Sessiz Kılıç Öıktı!!

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

abiler bi okuyun bence ben bitirdim harika!

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

kitabı bitirdim bi solukta, çok güzel bence, tamam Night'ın dedii bi sürü şey benimde aklıma takıldı ama yinede Artemis ve Drizzt ve Jarlexle 3lüsünü bi çatı altında görmek çok hoşuma gitti :twisted: ayrıca aksiyon bölümleri yine çok güzeldi her kitapta olduu gibi, herkese tavsie ederim, okunması gereken kitap..

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

hele sonundaki savaş harikaydı!Ve savaşın sonucunun entreri üzerindeki etkisi daha da harikaydı :wink:

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bende onu söylicektima ama spoiler olmasın die yazmadım,
SPOİLER OLABİLİR!!!!:
son savaş bayaa güzeldi, ayrıca dövüşün birinde Drizzt'in yerdeyken gelen darbeleri karşılayıp, ayaının bişrini altına alıp havaya sıçraması falan inanılmaz derecede heyecanlandırdı beni, ayrıca süper üçlüyü beraber dövüşürken görmek için çok kitap veda ederdim: Drizzt, Artemis ve jarlaxle... :twisted: düğşüncesi bile heyecan verici....

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Spoi olayına batmadan nasıl açıklayacağım bilmiyorum ama deneyeceğim;

Hani kulede veda konuşması gibi bir şey oluyor, sahneyi hazırlayanla orda olmayı istemeyen aktör arasında. Aktör bir soru soruyor; neden böyle bitti diye. sahneyi hazırlayanda birine olan saygımdan dolayı diyor.

Eğer anladıysanız (ki anlamadıysanız bu benim sorunum :) )soru şu; Birbirlerini nerden tanıyorlar? Yani nerden olduğunu biliyoruz da nasıl bir bağ vardı aralarında?

oh be. :D Amma zormuş bu şekilde anlatmak. Bir an önce okuyun da, rahat rahat yazalım! :)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

o sahneyi hazırlayan kişi, Drizzt'in hayatta kalma becerisine saygısı var, ayrıca Drizzt'i tanımayan yoktur heral Menzoberranzan'da, bide 2. alternatif var ki kitapta dile gelio, kahramanımızın babasıyla aynı kadere sahip olduğunu düşünüo sahneyi hazırlayan kişi... yardımcı olabildim mi bilmiom ama benim çıkardığım sonuç ne olursa olsun Drizzt'e saygı duyuyo, bu da benim ona olan saygımı arttrıo, çok ii karakterler var kitapta yaw, çok iyi..

saygılarımla...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Çok yardımcı oldun, teşekkür ederim. :)

Jarlaxle. Drizzt ölecek, Entreri ne yazık ki ölecek ama Jarlaxle (umudum bu) bir şekilde ölümden bile paçayı kurtaracak...
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

Gerçekten de kitap bir harika...Özellikle şu _okuduysan bilirsin sen_'in adamları arasındaki konuşmalar ve yetenekleri de çok çarpıcı...Ama beni asıl şaşırtan bu ikisinin _okuduysan bilirsin sen_'in yanında didiştikten sonra ben bunlar birbirini öldürür derken canciğer dost olduklarını farketmem oldu.Ama wulfgar ve cattie-brie'yı gördükten sonra bu insanlar bu kadar mı iradesiz olur dedim yani, özellikle entreri'ye göre! :roll:
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Bir sonraki kitap ne zaman çıkıyor?? :D
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bir sonraki kitap Dünyanın Omurgası (Spine of the World) daha çeviri aşamasında
yarısı bitti sanırım, tabi bu daha bir bir buçuk ay var demek oluyor :D

kitap tamamen wulfgarla ilgili...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

Valla Wulfgar gözümdeki karizmasını birkaç kat kaybetti.[Spoiler:Yani sen geç başkalarının lafına inanıp cattie-brie'yın başında vıdı vıdı yok şerefim yok onurum lafını et,ardından drizzt'e vs. saldır; sonra geç yok gölgelerden errtu çıkacak,yatağımın altından succubus çıkacak diye zırla,herkesten kaç üstüne üstlük git ilk gördüğün kadının kollarına hopla.Yav hani haysiyetli savaşçılardı bunlar.Kendini hiç kontrol edemiyo.Kendisini savunanlar, bakınız: Drizzt <----> Cattie brie(!) Yani drizzt bu kadar iradeli davranırken cık cık... :roll: ]
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Wulfgardan geçtim ben artık, onan bir hayır gelmez. Eee bir sonra ki kitap?? :D

Bu arada pyros abiyi göremiyorum, umarım çevirilerle uğraşıyordur? :D
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ondan sonraki kitap Kristalin Hizmetkarı (Servant of the Shard) da çevirinin başlarında

o da sadece Jarlaxle ve Entreri hakkında

bu dediğim iki kitapta drizzt o italik bölüm başı yazıları hariç geçmiyor
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Yaa sadece wulfgarla ilgili olcakmış demekki bu kötü bi haber ama ben servant of the shardı merak ediom asıl duyduuma göre orda jarlaxlela ilgili bilgiler varmış ve hunter's blade trilogy'i onu pek bilmiom ama sandıım kadarıyla dierlerinin hepsi yaşlılıktan ölcek drizzt yannız kalcak

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Umarım öyle olmaz. Yani yaşlılıktan ölmesi diyorum.

Hunter's Blade Trilogy mi? :evil: Norticus, Arka Bahçede kaç tane çevirmen var? Canla başla çalıştıklarını biliyorum ama hala okuyamadığımız bir ton kitap olduğuna göre bir ya da iki kişi falanlar mı acaba? :cry: beklemekten nefret ediyorum...
Post Reply