bi geyikte benden...
bi geyikte benden...
Nette Frp oynamaya yeni başladım.Geçen sene okulun sonlarıydı.Hocalar bişey demediği için hergün okula oyun oynamak için geliyorduk.Ben herzaman Thief olarak oynardım.birkerede deişiklik olsun dedim.We drawf seçtim.Özellikleri belirliyorduk.Sıra carisma ya gelmişti.Zarı bir salladım 1 geldi.ortamda bir sessizlik oldu we napacağımı şaşırdım.Dwarf karakteristik özelliklerinde carizmaya -1 hane yazılır.Ve benim karizma gerçekten sıfır oldu.O gün bu konuya geyik yapmaktan oyun oynayamamıştık...
Bir gün daha BiTTi...Ve GeCe YaKLa$ıYoR.i$Te aSıL HaYaT $iMDi Ba$LıYoR...
abi geçen msn de oynadığımız bir oyunda bu anlatttığım... Bir tane cüce var... ben bardım... Cüce geçmişini anlattı dm e tabii bende, Ama cücenin geçmişinde bir gariplik... Bu cüce klanı tarafından dışlanmış ve nedeni...
Hazır olun...
KÃ?SE OLMASI....
BEn bunu duyduğum gibi zaten ekranı yumruklamaya başladım ve gülmekten her tarafıma ağrılar girdi....
Her neyse bu bi kurtarıcılık yapçak... Görevi veren adam beni tanıyor ve handa masalarına çaırıyor... Bizi tanıştırıyor ve bomba patlıyor... benim direk tepkim...
Ben:AAa bir kender...
Cüce: Ne kenderi bee manyak herif ben cüceyiiiiiiim
Ama haklı diilmiyim Sakalı olmayan cüce başka neye benzer
Hazır olun...
KÃ?SE OLMASI....
BEn bunu duyduğum gibi zaten ekranı yumruklamaya başladım ve gülmekten her tarafıma ağrılar girdi....
Her neyse bu bi kurtarıcılık yapçak... Görevi veren adam beni tanıyor ve handa masalarına çaırıyor... Bizi tanıştırıyor ve bomba patlıyor... benim direk tepkim...
Ben:AAa bir kender...
Cüce: Ne kenderi bee manyak herif ben cüceyiiiiiiim
Ama haklı diilmiyim Sakalı olmayan cüce başka neye benzer
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Belki iri yarı ve ten renkli bir gobline de benzeyebilir... Ã?ünkü cüceler boyuna olmasa da enine gayet geniştir ve hatta insanlar için yapılmış kapılardan yürüyerek geçemeyebilirler (zırh filan olunca abari
olur..)
Karizmaya da eksi aldıklarını düşünürsek (minimumu 3tür yine de
) eğer o cüce biraz çirkinse ve aynı zamanda köse ise irice bir goblin sanılabilir
:P:P
Saygılarımla...
Karizmaya da eksi aldıklarını düşünürsek (minimumu 3tür yine de
Saygılarımla...
Türklider...