drizzt mi raistlin mi?
daha güçlü daha süper die tartışmıyoruz biz, o mantıkla hiç bişey konuşmayalım o zman, herkes hanki karakteri nie sevdiini yazıo, en azndan ben öle yapıorum...
tepki ve saygılarımla...
tepki ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Bu sitede olacak Drizzt keser Drizzt biçer adlı bir başlık, orda verilen linke girde Drizzt'in elli orku aynı anda nasıl biçtiğine şahit ol...LourdesTr wrote: Neyse efendim, Raistlin gitsin bir dünyanın tüm tanrılarını uçursun, 3. seviyede yirmi tane goblini uyutsun, sevilen karakter olsun, Drizzt te üç tane orku aynı anda kessin abartı olsun... Ne diyeyim.
Saygılar.
Ayrıca Lord Soth tanrı olabilecek bir müttefiğe neden "öl" desin bunuda anlayabilmiş değilim..
Her neyse Lourdes bu tartışmanın sonu gelmez.. ama şu anda bi kitap var elimde ve adı ne tahmin et...
"Drizzt ve Bin Ork"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Ya şunu anlamadınız herhalde, Lord Soth raistlin'den çok daha güçlü, Raistlin'in tanrı olma şansı %5 ise Soth'un %10 gibi bir şey. Niye " Abi ben bunu kesmeyeyim, ben değil bu tanrı olsun, müttefikim olsun, tanrı olma tanrı dost al demişler " desin?Thlyrotel wrote:Bu sitede olacak Drizzt keser Drizzt biçer adlı bir başlık, orda verilen linke girde Drizzt'in elli orku aynı anda nasıl biçtiğine şahit ol...LourdesTr wrote: Neyse efendim, Raistlin gitsin bir dünyanın tüm tanrılarını uçursun, 3. seviyede yirmi tane goblini uyutsun, sevilen karakter olsun, Drizzt te üç tane orku aynı anda kessin abartı olsun... Ne diyeyim.
Saygılar.
Ayrıca Lord Soth tanrı olabilecek bir müttefiğe neden "öl" desin bunuda anlayabilmiş değilim..
Her neyse Lourdes bu tartışmanın sonu gelmez.. ama şu anda bi kitap var elimde ve adı ne tahmin et...
"Drizzt ve Bin Ork"
Neyse, siz " Drizzt ppcidir, drizzt abartıdır " diye devam edin dediğim gibi, raistlin'de tüm Krynn Pantheon'unu toptan uçursun, sevilsin, canım cicim olsun.
-
Eldarin
pardon bişey soracam.ejderhamızrağı serisini okudun mu?yoksa arkadaşlarından duyduklarınla mı yetiniyorsun?yok hayır ejderhamızrağı okuyupta o güzelim kitapları eleştiren bi seni gördüm şimdiye kadar.LourdesTr wrote: Ya şunu anlamadınız herhalde, Lord Soth raistlin'den çok daha güçlü, Raistlin'in tanrı olma şansı %5 ise Soth'un %10 gibi bir şey. Niye " Abi ben bunu kesmeyeyim, ben değil bu tanrı olsun, müttefikim olsun, tanrı olma tanrı dost al demişler " desin?![]()
Neyse, siz " Drizzt ppcidir, drizzt abartıdır " diye devam edin dediğim gibi, raistlin'de tüm Krynn Pantheon'unu toptan uçursun, sevilsin, canım cicim olsun.
-
winterwolf
- Kullanıcı

drizzt_chosen'nın dediği doğru. İki tamamen farklı dünyanın, iki tamamen farklı karakterini karşılaştırıp durmakda hiç bir fayda yok. Hangisini niye daha çok sevdiğinizi anlatalım...
Ben şahsen Raistlin'i daha çok severim. Ã?ünkü Drizzt benim gözüme hep abartı görünmüştür öyle yada böyle.
Ben şahsen Raistlin'i daha çok severim. Ã?ünkü Drizzt benim gözüme hep abartı görünmüştür öyle yada böyle.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
bide benim anlamadığım sürekli konular açılıp iki tane herif karşılaştırılıp duruluyor yanlış anlamayın ama bana saçma geliyor aib ne bu yani şimdi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
işte budur, herkes sevmedii deil de sevdii karakter için yorum yapsa hiç sorun olmayacak..winterwolf wrote:drizzt_chosen'nın dediği doğru. İki tamamen farklı dünyanın, iki tamamen farklı karakterini karşılaştırıp durmakda hiç bir fayda yok. Hangisini niye daha çok sevdiğinizi anlatalım...
Drizzt'i çok seviyorum çünkü adamın ruh hali kitaplarda çok iyi verilmiş, tipini karakter yapısını falan çok seviyorum, tabi bide dövüş yeteneğini
(ayrıca sanırım isteyen girmeyebilir bu topic'e, herkes yazcak diğe bi şart yok benim bildiime göre)
anlayış ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
En nefret ettiğim konu tipidir böyle şu mu bu mu diye.
