Ay Kasabası....(Frp)
-
wicked_one
- Kullanıcı

'Manyak herif'diye geçirdi içinden ozan...Sonra şövalyeyi izlemeye başladı...'Hep bu kadar dik kafalıysa başımıza çok büyük belalar gelecek' dedi içinden ve şövalyenin kulağına bir cümle söylemek için yaklaştı,ama bunu yaparken bile içinden birses birşeylerin ters gittiğini söylüyordu...
'Tanrılar bize seçim yapma şansı verirler,eğer bu başka türlü olsa o seçim bizim olmazdı'dedi sesi belli etmemişti ama bir parçası söylediklerine inanmıyor gibiydi...'Ve emin ol sevdiğim kız için ölümüm sadece onu kurtarmak için olur...Onu koruyan başka biri öldürmek değil...'
Sonra dostu druid'in istediği eğlenceli parçayı çaldı...Sonra yarı-meleğe döndü ve dizlerinin üzerine biraz beceriksizce çöktü...Yarı-meleğin elini tuttu...'Emrinizdeyim leydim'dedi gülümsedi...Centilmenlik hakkında da birşeyler biliyordu...
'Tanrılar bize seçim yapma şansı verirler,eğer bu başka türlü olsa o seçim bizim olmazdı'dedi sesi belli etmemişti ama bir parçası söylediklerine inanmıyor gibiydi...'Ve emin ol sevdiğim kız için ölümüm sadece onu kurtarmak için olur...Onu koruyan başka biri öldürmek değil...'
Sonra dostu druid'in istediği eğlenceli parçayı çaldı...Sonra yarı-meleğe döndü ve dizlerinin üzerine biraz beceriksizce çöktü...Yarı-meleğin elini tuttu...'Emrinizdeyim leydim'dedi gülümsedi...Centilmenlik hakkında da birşeyler biliyordu...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Findor bu olanları şaşkınlıkla izliyordu ve seslendi "haydi toparlanalım kamp alanına dönmemiz gerekli orda neler olabileceğini bilmiyoruz"dedi çok ilginç şeyler oluyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bitkinlikten en yakınında ki ağaca yaklaştı arkasna döndü ve kendisini büyük koyu renkli köknar ağacının altına bıraktı.Starfall wrote:bu kadarı da bu yarımelek için fazlaydı..
derin bir iç çekti ve bir ağaca yaslanarak oturdu..
"Kimsenin emrimde olmasını istemiyorum.. herkes kendi emrinde olsun...
bizim dost... yandaş olmamız lazım birbirimizin emrinde değil....
neyse.."
Kanatlarını arkasına almıştı ama onlardan başka bir şey ağaçta fazlalık yapıp onu ileri doğru itekledi.Oturduğunda bu geçici rahatsızlıkı fark temeişti.
Zaman ilerledi konuşmalar büyüdü.
Ve bir an arkasındaki ağacın sanki nefes aldığını farketti.şiddetle ve korku ile ayağa kalktı arkasına döndüğünde bir çift koyukahve göz ona bakmaktaydı.
Ağzından çığlığa benzer bir ses çıkıyordu ki ağacın gövdesin deki varlık yukarı doğru hızla çıkı ve ağacın dalları arasında kayboldu.Saniyeler içinde gerçekleşen bu olay bitince nihayet Starfall boğazına düğümlenen çığlığı atabildi.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Adonis'in parlayan gozleri konusurken Ozani izledi. "Onu koruyan baska birini öldürmek degil.." sozunden hemen sonra alayci bir sekilde "HAH!" diye ekledi. "Olmek bu dunyadaki en buyuk oduldur, kayip degil..." diye baskalarinin duymasini saglayan bir ses tonuyla fisildadi...
Ozan sarkisini calarken ve Starfall'la ilgilenirken hic bir sey yapmadan izledi. Findor'un davetinden sonra karanligin icinden konustu:
"Siz gidin... Ben biraz yildizlarla yalniz kalmak istiyorum..."
Ozan sarkisini calarken ve Starfall'la ilgilenirken hic bir sey yapmadan izledi. Findor'un davetinden sonra karanligin icinden konustu:
"Siz gidin... Ben biraz yildizlarla yalniz kalmak istiyorum..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
wicked_one
- Kullanıcı

şövalyeye son bir kez baktı ozan oradan ayrılmadan önce ve şöyle dedi sesli bir şekilde 'Eğer ölmek en büyük ödülse,tanrılardan biriyle savaş...Ölümün tez olur...Ve tanrılara baş kaldıran kişi olarak da üne kavuşursun...'ve sonra şövalyeye yaklaşarak kulağına fısıldadı'Böylece sevdiğin kadını bu dünyada bırakırsın...Belki de bana bırakmış olursun...'
Ozan arkasını döndü ve ıslık çalarak yürümeye başladı findorun yanına doğru...Hüzünlü bir parçaydı...Ama ozanın hoşuna gidiyordu...
Ozan arkasını döndü ve ıslık çalarak yürümeye başladı findorun yanına doğru...Hüzünlü bir parçaydı...Ama ozanın hoşuna gidiyordu...
o anda arkalarında neler olduğunu anlayuamadılar ama findor starfall ve şovalyeye seslendi "hadi artık buralarda çok fazla zaman kaybettik sayenizde ilerlememiz gerekli kampı toparlıyoruz ve devam ediyoruz" dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
yola çıkılmıştı.aNaRaX grupta Daha Tanınmıyordu.Onu tek tanıyan kişi Findor'du ve dostlukları eskiye dayanıyordu.Grup içinde ki konuşmalar onun peq ilgisini çekmiyordu.O daha çok macera yaşamaktan hoşlanıyordu.Yola çıkmışlardı ve aNaRaX MagiCFire La oynuyordu.(1)zaten konuşmayı pek sevmezdi, o hep düşünürdü.Kamp daha yeniydi ve kimin ne yapabileceği bilinmiyordu.aNaRaX maceraya susamışçasına;"şimdi birkaç pislik (2) karşımıza çıksa da onları temizlesek" diye düşünürken yola devam ediyolardı.Vadi boyunca yürümeye devam ediyorlardı.Etraf tamamen ıssız ve ağaçlarla doluydu.aNaRaX düşünmeye devam ederken ileride bir ışık süzmesi görünüyordu.Arkasını dönerek
-FiNDoR dedi...
RP dı$ı:
(1) [MaGiCFiRe] : aNaRaX ın küçüq ejderhasının ismi
(2) [PiSLiK] : LaNeT olası beceriksiz goblinler
-FiNDoR dedi...
RP dı$ı:
(1) [MaGiCFiRe] : aNaRaX ın küçüq ejderhasının ismi
(2) [PiSLiK] : LaNeT olası beceriksiz goblinler
Bir gün daha BiTTi...Ve GeCe YaKLa$ıYoR.i$Te aSıL HaYaT $iMDi Ba$LıYoR...
-
wicked_one
- Kullanıcı

Seboo'nun yanına geldi ozan...Gülümsedi yoldaşına...'Yalnızlık istendiğinde alınması gereken bir duygudur...Onu rahat bırak,rahat bırak ki benliğinde kendini bulsun...Bu hali bize yardımcı olamaz...Basit bir posadan başka...'
Sonra arkasını döndü ve seboo ya eliyle onu takip etmesini işaret etti...Yaşlı değildi,ama bilgeydi...Yollar ona çok şey öğretmişti...
Sonra arkasını döndü ve seboo ya eliyle onu takip etmesini işaret etti...Yaşlı değildi,ama bilgeydi...Yollar ona çok şey öğretmişti...