Sessiz Kılıç Öıktı!!
The Spine of the World 'de iki paralel aşk hikayesi var. Biri daha önceki kitaplarla hiç ilgisi olmayan, sonrakilerde de bir-iki sayfa dışında kendini göstermeyecek yeni karakterler hakkında;diğeri ise Wulfgar'la Delly arasında. Jarlaxle ile Deudermont'da bir yerde hikayeye dahil oluyor. Bence Salvatore 'un yazdığı en iyi kitaplardan biri ama bence Drizzt'e hayran insanların çoğu sevmeyecektir.
kitap hakkında güzle şeyler düşünen insanlar görmek güzel 
çünkü bu kitap herkes için bir muamma
sadece türkiye için konuşmuyorum bütün dünyadaki fantastik edebiyat camiasında bu konudaki kitaplarda "drizzt yoksa okunur mu" sorunu yaşanıyor ve okunmaz diyenler genelde çok şey kaybediyor....
çünkü bu kitap herkes için bir muamma
sadece türkiye için konuşmuyorum bütün dünyadaki fantastik edebiyat camiasında bu konudaki kitaplarda "drizzt yoksa okunur mu" sorunu yaşanıyor ve okunmaz diyenler genelde çok şey kaybediyor....
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

ya deli oluom varya adamlar okudu coktan bıtırdı bızim bekledimiz kitapları ya adamlar lone drow'u okudular o bıttı sımdı de devamı Two Swords cıkıomuş e yuh be şu yayın evlerı ellerını bıraz cabuk tutsa nolur sankı sessız kılıc cıktı yalayıp yuttum zaten bu cıkana kadar butun kıtapları bı daha ve bı daha okumustum
artık ezberledım ya
ueheuheuheuhe....ama hala ılk gunku gıbı bı merakla beklıom.
arkadaşım bir kitabın çıkışı iki ay çeviri bir ay bir ay düzelti basım falan filan yaklaşık 3-4 ayı buluyor ve en azından arkabahçe kitapalrı elinden geldiğince çabuk ve minimum hatalkı çıkartmaya çalışıyor
kitap daha erken çıkar ama bu sefer abuk subuk hatalarla boğuşursunuz
bence bu seyir iyidir
çok fazla şey beklememek lazım derim ben...
kitap daha erken çıkar ama bu sefer abuk subuk hatalarla boğuşursunuz
bence bu seyir iyidir
çok fazla şey beklememek lazım derim ben...
In our life, there is if
Gerçekten de ya.Keşki şu kitaplar daha hızlı çıksa.Aslında kitabı ingilizce okumak sorun değil ama ingilizcesini okuduktan sonra Türkçe'si çıkınca onu da okuyacağımdan(norticus'un dediği gibi dayanamam,napiiim?
) aynı zevki alamayacağımdan korkuyorum.Duyduğuma göre aynı kitabın ingilizcesi ile türkçesi arasında büyük farklar oluyormuş(tabiki sözüm kitapları çevirene asla değil,nedeni güzel dilimiz ve kişilerin farklı dildeki kitaplara farklı gözlerle bakması)Eh napayım o zaman kalkıp Kara Elf üçlemesini (ve devam kitaplarını!) 5. kez tekrardan okumaya başlayayım en iyisi...
Gerçekten yav.İnsanın bu serinin ingilizcesini okuması geliyor ama kendimi şimdilik tutuyorum.En azından şu karanlığın yolları serisi bitsin bakalım.Bu arada Night yoksa sen sadece drizzt'in serisini mi okuyorsun.
Eğer okumadıysan elaine cunnigham'ı öneririm sana.Onun da anlatımı salvatore kadar iyi. 
NE?!
Sadece Drizzt serisi mi?! Hayır, tabi ki hayır! Okunması gereken herşeyi okuyorum ben!