İkiside Fantastik kurgu karakteridir.Ayrı Dünyalarda ayrı hikayelere sahiptirler.şu mu döver bu mu döver diye bir konu açan insan ne FRP'nin nede FK'nin F sini bile bilmiyordur.
Haa karakter olarak dersen Drizzt tercihimdir.Ã?ünkü sıradanlıktan uzak bir karakter.Ve kendiyle çatışması sürekli.Kötülüğü çok yakından tanıdığı için iyiliğe karşı kopmaz bir bağı var.
İkiside Fantastik kurgu karakteridir.Ayrı Dünyalarda ayrı hikayelere sahiptirler.şu mu döver bu mu döver diye bir konu açan insan ne FRP'nin nede FK'nin F sini bile bilmiyordur.
Haa karakter olarak dersen Drizzt tercihimdir.Ã?ünkü sıradanlıktan uzak bir karakter.Ve kendiyle çatışması sürekli.Kötülüğü çok yakından tanıdığı için iyiliğe karşı kopmaz bir bağı var.
Ejderha mızrağı serisini okudum. Bir tek beni mi görüyorsun? Gerçekten şaştım. En azından benim çevremdeki (çevre derken gerçek çevreyi kastediyorum, bu taraflar yani) insanların abartı kavramı biraz daha değişik sanırım.Eldarin wrote:pardon bişey soracam.ejderhamızrağı serisini okudun mu?yoksa arkadaşlarından duyduklarınla mı yetiniyorsun?yok hayır ejderhamızrağı okuyupta o güzelim kitapları eleştiren bi seni gördüm şimdiye kadar.LourdesTr wrote: Ya şunu anlamadınız herhalde, Lord Soth raistlin'den çok daha güçlü, Raistlin'in tanrı olma şansı %5 ise Soth'un %10 gibi bir şey. Niye " Abi ben bunu kesmeyeyim, ben değil bu tanrı olsun, müttefikim olsun, tanrı olma tanrı dost al demişler " desin?![]()
Yani bir dünyanın tüm tanrılarını alteden bir kişinin abartı olmadığını söyleyip, zaten son derece ölümcül olan bir ırkın en güçlü temsilcilerinden birini abartı olarak betimlemekten bahsediyorum...
hayır bende ejderha mızrağının ilk serisini okuyan biri olarak hiç sevmediimi belirteyim Drizzt'in ve Sparhawk'ın serilerinden sonra... yani tek deil arkadaşımız bu konuda..
görüş ve saygılarımla...
görüş ve saygılarımla...
-
Eldarin
hayır LoudesTr kastım sana değil yanlış anlama.ben sadece kıyaslamanın doğru niteliklerde yapılmasına tepkiliyim.bu tartışmayı yaparken karşı görüşü savunanlara_ve tabi raistlin e_ alaycı tavırlarla cevaplar yazılması bana hiçte doğru bir şeymiş gibi gelmiyor.ayrıca iki kişiliğin ayrı ve birbirine karşı üstün oldukları birçok yön var kim nasıl bir karşılaştırma yapabilir ki güçler kıyaslandığında.sadece empati ile yaklaştığını seversin ya da antipati ile yaklaştığından nefret edersin.ki böyle bir karşılaştırmada doğru bir yaklaşım değildir.
söyleyeceklerim bundan ibarettir...(bu arada konu iyice kopmuş başlangıç noktasından.winterwolf a bu konuda özür dilenmesi gerektiğini düşünüyorum.)
söyleyeceklerim bundan ibarettir...(bu arada konu iyice kopmuş başlangıç noktasından.winterwolf a bu konuda özür dilenmesi gerektiğini düşünüyorum.)
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Bende Drizzt in bütün kiyaplarını okumadım ama sonuç olarak okuyan bir çok arkım var ve onlardan duyduğum kadarı ile konuşuyorum Drizzt ciddi bir abartıdır Drizzt_chosen den duydğum kadrı ile drizzt bir ki
tabında yanında bir kaç arkadşı ile 1000 kadar ork kesmiş bu nedir arkadaşlar allah aşkına mantığa ilme bilime aykırı yaa 1000 ork abi ne demek.şimdi Raist büyüsü ile yener dicem ban drowların büyü dayanıklılığı var diceniz bunu diyecek ardaşlar şimdiden söylüyorum Raistin büyü gücünü normal bir büyücü ile kıyaslama hatasına düşmeyin.Cünkü o normal değil ve yapaçagı büyülerde normal olmaz Ã?Rn Öl emri ile yaptığı büyü yeter drizzt için.
tabında yanında bir kaç arkadşı ile 1000 kadar ork kesmiş bu nedir arkadaşlar allah aşkına mantığa ilme bilime aykırı yaa 1000 ork abi ne demek.şimdi Raist büyüsü ile yener dicem ban drowların büyü dayanıklılığı var diceniz bunu diyecek ardaşlar şimdiden söylüyorum Raistin büyü gücünü normal bir büyücü ile kıyaslama hatasına düşmeyin.Cünkü o normal değil ve yapaçagı büyülerde normal olmaz Ã?Rn Öl emri ile yaptığı büyü yeter drizzt için.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...