Ay Kasabası....(Frp)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

hııımmm evet bir ikinci sansa bende inanırım fakat amacım seni kızdırmak degildı sovalye.
ve gozu sovalyenin elindeki kılıca takıldı aman tanrım diye dusundu boyle bir klıcı daha once hic gormemisti incelemek icin can atıyordu dostca sekilde gulumseyerek sovalyenin suratına baktı..
for !_FRP_!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kilic kara bir metalden yapilmisti ve aksam bastiran karanlikta farkedilmesi cok zordu. Karanlikta dovusmek icin tasarlandigi belliydi. Kabzasindan yukari cikan bir cok kan olugunun arasinda mavi runler garip adeta sizlanan bir isik yayiyorlardi. Kabzada agzi acik bir agzi ciglik atarcasina acilmis kurukafanin mavi parlayan gozlerinden garip siyah bir tutsu etrafa yayiliyordu. Kilicin yara sayisini, vurusun basincini ve ortaya cikan kanamayi arttirmak icin birden fazla kesici noktasi vardi. Adonisin elinde o kadar da buyuk durmayan cift elli kilic gnome'un boyundan bile cok daha uzundu...

Sovalye kilici elinden indirmedi fakat bir sure sonra sakinlesince titremesi durdu... Adam yeniden dini sembolunun onune gidip diz cokerek ayaklarinin uzerinde oturdu:

"Senin beni anlamani beklemiyorum... Kimse anlayamaz... Ama en azindan biraz saygi goster..."

Sovalyenin sesinin tonu sakinlesmisti... Deminki ofkeyle kavrulan halinden eser yoktu ve Gnome'la saygili bir tonda konusuyordu...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

Seeboo nun gozu hala kılıca bakıyordu ama sımdı onu incelemek icin istemesi anlamsızdı daha karsısındaki yabancıyı bile tanımıyordu.Seeboo genc sovalyenin yanına gitti sovalye oturmasına ramen Seeboo onun boyuna ancak yetisıyordu.
-Merhaba genc sovalye adın Seeboo.
diyerek hafıf bir edayla selam verdi.
for !_FRP_!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor bu olanlara pek aldırış etmiyordu ama yeni gelenv yabancı için endişelenmişti ve hemen yanlarına doğru hızla ilerledi...
"merhabalar neler oluyor buralarda anladığım kadarı ile bir çok şey konuşulmuş nedir bu olanlar merak ediyorum..."dedi ve gülmeye başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Enialis Adonis'in yanina yaklasinca icini bir dehset hissi kapladi... Bir an sanki gece daha soguk gibiydi, tuyleri diken diken oldu... Karanlikta saklanan yaratiklar oldugunu dusunmeye basladi, kalbi daha hizli carpiyordu. Karsisindaki sovalye onu her an oldurebilirdi sanki, heyecan butun vucudunu sarip hislerini arttirmisti. Olecegini dusundu, kotu bir seyler olmak uzereydi sanki, fakat sovalye hareketsiz duruyordu...

Enialis bir adim geri atip sovalyeden uzaklasti ve biraz olsun rahatladi, ufak kalbinin kut kut atmasi kulaklarinda yankilaniyordu. Sovalye korkutucu sesiyle konustu:
"Ben Orenin Adaletinin kilici sovalye Adonis... On Kasabali soylu bir ailenin hayatta kalan son uyesiyim..."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sovalye Findor'un sozlerine bir tepki vermedi:
"Hic bir sey... Sadece karanlik... Sadece umutsuzluk... Sadece aci..."

Sovalye halen dizustu ayaklarinin uzerinde oturuyordu...

"Bu gece gidiyorum... Kaderimle yuzlesecegim... Olmekten korkmuyorum... Tek korkum sevdigimin zarar gormesi... Ona iyi bakin..."
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

sovalye siniğrli gorunuyore elinden bi kaza cıkabilir diye dusundu
biraz daha gerileyerek etrafa bakındı ve sovalyeye dondu yuzunu
-ses tonunu beyenmedim genc sovalye bu hiddet niye diye konustu
rp dısı: bu arada rastlin benim rp deki adım ''Seeboo'' EnialiS degil
for !_FRP_!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor şovalyenin bu sözlerine sinirlendi...
"Senin burada bizimle kalmanı talep ediyorum burda sevdiğin kişi ile birlikte bizlerle beraber kalmanı istiyorum"
sevdiğin senin yanında daha güvende olucaktır"dedi ve ekledi..
"her ne kadar dehşete düşüren biri olsanda senin yaına geldiğimizde içimizi korku kaplasada senden korkuyorum bun böyle bil ve burda kalmanı istiyorum" dedi ama Findor un içini bir ateş kaplamıştı ölümün soğuk yüzünü içinde hissediyordu ama yinede şovalyenin gözlerinin içine baktı ve izledi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adonis Seeboo'nun sozlerinden sonra kisa bir zaman duraksadi. Ruzgarin fisiltisi sessizligi bozuyordu:
"Sabrimi daha fazla zorlama, beni kizgin gormek istemezsin... Seninle konusacak bir seyim kalmadi, beni yalniz birak cocuk..."
Gecenin karanliginda sovalye adeta karanliktan bile koyuydu... Varligini belli eden tek sey altin islemeleri ay isiginda parlayan mor pelerinin ruzgarla dans edercesine dalgalanmasiydi...
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

Seeboo findor'a dondu ve
-be de sizinle kalmaktan muduyarım hem benim icat ettigim araclarada ihtiyacınız olucak sanırım
dedi
for !_FRP_!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adonis Findor'un ofkeli sozlerine fiziksel hic bir tepki vermedi:
"Bunu benden *sen* talep edemezsin, yalnizca sevdigim edebilir..."

Findor adamin kendini savunmadan arkasi ona donuk sekilde oturdugunu dusundu. Sovalyeyi su anda oldurmek ne kadar da kolay olurdu... Sessizce kafasina vurulacak bir kilic darbesine dayanmasina imkan yoktu. Findor icinde uyanan karanlik dusunceleri korkuyla farketti. Adonisin varligi sanki onu karanlik planlara, ihanete ve vahsete provoke ediyordu...
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

Seeboo bir cevap bekliyerek findorun gozlerinin icine bakıyordu fakat kendine hakim olamıyordu guzu hep sovalyenin kılıcına kayıyordu o kılıcı incelemek icin can atıyordu adeta.
for !_FRP_!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor buna daha fazla diyecek bir şey bulamadı çünkü adam haklı sayılırdı....
ama findor iradesine ve aklını kontrol altında tutmayı başarıp adama bir tepki vermedi...
onun yaydığı bu negatif enerjiye karşı çıkıyordu biliyorduki onun içinden gelen bir enerji etrafındakileri ona karşı harekete geçiriyordu..
cevap verdi " haklısın saygı duyarım "dedi ve elini uzattı
"her zaman yine kapım sana açık kasabayada bekleriz "dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

Seeboo findorun elini sıktı bu gruba girmenin heycanını yasıyordu kendini uzun yıllar sonra bir arkadas bulmustu galiba.
for !_FRP_!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Rp dışı: Elimi Raistelin e uzatmıştım ama önemli diil onada uzatmış var sayıalım :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply