En sıkı drow fighter o zaman...
Son üçününün dövüşünü pek hatırlamıyorum.. şu beanre evinden olan drittzin yendiği miydi???? Neyse zaknefein her şeye rağmen bence drittzden geride zaten son dövüşte de Drittz in bayağı avantajı oluyordu ama zak ın başka avantajı var ölü olduğu için örneğin kalbine saplanan bıçak onu öldüremez.. Geri kalanlardan ne kadar komutanlık yeteneğini taktir etsem de jarxleyi bire bir dövüşte pek gözümde canlandıramıyorum... (drittzle bi kere kapışmış mıydı yaa???) Bu arada bi soru kızlardan iyi dövüşen hiç yok mu yaa siz bilirsiniz.. Gerçi hikayelerde öne çıkan pek yoktu sadece maya ve viernanın Drittzle dövüşünü hatırlıyorum... Neyse sonuçta klasik cevap olacak ama ben drittz diyorum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Rain'ye;
Hayır,onun adı Berg'inyon Baenre.Onun bu kişiler arasında lafı bile olmaz.Laf aramızda Berg'inyon neden Lloth'a armağan edilmedi bilmiyorum.Öünkü herhangi bir Matron mother'ın 3. doğan erkek çocuğunun kalbi,Lloth'a armağan edilir.Bu da tek biryere çıkar,Berg'inyon Matron Baenre'nin oğlu diil.(ama heryerde Baenre'nin oğlu olarak geçer,neyse çıkar kokusu yakında..)
Kızlar kızlaaar...Hah,bi tane çok sıkı var.Adı da Mez'Barris,yani 2 evin matronu.Fighter class'ı olan tek saygıdeğer ana'dır kendisi.13 lvl priestess of Lloth/13 lvl figher.Öift silah kullanıyo.Özelliklerini bilmesem de iki tane +5 mace.Hatta matronlardan rakibine "pata küte dalan" tek Matron.Diğerleri (Briza falan)priest olarak savaş sanatlarında eğitimliler(hatta Zak tarafından)ama fighter classları yok.
Hayır,onun adı Berg'inyon Baenre.Onun bu kişiler arasında lafı bile olmaz.Laf aramızda Berg'inyon neden Lloth'a armağan edilmedi bilmiyorum.Öünkü herhangi bir Matron mother'ın 3. doğan erkek çocuğunun kalbi,Lloth'a armağan edilir.Bu da tek biryere çıkar,Berg'inyon Matron Baenre'nin oğlu diil.(ama heryerde Baenre'nin oğlu olarak geçer,neyse çıkar kokusu yakında..)
Kızlar kızlaaar...Hah,bi tane çok sıkı var.Adı da Mez'Barris,yani 2 evin matronu.Fighter class'ı olan tek saygıdeğer ana'dır kendisi.13 lvl priestess of Lloth/13 lvl figher.Öift silah kullanıyo.Özelliklerini bilmesem de iki tane +5 mace.Hatta matronlardan rakibine "pata küte dalan" tek Matron.Diğerleri (Briza falan)priest olarak savaş sanatlarında eğitimliler(hatta Zak tarafından)ama fighter classları yok.
Evil rises,darkness falls...
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Walla ben de tam bir Zaknafein taraftarıyım.Ayrıca Drizzt'e gelmiş geçmiş en iyi silah ustası diye bi ünvan verilemez bence.(en azından Zaknafein varolduğu sürece)Zaknafein zaten "efsanevi silah ustası" olarak anılır tüm Menzoberranzanda.Ki Menzoberranzanda böyle bi ünvana sahip olmak her babayiğidin harcı diildir.Drizzt dahil.Eğer bu ünvanı Drizzt'İn akademide yaptıklarına nazaran veriyosanız Zak'da tüm grand melee lerde 1.ydi.Artı apayrı bi faktör vardı o zaman.Dantrag.Dantrag,Zak öğrenciyken akademinin başıydı.Ve kendisine yapılanı zaknafeine yaptı.Kendisi de zamanının öğrencilerinin yeteneklerinin çok üstünde olduğundan bir hoca son grand melee'de öğrenci kılığına girip Dantrag ile kapışmıştı.Dantrag hocasını yenmişti.Zaten kendisi en genç yaşta akademinin başı olma ünvanına sahiptir.Dantrag da özel bi büyüyle öğrenci kılığına girip Zaknafeinle kapıştı.Zaknafein Dantrag'ı yendi tabii.Tabii şu anda Dantragda sword of sharpness +3(Khazid'hea,a.k.a."The cutter".Taşı kesebiliyo bu silah
) ve defender +5 var.Bi de bracers of blinding strike giyiyo.Gene de Zak'ı yenemez de düelloyu görmek iserdim...
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Aslına bakarsanız olaya pp açısından bakmaktan rahatsız oluyorum ama Drizzt Lvl16,Zaknafein 25.
Ama elbette bende bu açıdan bakmaktan hoşnut değilim,ancak bunlar gerçekler arkadaşlar.Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki,burada zaten belirtilmiş,Zaknafein'in Drizzt ile olan dövüşünde Zaknafein kendisi dövüşmüyordu,zaten yine pp olarak bakmak zorunda kalırsak undead olarak güçlerinin artmasından -reduction gibi özellikler- ziyade güçleri azalıyor aslında.
En karizma derseniz Drizzt Do'urden derim,halkının değil kalbinin sesini dinleyen,ama en güçlü olmak derseniz bu konuda subjektif davranmanız mümkün değildir,çünkü bu bir zevk meselesi değil.

