Büyü Konseyi
Erethan haberi alır almaz tüm büyücülere salonda toplanmaları için haber saldı,tüm büyücülerin salona geldiğinden emin olduktan sonra sözlerine başladı...
"Bugün büyü acı bir darbe aldı...artık konseyin tek bir lideri var,yeminer artık diyarlarda dolaşmıyor...bu çalışmalarımızı engellemiyecektir,herşey olduğu gibi devam edecek,bu arada ben bu olayı araştıracağım,daha sonra tepkimizin ne olacağına birlikte karar veririz"...
sözleri bittikten sonra Erethan Ereshin'i kuledeki özel odasına çağırdı..."bu olay hakkında bilgi toplamanı istiyorum,bula bildiğin herşeyi öğren"
"Bugün büyü acı bir darbe aldı...artık konseyin tek bir lideri var,yeminer artık diyarlarda dolaşmıyor...bu çalışmalarımızı engellemiyecektir,herşey olduğu gibi devam edecek,bu arada ben bu olayı araştıracağım,daha sonra tepkimizin ne olacağına birlikte karar veririz"...
sözleri bittikten sonra Erethan Ereshin'i kuledeki özel odasına çağırdı..."bu olay hakkında bilgi toplamanı istiyorum,bula bildiğin herşeyi öğren"
Findor yeminerin son mezunu olarak bu haberi duyunca içini bir karanlık kaplamıştı ve efendi erethan a bir mesaj gönderdi "salıver beni diyarlara gideyim ve bulayım işin aslını ereshin in yanına gideyim ve intikamın acı kılıcını gerekenlere hissettireyim... dedi ve beklemeye geçti amacı intikam değil olanaları kendi kulşağı ile duymaktı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Erethan Findorun dileğini dikkatle dinledi:"Eğer amacın intikamsa buna izin vermeyeceğimi bilmelisin,bu olay tüm açıklığıyla ortaya konduğunda büyüyü ilgilendiren bir durum varsa o zaman intikamımızı alırız,eğer olay kişisel bir mesele sonucunda gerçekleştiyse,konsey buna karışmayacaktır...ancak ben senin amacının intikam olmadığını düşünüyorum...şunu bilmelisin Ereshin'i görevlendirme sebebim onun tecrübe kazanmasını istemem idi,sen Ereshin'e yardım etmek istiyorsun,ben buna gerek duymuyorum,olayı öğrenmek istiyorsan Lord Oren'in tapınağına gitmeni salık veririm"
-
Black_Rider
- Kullanıcı

Black_Rider yaptığı büyülerden yorgun düşmüş odasına çekilmişti.Black_Riderin aklına efendi Erethanın konuşması geldi Yeminer artık diyarlarda yok.Bir lich olan Yeminer çok güçlü ve çok kudretli olan yeminer nasıl ortadan kaybolabilirdiki.Bu hafife alınacak bir konu değildi..Büyü konseyinin toparlanması gerek bazı kararlar alınmalı diye düşündü Black_Rider.Efendi erethan gerekeni yapacaktır.Black_Rider kendini yatağa bıraktı ve soluksuz bir uykuya daldı.
Erethan findorun isteğini dinledi ve sözleri bittiğinde masasının çekmecesine uzandı,bir adet scroll,çıkardıktan sonra findor'a takip etmesini söyleyerek odadan ayrıldı...birkaç dakika sonra kulenin dışındaydılar,Erethan büyünün karmaşık ve ürkütücü sözlerini telaffuz ederken findor ilgiyle onu izliyordu,ne kadar öğrense kardı...Erethanın büyüsü tamamlandığında hafif saydam bir küheylan önlerind belirmişti,scroll'u findor'a uzattı erethan..."yolun açık olsun"
Findor Küheylanı görünce adeta büyülendi bu kadar şahane bi hayvan görmemişti daha önce etkilendi efendiden scroll u aldı ve teşekkür ettikten sonra küheylan a bindi ve hemen yol almaya başladı arkasına dönüp kuleye baktı ve hızla ilerledi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Boş mahzen aniden gözalıcı bir parlaklıkla aydılandı.ardından tekrar eski tehlikeli,karanlık haline büründü.ve ardından ani bir rüzgar.
Mahzenin hemen köşesinde Eldarin vardı.büyü konseyinden garip bir şekilde yokolmuştu ve şimdi bu boş mahzende belirmişti.burasının neresi olduğu hakkında en ufak fikri yoktu.fakat bildiği tek bir şey vardı ve başka bir şeyle aklını kurcalamak istemiyordu.
