Büyü kitapları

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
VeLKYN_CHaTH
Kullanıcı
Kullanıcı
Posts: 14
Joined: Sat Jun 26, 2004 10:00 am
Contact:

Post by VeLKYN_CHaTH »

Dilbao wrote:Saçma değil. Level başına gelen iki büyü kişinin her gece yaptığı çalışmaların sonucu. Level boyunca o kadar uğraştı ki iki tane büyüy kitabına geçirecek kadar zamanı rahatça buldu demek.

Bu arada o iki büyü bedadan gelmiyo kitaba. Kitaba geçirme konusunda ne yapılıyosa aynısı yapılıyor. Farkı, hata şansı olmaması ve fazladan bir masraf çıkarmaması.
Yani kişi eline geçen scrool lardan istediği iki tanesini level atladığında kitabına sorunsu geçirebilir. Diğerleri içinse zar atmalı.
abi her gece yaptığı çalışmalrla buluyorsa bir wizard büyülerini o zaman bu onun seçtiği büyüler olmaz dimi?yoksa seçtiği iki byüyü mü buluyo.
Dilbao
Başbüyücü
Posts: 818
Joined: Tue May 20, 2003 10:00 am
Location: İstanbul
Contact:

Post by Dilbao »

Wizard yaptığı çalışmalarla büyü filan bulmuyor. Bir kaynaktan edindiği büyüleri kitabına geçirebiliyor.
Daha sonra kitabındaki büyülerin bir kısmını ezberleyip gün içinde onları kullanabiliyor.
"Lovefull Evil"
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest