum eğer oraya gidersen istediğini bulursun.
Yanılmıyorsam büyücüler bir toplulukoluşturdular ve şu anda konsey olarak orda toplanıyorlar.
Beraber gidelim istersen.
Ama sana yardımcı olabilecek bir mekan biliyorum eğer oraya gidersen istediğini bulursun.
Yanılmıyorsam büyücüler bir toplulukoluşturdular ve şu anda konsey olarak orda toplanıyorlar.
Beraber gidelim istersen.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Çok önemli bir şey daha var.
gideceğimiz büyücünün ırkı senin için fark edermi kendisi biraz hımm nasıl demeli neyse gidince görürsün.
Ben hazırlanayım geliyorum.
Dedi ve odasına gitti aradan 5 dakika geçti elinde bir staff ve koyu lacivert pelerinin altında boz renkli bir elbise ile geri döndü.
Üstümdekilere bakarak düşünceye girmemen için sana anlatayım.
Ã?nce hana uğrayacağız ordan görüşeceğimiz kişinin nerede olduğunu öğreneceğiz.
Eğer Ormana gitmişse işimiz kolay ama şahirde ise orada onu bulmam zor.
Ama seni büyücü ile görüştüreceğim.
gideceğimiz büyücünün ırkı senin için fark edermi kendisi biraz hımm nasıl demeli neyse gidince görürsün.
Ben hazırlanayım geliyorum.
Dedi ve odasına gitti aradan 5 dakika geçti elinde bir staff ve koyu lacivert pelerinin altında boz renkli bir elbise ile geri döndü.
Üstümdekilere bakarak düşünceye girmemen için sana anlatayım.
Ã?nce hana uğrayacağız ordan görüşeceğimiz kişinin nerede olduğunu öğreneceğiz.
Eğer Ormana gitmişse işimiz kolay ama şahirde ise orada onu bulmam zor.
Ama seni büyücü ile görüştüreceğim.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Quisatz ard arda sıralar sorularını heyecanla: "Ah, dostum çok teşekkür ederim size. Başarılı olacak mıyız sizce ve de çok uzakta mı bu han? Ya da şehir? Adı ne hanın? Son olarak neydi adı buluşacağımız kişinin?" Yanıtlarını aldıktan sonra çıkışa yönelir ve gözü Maximillian Dragonfly'ın kurtlarına takılır. Yaklaşır okşamaya çalışır. Kurtlara "Merhaba. Size benzeyen bir dostum vardı Shinnan'da biliyor musunuz. Çok severdim ama orada kaldı. Ah bakın burada ne var..." Cüppesinin cebinden biraz kurutulmuş et çıkarır, kurtlara verir. Kurtlar yemeği yerken ilgiyle izler. Sonra Maximillian'a döner: "Hayvanları severim. Özellikle kurtları. Neyse hazırsanız çıkalım. Bunlar muhteşem yaratıklar." Sonra kurtlara: "Görüşürüz küçük dostlarım" ve ağacın içinden çıkarlar.
Calis uzun zamandan beri doğanın tapınağına uğramıyordu.Artık biraz huzr bulmanın vakti gelmişti.Kapının girişindeki hayranlıkla biraz inceledikten sonra içeri girdi.Daha sonra kapının girşinde ki 2 kurt a takıldı gözleri.Daha sonra çantasından tuzlanmış et çıkardı.Daha sonra bütün etleri kurtlara önüne doğru bıraktı.Geldiği yerde bi ranger la yaşadığı için hayvanlarla iyi alaşıyordu.Fkat yaşadığı ranger ın yanından ayrılmasının sebebi büyüye merka salmasaıydı.Ama hala kendini ranger gibi hiisediyordu
No one hears him cry so he turns to evil...
Daha sonra kurtların bulunduğu yerden biraz daha ileri giderek efendi dragonfly die bağırdı.Bi süre bekledikten sonra cevap gelmeyince herhalde işi çıktı die düşündü.Daha sonra kurtların yanlarına gidip otur du onlarda tuzlamış etlerini yedikten sonra calisn yanına yattılar.Calis içinden şu kurtlar takdir edilcek hayvanlar dedi ve 2 kurtunda boyunlarını okşamaya başladı.
No one hears him cry so he turns to evil...