Aradığı bedene sonunda kavuşmuştu"
Çok eskilerden onun olan ve lanet drow tarafından esarete mahkum edilen"
Boynunda asılı duran ufak heykelciği tuttu,ufak bir iskelet kafatasıydı boynunda asılı duran.gözlerini ona doğru çevirdi.suratındaki hain sırıtışı gizleyemedi.boynundaki ve çenesindeki tendonlar gerildi ve üzerindeki yumuşak et eğrilip farklı bir hal aldı.bir süre öylece kalakaldı.ardından zihni yeniden içinde bulunduğu harap edilmiş mahzene yöneldi.şimdi yapması gereken tek bir şey kalmıştı .
Bu mahzenden çıkıp tam olarak nerede olduğunu öğrenmek.
Gösterişli ama yılların eskitmişliğini üzerinde bulunduran koyu mavi cüppesini narince düzeltti ve mahzenin sonundaki yarı yıkılmış dar kapıya doğru yöneldi.mahzenden çıkınca yol dosdoğru ileri devam ediyordu.ve ardından sola doğru kavis aldı dar geçit.şimdi ise önünde devasa bir salon belirmişti.
Burayı hatırlıyorum"
Eldarin burayı hatırlamıştı.uzun yılların eskittiği salon hala tanınır haldeydi onun için.
Anılarını bir kenara bırakan büyücü salonu gerisinde bıraktı.ancak anıları onun peşini bırakmak istemiyor gibiydi"
Salonun çıkışına tam varmışken demir kapı şiddetle kapandı ve ardından toz birikintileri havalandı.
Eldarin buna kızmıştı.nefreti birçok ölümlüyü yoketmişti.ve daha fazlasını da yokedebilirdi.
Arkasını döndü.tam karşısında doğal olmayan bir hortum onu karşılamaktaydı.Güçlü büyücü bunu etkisiz hale getirecek büyüyü kafasında belirginleştirmişti fakat içinden bir ses onun biraz daha beklemesini emrediyordu.
Ã?yle yaptı.Ardından karşısındaki hortumu masmavi büyüsel bir enerji gücü kapladı .büyü gücü hortumu çevrelemiş onunla birlikte dönmekteydi.
Eldarin çevresinde oluşturulan büyü gücünün kuvvetini hissetmişti ve aslına bakılırsa dehşet verici bir güç onu içine hapsetmiş gibi görünüyordu.Eldarin in de sabrı taşmak üzereydi.kimin ne amaçla böyle bir girişimde bulunduğunu bilmek istiyordu.
Lakin büyü gücü sonunda kesildi ve büyük güç hortumunun ardında 3 banshee belirdi"
Yüzleri tanıdık geliyordu Eldarin e.bir zamanlar elf tiler ve kötülüğün yanında saf tutuyorlardı.şimdi ise ölmüş olmalıydılar.
Ulyfvee deyiverdi Eldarin.bir zamanlar elfin ismi buydu.ve diğer ikisinin de lideri konumundaydı.
Hala dünya üzerindesin dedi bansheeEldarin e.
Evet sanırım sizde gitmeye pek meraklı görünmüyorsunuz.Düştüğünüz duruma bakılırsa_
Bu sözler banshee yi sinirlendirmeye yetmişti.Aniden dehşet verici ve tüyler ürpertici bir çığlık Eldarin in sesini bastırdı.Elf in sesiydi bu ve normal bir ölümlünün dayanamayacağı cinsten bir çığlıktı.Bir süre sonra ses kesildi ve Eldarin konuşmaya başladı.
Seninle geçmişi tartışacak değilim Ulyfvee, sadece buradan çıkıp her şeye kaldığım yerden devam etmek niyetindeyim.
Bunu duyan diğer banshee ler yine çığlık çığlığa bağırmaya başladılar.belli belirsiz şarkılar söylüyorlardı ve hiçte iç açıcı değildi sesleri.Ã?ığlıklar azaldığında Banshee lerin lideri tekrar konuşmaya başladı.
Demek amacından vazgeçmiş değilsin.uzun yıllar geçmiş olsada.peki onu gerçekten bulabileceğine_
Ses aniden Eldarin tarafından kesilmişti .oldukça sinirlenmiş görünüyordu ve Ulyfvee nin etrafındaki banshee lerde üzerlerinde hissettikleri korkuyla odanın içinde şuursuzca dolanmaya başlamışlardı.