Ama elbette bende bu açıdan bakmaktan hoşnut değilim,ancak bunlar gerçekler arkadaşlar.Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki,burada zaten belirtilmiş,Zaknafein'in Drizzt ile olan dövüşünde Zaknafein kendisi dövüşmüyordu,zaten yine pp olarak bakmak zorunda kalırsak undead olarak güçlerinin artmasından -reduction gibi özellikler- ziyade güçleri azalıyor aslında.
En karizma derseniz Drizzt Do'urden derim,halkının değil kalbinin sesini dinleyen,ama en güçlü olmak derseniz bu konuda subjektif davranmanız mümkün değildir,çünkü bu bir zevk meselesi değil.
Haklısın aslında drittz zaknafeinle bir defa ölümüne dövüşüyordu yanlış hatırlamıyorsam üstünlük zaknefeinde idi ama drittz daha sonraları başardıkları ile zaknefeini unutturuyor aslında bana mailce zaknefeini kurban ederek aptallık etti gibi geliyor drittzi de geçerek Bir de drittzin zaknefeinle kaçtığını düşünün o zaman her halde yer yüzünde hiçbir güç onlara karşı koyamazdı...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Ben sana o zaman Uthagentel'in Dantrag'dan önceki Baenre weaponmasterını nasıl öldürdüğünü söyliyim.(hatta biyerde yazmışım gibi bi his var içimde bunu ama neyse)Baenre sırf Uthagentel'in gücünü merak ettiğinden bi şehir konseyine(şu saygıdeğer anaların katıldığı)kendi weaponmasterını da götürüyo.(adını unuttum herifin)Tabii Uthagentel de orda.(mez'barris uthagentel'i hayatta yanından ayırmaz)neyse Baenre bi iki iğneliyici laf atıyo ortaya kendi silahustasının ne kadar güçlü olduğuna dair.Mez'barris de gazı alıyo düelloya davet ediyo silahustasını.Neyse sonuçta Uthagentel'le Baenre silahustası kapışıyo.Sonuç:yaklaşık 3 dakika sonra Uthagentel elinde silahustasının kafasıyla(sadece kafasıyla)Baenre'nin önünde diz çöküp "your weaponmaster" diyip kafayı baenrenin masasına bırakıp sakince yerine oturuyo.Uthagentel bu işte...
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

pp ne anlamadım. ama bildiğim Drizzt'in 17 fighter/17 ranger Zaknafeinin 24 fighter olduğu.(ben de 25 biliyodum ama sonradan biyerde okudum 24 müş.Çok da farketmez aslında 25 de olabilir tabii)Eğer merak ediyosanız arkadaşlar Uthagentel:lvl 20 fighter. Dantrag:lvl 18 fighter.Ama tut ki dantrag da sword of sharpness +3 ve +5 defender war ki o sharpness la bi kere vurabilirse noolur sonucu tahmin edersiniz.ben onun için pek de lvl'ı önemli görmüyorum..Shadowmaster wrote:Aslına bakarsanız olaya pp açısından bakmaktan rahatsız oluyorum ama Drizzt Lvl16,Zaknafein 25.
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

hiç tartışmasız Zaknafein'di. adamın bir kere karizması vardı (ki dirizzt'in annesi hatun da bunu fark ediyordu
), ve gördüğüm en mükemmel insandı. drizzt birinin yol göztermesiyle doğru olanı buluyordu. ama Zak'a kimse yol göstermemişti. ben düşünüyorum ki ne yapar eder Zak..Drizzt'i yenerdi. çünkü onun tekniği kimsede yok. usta olan o yanılıyor muyum?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...