Ay Kasabası üzerine...(okumadan lütfen frp ye girme
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

İsim:Sargon
Eşyalar:Meteoric Long Sword , Quarter staff , Meteoric Chain Mail
Aligment:Chaotic Neutral
İnanç:Yok
Görünüm:Uzun boylu sıradan bir insan
Geçmiş:Başka bir dünyadan gelen Sargon hayatını Kaos ın lordlarına hizmet ederek geçirdi hizmetleri o kadar büyüktü ki Kaos un lordları onu çok uzun bir hayatla ödüllendirdiler.ancak artık o savaşlardan,ölümlerden bıkmıştı bu yüzden Tanelorn u sonsuz huzur olan yeri aramaya başladı. Uzun yıllardır-belki yüzyıllardır- orayı arıyor.dostumelnibourne li elric başka boyutlara bir kapı açmayı başardığı zaman hiç tereddüt etmeden portala girdi ve şu an aranızda...
Eşyalar:Meteoric Long Sword , Quarter staff , Meteoric Chain Mail
Aligment:Chaotic Neutral
İnanç:Yok
Görünüm:Uzun boylu sıradan bir insan
Geçmiş:Başka bir dünyadan gelen Sargon hayatını Kaos ın lordlarına hizmet ederek geçirdi hizmetleri o kadar büyüktü ki Kaos un lordları onu çok uzun bir hayatla ödüllendirdiler.ancak artık o savaşlardan,ölümlerden bıkmıştı bu yüzden Tanelorn u sonsuz huzur olan yeri aramaya başladı. Uzun yıllardır-belki yüzyıllardır- orayı arıyor.dostumelnibourne li elric başka boyutlara bir kapı açmayı başardığı zaman hiç tereddüt etmeden portala girdi ve şu an aranızda...
starfall oyunda kalmanı şiddetle istiyorum kimseye bişi demekdik şuda var oyun biraz karıştı ama olsun zamanla düzelicek bunu bilirsiniz zaten böle ooyunun ortasında gidersen kötü olur
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
İsim: Ezakiel Valenson
Irk: Bugbear
Yönelim: Söylemem...
Sınıf: Fighter/Cleric
Silah"lar": İki adet Large Battleaxe (Greataxe ile karıştırmayın...)
Dış Görünüş: Kızıl-Sarı tüyler vücudunun her yanından çıkmış. İki metreden fazla boyu var. Kimse oturup ölçmemiş ne yazık ki. (zaten oturursa ölçemez O.o) Gayet çirkince bir amca. Kaşlarla saçlar birleşik, parmak kadar dişler ağzının iki yanından gözaltı torbalarına kadar uzanıyor yukarı doğru, dişleri de sivri ve bir kaçı kırık kırık.
Özgeçmişi ocakbaşı hikayelerinde okuyabilirsiniz. Zaten özgeçmişten sonra ilk uğrayacağım yer ay kasabası olacak...
Saygılarımla...
Irk: Bugbear
Yönelim: Söylemem...
Sınıf: Fighter/Cleric
Silah"lar": İki adet Large Battleaxe (Greataxe ile karıştırmayın...)
Dış Görünüş: Kızıl-Sarı tüyler vücudunun her yanından çıkmış. İki metreden fazla boyu var. Kimse oturup ölçmemiş ne yazık ki. (zaten oturursa ölçemez O.o) Gayet çirkince bir amca. Kaşlarla saçlar birleşik, parmak kadar dişler ağzının iki yanından gözaltı torbalarına kadar uzanıyor yukarı doğru, dişleri de sivri ve bir kaçı kırık kırık.
Özgeçmişi ocakbaşı hikayelerinde okuyabilirsiniz. Zaten özgeçmişten sonra ilk uğrayacağım yer ay kasabası olacak...
Saygılarımla...
Türklider...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

sevgili dostlarım bu işleri belli bir süredir yapanlar bilirler öyle cart curt die gitmemesi lazım oyunun melek te kaldı aramızda hayırlısı olsun ne diyelim canlarım ama şöle bi durum var illa hergün 3-5 sayfa oyun çıkıcak diye bişi yok bu oyun kimsenin değil bunu bilelim kimseyi zorla tutmuyoruz burda oren ne demek istediğini anlamadım falla
şimdi bana kalırsa artık ormandan çıkalım benim kasaba için düşündüğüm yere gidelim artık sizler ne dersiniz bu konuda şimdi burda bi karar verelim de sora çok karışıyor artık yolda çok fazla problem çıkmasın istiyorum baya bi macera geçirdik yeni gelenler de hoş geldiniz arkadaşlar biraz sakin olup akıllıca ilerletelim
bu kasaba işini adminlerle konuştuğumda onay verdiler ama öle pat diye kasaba kuramayacağımızı belirttiler bende garanti verdim öyle olmucağına yani akıllıca mantıklı v e gerçekçi bi oyun olması gerekiyor buda bunu seyiesini yükselticek
saygı ve sevgiler..
şimdi bana kalırsa artık ormandan çıkalım benim kasaba için düşündüğüm yere gidelim artık sizler ne dersiniz bu konuda şimdi burda bi karar verelim de sora çok karışıyor artık yolda çok fazla problem çıkmasın istiyorum baya bi macera geçirdik yeni gelenler de hoş geldiniz arkadaşlar biraz sakin olup akıllıca ilerletelim
bu kasaba işini adminlerle konuştuğumda onay verdiler ama öle pat diye kasaba kuramayacağımızı belirttiler bende garanti verdim öyle olmucağına yani akıllıca mantıklı v e gerçekçi bi oyun olması gerekiyor buda bunu seyiesini yükselticek
saygı ve sevgiler..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...