Kes sesini lanet elf!ve çıkmam için yolu göster bana .yoksa öfkemle karşıkarşıya kalacaksınızVe emin ol yapacaklarımdan hiç hoşlanmassınız.bundan sonra yapacaklarım ne seni nede bir başkasını ilgilendirir!
şimdi yolu gösterki sonsuz sükunetinle baş başa bırakayım seni.
""Sonsuz sükunet""
bu Ulyfvee yi ve yanındaki banshee leri delirtmeye yetmişti.çünkü sonsuza kadar lanetli ruhları bu bedenlerde yaşamaya hapisti.
Eldarin in bu sözleri ile birlikte 3 banshee de çığlık çığlığa kesildi ve müthiş bir ses karmaşası odayı hakimiyeti altına aldı.
Ã?nce sana verilecek görevi yerine getirmelisin.seni buradan kurtarabilecek tek güç budur.
Ve akabinde yine güçlü bir büyü gücü aktif hale geçirildi.Odanın köşesinde yokluktan bir kapı belirdi .Yüzünde memnun bir hal beliren Eldarin gerekli duyduğu büyü sözlerini mırıldandı ve kapıdan geçerek bulunacağı yerin kendi kulesi olmasını diledi"""
Mahzenin hemen köşesinde Eldarin vardı.büyü konseyinden garip bir şekilde yokolmuştu ve şimdi bu boş mahzende belirmişti.burasının neresi olduğu hakkında en ufak fikri yoktu.fakat bildiği tek bir şey vardı ve başka bir şeyle aklını kurcalamak istemiyordu.
Aradığı bedene sonunda kavuşmuştu"
Çok eskilerden onun olan ve lanet drow tarafından esarete mahkum edilen"
Boynunda asılı duran ufak heykelciği tuttu,ufak bir iskelet kafatasıydı boynunda asılı duran.gözlerini ona doğru çevirdi.suratındaki hain sırıtışı gizleyemedi.boynundaki ve çenesindeki tendonlar gerildi ve üzerindeki yumuşak et eğrilip farklı bir hal aldı.bir süre öylece kalakaldı.ardından zihni yeniden içinde bulunduğu harap edilmiş mahzene yöneldi.şimdi yapması gereken tek bir şey kalmıştı .
Bu mahzenden çıkıp tam olarak nerede olduğunu öğrenmek.
Gösterişli ama yılların eskitmişliğini üzerinde bulunduran koyu mavi cüppesini narince düzeltti ve mahzenin sonundaki yarı yıkılmış dar kapıya doğru yöneldi.mahzenden çıkınca yol dosdoğru ileri devam ediyordu.ve ardından sola doğru kavis aldı dar geçit.şimdi ise önünde devasa bir salon belirmişti.
Burayı hatırlıyorum"
Eldarin burayı hatırlamıştı.uzun yılların eskittiği salon hala tanınır haldeydi onun için.
Anılarını bir kenara bırakan büyücü salonu gerisinde bıraktı.ancak anıları onun peşini bırakmak istemiyor gibiydi"
Salonun çıkışına tam varmışken demir kapı şiddetle kapandı ve ardından toz birikintileri havalandı.
Eldarin buna kızmıştı.nefreti birçok ölümlüyü yoketmişti.ve daha fazlasını da yokedebilirdi.
Arkasını döndü.tam karşısında doğal olmayan bir hortum onu karşılamaktaydı.Güçlü büyücü bunu etkisiz hale getirecek büyüyü kafasında belirginleştirmişti fakat içinden bir ses onun biraz daha beklemesini emrediyordu.
Ã?yle yaptı.Ardından karşısındaki hortumu masmavi büyüsel bir enerji gücü kapladı .büyü gücü hortumu çevrelemiş onunla birlikte dönmekteydi.
Eldarin çevresinde oluşturulan büyü gücünün kuvvetini hissetmişti ve aslına bakılırsa dehşet verici bir güç onu içine hapsetmiş gibi görünüyordu.Eldarin in de sabrı taşmak üzereydi.kimin ne amaçla böyle bir girişimde bulunduğunu bilmek istiyordu.
Lakin büyü gücü sonunda kesildi ve büyük güç hortumunun ardında 3 banshee belirdi"
Yüzleri tanıdık geliyordu Eldarin e.bir zamanlar elf tiler ve kötülüğün yanında saf tutuyorlardı.şimdi ise ölmüş olmalıydılar.
Ulyfvee deyiverdi Eldarin.bir zamanlar elfin ismi buydu.ve diğer ikisinin de lideri konumundaydı.
Hala dünya üzerindesin dedi bansheeEldarin e.
Evet sanırım sizde gitmeye pek meraklı görünmüyorsunuz.Düştüğünüz duruma bakılırsa_
Bu sözler banshee yi sinirlendirmeye yetmişti.Aniden dehşet verici ve tüyler ürpertici bir çığlık Eldarin in sesini bastırdı.Elf in sesiydi bu ve normal bir ölümlünün dayanamayacağı cinsten bir çığlıktı.Bir süre sonra ses kesildi ve Eldarin konuşmaya başladı.
Seninle geçmişi tartışacak değilim Ulyfvee, sadece buradan çıkıp her şeye kaldığım yerden devam etmek niyetindeyim.
Bunu duyan diğer banshee ler yine çığlık çığlığa bağırmaya başladılar.belli belirsiz şarkılar söylüyorlardı ve hiçte iç açıcı değildi sesleri.Ã?ığlıklar azaldığında Banshee lerin lideri tekrar konuşmaya başladı.
Demek amacından vazgeçmiş değilsin.uzun yıllar geçmiş olsada.peki onu gerçekten bulabileceğine_
Ses aniden Eldarin tarafından kesilmişti .oldukça sinirlenmiş görünüyordu ve Ulyfvee nin etrafındaki banshee lerde üzerlerinde hissettikleri korkuyla odanın içinde şuursuzca dolanmaya başlamışlardı.
Kes sesini lanet elf!ve çıkmam için yolu göster bana .yoksa öfkemle karşıkarşıya kalacaksınızVe emin ol yapacaklarımdan hiç hoşlanmassınız.bundan sonra yapacaklarım ne seni nede bir başkasını ilgilendirir!
şimdi yolu gösterki sonsuz sükunetinle baş başa bırakayım seni.
""Sonsuz sükunet""
bu Ulyfvee yi ve yanındaki banshee leri delirtmeye yetmişti.çünkü sonsuza kadar lanetli ruhları bu bedenlerde yaşamaya hapisti.
Eldarin in bu sözleri ile birlikte 3 banshee de çığlık çığlığa kesildi ve müthiş bir ses karmaşası odayı hakimiyeti altına aldı.
Ã?nce sana verilecek görevi yerine getirmelisin.seni buradan kurtarabilecek tek güç budur.
Ve akabinde yine güçlü bir büyü gücü aktif hale geçirildi.Odanın köşesinde yokluktan bir kapı belirdi .Yüzünde memnun bir hal beliren Eldarin gerekli duyduğu büyü sözlerini mırıldandı ve kapıdan geçerek bulunacağı yerin kendi kulesi olmasını diledi"""
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Calis uzun zaman dan beri büyü konseyindee değildi.Buraya sadece bir kez gelmişti.Yardım edecek birilerini aradı fakat bulamadı beklemeye başladı.Bu arada gözünden bir damla yaş damladı ve yere çarparak duvarlarda çınladı.Kendine hakim olamamıştı fakat kimse görmeden yüzünü sildi ve veklemeye deevam etti.
No one hears him cry so he turns to evil...
duvarlardaki yardım isteği ve çınlama findor u harekete geçirdi ve bir anda önünde bitiverdi genç büyücünün ve hemen ona yönelerek
"dökülen her göz yaşı önemlidir senin için ne yapabilirm "dedi...
"dökülen her göz yaşı önemlidir senin için ne yapabilirm "dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Findor acil düşündüğü bir durumdan dolayı hemen kuleden ayrıldı ve calis a efendisine sölemesini istedi findor ayrıldı gelmesi çok uzun sürmeyecek doğanın tapınağuına gitti diye ieltmesini isteedi ve ona gelince özel olarak ilgilweceğini belirttikten sonra hemen yanından ayrıldı ve tapınağa doğru yola çıktı
bu calis için küçükte olsa bi sınav gibi bişi sayılırdı
onu sevmişti findor ama gitmesi gerkiyordu...
bu calis için küçükte olsa bi sınav gibi bişi sayılırdı
onu sevmişti findor ama gitmesi gerkiyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Ereshin
- Başbüyücü
......Ereshinin teleport olduğu yer kulenin giriş salonuydu, aslında shalafinin odasınada gidebilirdi tabii ama pek hoş bir hareket olmazdı. Hızla merdivenlere ilerlemeye başladı orda öylece duran yabancı birisini gördü ama umursamadı hızla merdivenleri tırmandı shalafisinin odasının kapısını çaldı ve sessizce ağır ağır açtı, eğer çalışıyorsa onu rahatsız etmek istemezdi.........
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.